Guide: 3 gratis strikkeopskrifter

Another day

BLAZER The Frankie Shop JEANS Weekday ‘Thursday’ SNEAKERS New Balance 860 BAG Prada KNIT Arket

Hvordan går det? Synes det er helt skørt det er blevet maj, og lidt sommer uden jeg har opdaget det! Herhjemme prøver vi at få det bedste ud af den stille hverdag. Nyder at min kæreste har mere tid med Helle og at vi har været heldige at kunne være nogle uger i sommerhus hvor der er langt til nærmeste nabo og man glemmer alle restriktionerne for en tid.

Ellers gør jeg mit for at holde afstand og blive hjemme udover min daglige travetur med vogn. Nogle dage med selskab på afstand og nogle dage alene med podcasts i ørene. Ved faktisk ikke helt hvad jeg har lavet de sidste to måneder. Det var i hvertfald spild af penge at jeg købte det dyre kalenderindsats fra Louis Vuitton i januar. Den kalender ligger og samler støv på en reol. Håber sådan vi kan tage revanche på aflyste begivenheder på den anden side af sommerferien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: 3 gratis strikkeopskrifter