Shopping Guide: Season of Coats

8 ting jeg skal i oktober

Tænk at det allerede er oktober! Det er virkelig en syret måned for mig – nemlig den sidste på arbejde før jeg skal 12 måneder på barsel. Er allerede ved langsomt at trappe ned, og holder fri hver fredag indtil min sidste dag. Det føles som den største luksus i verden.

Nu er vi jo allerede en uge inde i måneden, så enkelte ting er allerede krydset af listen. Men her er lidt af hvad jeg skal lave i oktober.

Lave min sidste fotoskydning med Mads Nørgaard i lang tid. Vi skal skyde sommer 2020 kollektionen på en virkelig flot location i Nordsjælland, blandt andet badetøj på stranden i efterårsgrader.

Til sæsonafslutning på Gentofte Loppemarked. Tror 80% af babygarderoben kommer derfra – husk I kan læse lidt om at købe det brugt HER.

Åbenbart have jordens største forskrækkelse og det rørende søndag med veninder der havde arrangeret babyshower for mig. Så hyggeligt og dejligt! Tak for det <3

Starte til fødselsforberedelse. Jeg har valgt mamaprofylax, efter anbefalinger fra flere veninder, og synes især det er rart at kurset er lavet til at faren deltager alle gange. Er meget spændt på første time, især fordi jeg nærmest ikke har skænket selve fødslen en tanke endnu.

Fejre min fødselsdag. Jeg har sat en hel weekend af til fejring. Fredag morgenmad og senere middag, lørdag for venner og søndag for familie til fødselsdagsboller og lagkage.

I sommerhus og holde lille bitte efterårsferie. Elsker den ro jeg får i hele kroppen så snart jeg kommer op og ser til vandet.

Til gravidmassage hos Jordmodertid (fået i gave af dem så, reklame). Har virkelig ondt i min ryg, så glæder mig utrolig meget til at blive trykket på, og ikke mindst ligge på maven.

Strikke! Den hyggeligste efterårsbeskæftigelse (og en god måde at lægge mobilen lidt væk om aftenen). Jeg har genoptaget hue-produktionen, find opskriften HER og fået DETTE strikkekit i gave.

Læs også: 8 ting jeg skal i september

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Guide: Season of Coats