14.02.20

25.02.20

JACKET Mads Nørgaard JEANS Vintage Levi’s BOOTS Ryum BAG Prada

Nyder de gode barselsdage som denne hvor jeg både nåede en kaffeaftale og damefrokost med et glas hvidvin. Jakken er ny og den jeg viste HER.

På søndag bliver lille Helle 3 måneder og jeg kan slet ikke forstå det, men sådan skal det nok være. Tiden går hurtigt og langsomt på samme tid. Hellemusen bliver sjovere og sjovere hver dag og kan både smile og sidde på skødet og laver de skæggeste ansigter til os.

8 kommentarer

 • Mette

  Hej
  Jeg har nu købt og modtaget de støvler du har på og synes simpelthen at de er for smarte. De er generelt set lidt store i str Men de også meget store lige ved tårerne hos dig ? Og i så fald er de så altid så stive i det eller ændrer det sig det bare skal vide det da jeg har mange problemer med mine fødder i forvejen!
  Tak på forhånd (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det tager lidt tid at gå dem til! Men de bliver bedre – ikke helt smør, men det er de nok for billige til 🙂 KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Hej Sidsel. Hvordan er Ryum støvlerne i størrelsen? Er normalt 37.5, så er lidt i tvivl om jeg skal en halv størrelse ned eller op. Og tak for inspiration! De er da dejligt økonomisk overkommelige 😉

  Kh Agnes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Here i am again 👋🏼
  En gang for alle Sidsel hvor er den TASKE fra den er noget af det smukkeste af en taske!
  KH
  Saham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej!
  Hvor ser du godt ud!
  Har du et mere direkte link/beskrivelse som kan gøre det lidt mere muligt for mig at finde de jeans du har på for synes simpelthen de for lækre!
  VH
  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak <3 De er købt i Nørgaard paa Strøget som har et lille udvalg af vintage Levi's jeans 🙂
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14.02.20