03.07.19

Sun is out

ANTI-AGE FACE CREAM Muti SUN FACE CREAM Rudolph Care SUNCREEN Amazing Space FACIAL OIL Rudolph Care RESCUE FACE OIL Amazing Space

Det sidste års tid har jeg skiftet min skønhedsrutiner en smule. Fra fede cremer til masser af olier og så prøver jeg at undgå for mange kemikalier. Siden jeg opdagede jeg var gravid har jeg brugt ekstra meget solfaktor for at undgå for mange pigmentforandringer.

Jeg skifter mellem at bruge ansigtsolien fra Rudolph Care eller Amazing Space hver anden dag og derimellem bruger jeg Mutis Anti-age dagcreme med SPF 20. Derefter bruger jeg Rudolph Cares solcreme med faktor 50 til ansigtet. De dage jeg har været på stranden bruger jeg solcreme i faktor 30 eller 50 på kroppen og gemmer ansigtet under min solhat.

Jeg følger stadig nogle af Liv Winthers tips og tricks om sommer og skønhed HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03.07.19