5 Ting jeg skal i november

Out of Office

Det er nu en uge siden jeg gik på barsel. Måtte faktisk lige dobbelttjekke min kalender, for var sikker på der allerede var gået to uger. Det er en virkelig syret følelse at slette min arbejdsmail, logge af @madsnorgaard på instagram og prøve ikke at tænke på arbejde for første gang i 10 år.

Efter et par dage med lidt mange barselsplaner, gik jeg helt ned mandag morgen med hævede ben, ondt i skroget og følelserne uden på tøjet. Jeg priser mig lykkelig for at have haft en fysisk nem graviditet for de her sidste uger er en vanvittig punch af følelser, hormoner, smerter og spænding.

Nu har jeg fundet en slags hverdag i min barsel. Jeg må lave en plan per dag og så ellers se hvad energien er til. I dag har, tusset rundt derhjemme med kaffe, købt ny computer (her har i mig tilbage!), og været til lægen og få kighoste- og influenzavaccine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 Ting jeg skal i november