Out of Office

Kinto Mug

Hold da op I er mange der har spurgt ind til min termokop når den har været vist på Instagram. Forståeligt nok, for den er både pæn og smart!

Hvis der er noget jeg ser forbinder med hverdagsluksus er det en god to-go kaffe og selvom jeg godt ved det er latterligt har jeg altid helst ville have i papkrus med låg på mens jeg forestiller mig jeg er i New York. Det er blevet til virkelig mange engangskopper og rigtig mange penge gennem tiden, så jeg startede en udfasning med at sige nej tak til plastiklåg og nu har jeg altså fået den obligatoriske barselskop så jeg 1) kan have kaffe med hjemmefra og 2) kan købe på vejen uden engangskopper.

Selve koppen her er fra mærket Kinto og en fødselsdagsgave fra Frede og Emilie og smart fordi den lukker helt tæt så den kan være i tasken uden at der er kaffe over det hele. Du kan finde den HER og den fåes i en del forskellige farver HER.

Som om det ikke var nok har jeg også altid min nye Mads Nørgaard x Nalgene vandflaske med mig, som faktisk var en af mine sidste ideer og projekter for Mads Nørgaard inden jeg tog på barsel. Den finder du HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out of Office