What's Up Mama

New Favorites

Jeg synes virkelig det var svært at finde rundt i anbefalinger af udstyr til en ny baby under min graviditet, og indrømmer at jeg i min utålmodighed købte lidt over evne. Helle har derfor rigtig meget tøj. Heldigvis købt brugt – husker I dette indlæg? En del blev allerede pakket væk efter et par uger, hun vejede 4,2 kilo ved fødslen og tog hurtigt på. Det var de helt små franske størrelser ikke lavet til. Og så er der alt det jeg troede jeg ville få brug for. Som den strækvikle jeg lånte af Frede, men som får Helle til at gå grassat bare vi finder frem. Til gengæld er der nogle ting der har vist sig uundværlige.

Lige inden min termin fik jeg af svenske Najell en lift og vinterpose i fleece til barnevognen (begge ting er modtaget i gave). Liften er blød og let og kan snøres ind og ud så du kan bruge den indendørs som et legetæppe når du er på besøg hos andre. Den har endda en sele så du kan klikke den på maven (så du ligner en af dem der sælger popcorn i cirkus med en bakke foran), hvilket skulle være smart hvis du ex skal have din baby med på en flyver eller andre lange rejser. Vinterposen fungerer som ligesom en voksipose og er virkelig blød og varm. Den er lavet så den kan spændes på en klapvogn også når Helle bliver større. Jeg bruger begge ting hver dag. Det er så meget nemmere at gøre hende putteklar i lejligheden og bære hende i liften ned i barnevognen, og ikke mindst kunne bære hende op igen uden hun vågner.

Jeg havde virkelig svoret jeg ikke ville have en Nature Sway slyngevugge af frygt for at få en baby der kun ville sove mens hun blev bouncet. Men efter to nætter hvor min kæreste og jeg skiftedes til at svinge hende i sin babynest, skrev jeg en desperat besked til Frede om jeg alligevel måtte låne hendes. Gudskelov. Vuggen hænger i vores stue og bliver kun brugt til mindre lure og til at få hende til at falde til ro når alting kokser. Jeg har bundet en snor i så jeg kan sidde i en stol og spise (med en hånd) mens hun bouncer. Har en enkelt rigtig besværlig nat lagt en madras under vuggen og hevet i snoren i halvt i søvne, mens jeg googlede motorløsningen man kan tilkøbe. Så langt er vi dog ikke endnu.

Hvad er jeres mest uundværlige udstyr?

1 kommentar

  • Liv

    Vi startede med at leje motoren til slyngevuggen da babyen var 3 mnd. Pga søvnbrist der de tidlige morgener hvor man blir vækket hver gang man stopper at gynge. Det var en ny verden, med frie hænder og nok søvn for alle. Nu er han 6 mnd og sover kun i barnevognen, har ikke brug for hverken slynge eller motor. Har ikke gjort noget specielt for det, han har simpelthen bare vokset sig fra det. Og man kan starte med at leje en måned og se hva der sker :)Jeg vil ialle fald anbefale det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's Up Mama