Advent Wreath

Helle

 

Velkommen til 2020.

Et år der for mit vedkommende allerede er en kæmpe omvæltning. Den 30. november 2019 kom vores lille pige til verden. På terminsdato og som lidt af en overraskelse da jeg havde forberedt mig på at gå over tid. Siden da har alting handlet om Helle.

Min kæreste holdt barsel og ferie hele december, perfekt timet med en masse helligdage og nu er det allerede blevet januar og Helle og jeg er alene hjemme de næste mange måneder. Indtil nu går det godt, men hold op hvor er jeg træt og stadig overrasket over hvor hurtigt en dag forsvinder mens jeg går tur og ammer. Helle elsker nemlig at sove i sin barnevogn, så jeg går og går og går minimum tre timer hver dag. Forhåbentlig betyder det jeg snart kan finde min hengemte pose med jeans frem igen.

Det betyder også at jeg fortsat holder lidt barsel herinde fra. Det tog mig flere dage bare at lave det her indlæg, noget skrevet med kun venstre hånd mens den højre vugger den Nature Sway, som jeg havde svoret jeg ikke skulle have og som nu er uundværlig for at få Helle til at falde til ro i dagstimerne. Til gengæld nægter hun at være i den vikle og bæresele jeg havde troet ville blive uundværlig. Sådan bliver jeg hele tiden klogere, udfordret og går på kompromis omkring hvordan jeg havde forestillet mig livet med en baby skulle være.

Håber i er kommet godt ind i det nye år. Glæder mig til 2020 sammen med jer.

1 kommentar

  • AS

    Tillykke for søren! ❤️ livet med baby er slet ikke som man forestiller sig og man ved det først når man står der og det er okay! Nyd hende ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent Wreath