Fashionpolish Baby: Nursery

Reklame: Nesting og ny vaskesøjle

Reklame for LG Electronics

De seneste uger har jeg sorteret og ryddet op i næsten alle skuffer og skabe i min lejlighed. Det der nesting til sidst i graviditeten er ikke for sjov. Noget af det jeg pludselig har glædet mig virkelig meget til var at sortere alt det babytøj jeg har købt henover sommeren.

Som jeg skrev lidt om det HER har jeg besluttet at købe alt tøj brugt indtil vores datter kommer til verden og har derfor turneret loppemarkeder og Mødrehjælpens butikker tyndt de sidste måneder. Jeg har altid købt meget brugt, og elsker suset når jeg gennemgår små kasser og stativer og pludselig spotter et Bonpoint nakkemærke mellem bøjlerne. Forleden fandt jeg en lille kashmirhue jeg virkelig har været på jagt efter i Mødrehjælpen og fik det så varmt at jeg måtte tage min jakke af af ren begejstring.

Nu er det tid til at det hele skal vaskes, og der kom LG Electronics med en rigtig belejlig kampagne. De har nemlig lavet en ny tørretumbler og vaskemaskine som er allergivenlig, energibesparende og så har tørretumbleren noget der hedder ‘DUAL Inverter Heat Pump’ (S0RV708N1W9) som tørrer tøjet ved lavere temperaturer og derved gør det muligt at tørre fine materialer som eksempelvis uld. Der hører en bøjle med hvor du kan lægge tøjet så det ikke roterer rundt og bliver skadet under tørringen, virkelig smart for sådan en striknørd som mig.

Derudover har tumbleren en selvrensende kondensator som gør, at den kræver mindre vedligeholdelse. Perfekt, når jeg lige om lidt får rigeligt at se til med en baby der producerer en masse vasketøj.

Jeg elsker maskiner der klarer kedelige hverdagsopgaver for mig og har både opvaskemaskine, robotstøvsuger og app-styrede radiatortermostater, men lige det her med at vaske det første babytøj er lidt særligt og jeg hygger mig med at sortere efter farver og materialer, kigge efter pletter (som ikke kan undgåes når man køber alt brugt), og vaske i små kategorier og langsomt fylde vores kommende datters lille kommode med bodystockings, skjorter, uldbukser og kashmircardigans. Håber hun er ligeså vild med strik som mig for har virkelig meget strik til vores vinterbaby og det er især her, jeg er glad for ikke at skulle vaske det hele i hånden.

Første vask var bodystockings i bomuld som er ret ligetil med både vask og tørring, det smarte ved mine nye LG maskiner er at de har censorer der måler vægt så vasken går meget hurtigere når det er str 50-56 jeg vasker, fremfor mit eget tøj i str gravid i 38. uge. Stod midt i min barselsdag og græd ned i de små bodystockings (damn you hormons!), og glæder mig simpelthen sådan til at give hende mine små genbrugsfund på.

Jeg må indrømme at jeg tidligere har været meget påpasselig med hvad der ender i min tørretumbler og mest brugt den til sengetøj, viskestykker og strømper, men samtidig hader jeg at have et tørrestativ stående i stuen som både fylder og afgiver fugt – med min nye maskine tør jeg lidt mere og så kan jeg vælge mellem energi- eller tidsbesparelse for at optimere energiforbruget eller tørretiden, hvilket gør den mere miljøvenlig.

Alt i alt er jeg glad for min nye vaskesøjle, som allerede har gjort min barselsforberedelser en del nemmere. Nu mangler jeg kun at samle en babyseng, pakke hospitalstasken færdig og øve mig i mine åndedrætsøvelser jeg har lært hos Mamaprofylax.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionpolish Baby: Nursery