Fashionpolish Baby: Vi skal have en....

Paris is always a good idea

Fredag aften tager jeg til Paris. Forlænget weekend med min kæreste og hans familie.

Sidst jeg var afsted i april havde jeg lige taget en positiv graviditetstest og var uendeligt træt. Faldt i søvn hver gang jeg satte mig ind i en  Uber eller metro, og tog endda en lur på en bænk på et museum. Forhåbentlig har jeg lidt mere energi denne gang, til gengæld kan jeg ikke gå så meget som jeg plejer.

Min vejr-app spår 28 grader så jeg forbereder mig på hævede ben, en masse croissanter i skyggen og måske et besøg på Picasso-museet som jeg endnu ikke har besøgt. Havde ellers håbet på lidt koldere vejr så jeg kunne have bare ben, en pæn strik eller blazer på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionpolish Baby: Vi skal have en....