En god barselsdag

Fashionpolish Baby: Nursery

Sidste weekend blev brugt på at gøre børneværelse klar. Siden vi flyttede ind i vores lejlighed sidste år har vi haft et ekstra værelse som har fungeret (lidt) som gæsteværelse og (klart mest) som opbevaring af alle de ting vi ikke lige vidste hvor vi skulle gøre af.

Har glædet mig så meget til at gøre det hyggeligt. I starten bliver det mest en puslestation mens hun sover i vores soveværelse, og der mangler stadig lidt farver på væggen og et lille gulvtæppe – synes DET HER ville være virkelig fint.

Ligesom med babytøj har jeg prøvet at finde så mange ting til værelset som muligt brugt, men med en ret lang udstyrsliste er der også blevet gjort en del nye køb. Puslebordet er fra Ikea og fundet på Reshopper, puslepuden er fra Leander (og spritny og lidt dyr! Håber den er ligeså genial som Frede har lovet mig i sin anbefaling).

Den flettede kommode er I altid så mange der spørger ind til. Jeg har haft den siden jeg var helt lille og synes det er så fint at den nu indeholder min kommende datters tøj på hendes værelse. Hylderne er fra Alvar Aalto og købt på DBA.dk – du kan også finde dem HER.

Vaskekurven er fra franske Bonton og en souvenir fra vores tur til Paris tidligere i år. Det samme er den lille kuffert som jeg fik fyldt med søde gaver til mit babyshower.

Plastikkasserne i forskellige størrelser er fra Hay og smarte til bleer, Olivy (som jeg netop har lært åbenbart er uundværligt) og andet puslegrej. Jeg lagde en ret stor bestilling på apotek webshoppen Apopro.dk med hjælp fra mere erfarne mødre i mit netværk – hvem vidste at man skulle have en særlig neglesaks til babyer?

Jeg fik en stor stak stofbleer til mit babyshower – genial gave, de var endda vasket! Og så har jeg købt lidt fra Bonton i fine farver, fået et par stykker i gave fra Moodings, og så kigger jeg altid i Mødrehjælpen hvor de sælger stofbleer for 5 kr stk. Her køber jeg også kun dem i farver og uden pletter, til gengæld er de vasket godt igennem så de nok suger lidt bedre end de nye pæne “festbleer”.

Vil I gerne høre mere om babyudstyr og pakkeliste? Eller er det kedeligt at læse med fra min barselsboble? Byd ind i kommentarfeltet.

7 kommentarer

 • Frederikke

  Det så fint! Og er vild med, at du er så god til at finde brugt. Og jeg venter også en pige til januar, så meget gerne indlæg om udstyr osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg venter selv en pige til februar, så fortsæt endelig med babyindlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Endelig bliv ved. Venter selv en pige til januar. Så det er så hyggeligt at læse med og få ideer! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  IKKE kedeligt! Elsker at følge med i det her graviditets-/baby-halløj!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god barselsdag