12.10.19

What I Wanna Wear vs What I Actually Wear

PANTS Mads Nørgaard BLAZER Arket BOOTS ByFar

Det er efterhånden en meget lille del af min garderobe jeg kan passe. Jeg er gravid i 7,5 måned og bliver mere og mere træt i kroppen hvilket betyder at comfort is key. Jeg har tre par graviditetsleggins i rotation med DENNE bluse og forskellige oversize overdele. Jeg har det virkelig varmt, så selv min elskede striksamling ligger på is lidt endnu.

Da jeg skulle fejre min fødselsdag i weekenden prøvede jeg friskt nogle af mine pænere sko uden held. Mine fødder er minimum en størrelse større end de plejer – krydser alt for at vandet forsvinder og jeg kan vende tilbage til min skosamling om et par måneder.

Derfor drømmer jeg ekstra om ovenstående sæt, især bukserne fra Mads Nørgaard som jeg bestilte lige inden jeg opdagede jeg var gravid og virkelig har glædet mig til at bruge. Perfekt pasform og længde – very chic med støvler og blazer.

Nedenstående er mere realistisk billede, blødt men pænt.

MATERNITY LEGGINS H&M KNIT Arket SNEAKERS Vetements x Reebok* 

2 kommentarer

  • Nikoline

    Fine bukser. Ved du, om de er i butikken på Strøget nu? Og evt. hvordan de er i str? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.10.19