Kinto Mug

En god barselsdag

Jeg havde rigtig mange forestillinger om alt det jeg skulle ordne på min barsel – altså i hvertfald de 4 ugers barsel før termin hvor jeg jo bare har fri.

Jeg ville holde skærmfri fra jeg stod op til kl 12.00 (det er indtil nu sket én gang), jeg ville i svømmehal min. 2 dage om ugen (det er ikke sket endnu), jeg havde en del syprojekter klar (jeg har købt pladevat til mit patchworktæppe, som stadig ligger uberørt i sin pose) og lave vejrtrækningsøvelser hver dag (I kan næsten regne ud hvordan det er gået…)

Ambitionerne var høje, især fordi min graviditet har været temmelig let fysisk og selvom jeg var virkelig træt i min ryg og hovede de sidste uger på arbejde har jeg ikke haft behov for at hvile mig hele tiden. Men det er heldigt at nogle andre voksne tager den slags beslutninger for mig, for energiniveauet er faldet drastisk de sidste uger. I går brugte jeg nærmest en hel dag på sofaen indtil jeg kl 14.30 tvang mig selv til en lille gåtur for at få lidt gang i mine ben som er meget hævede.

I dag har jeg en lidt sjovere dag planlagt; skal forbi børnemærket CamCam med mine trofaste barselsvenner Frede og JJ, besøge dygtige Poppy Kalas og spise frokost på Promenaden. God Frederiksbergbarselsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kinto Mug