What to do this weekend

Heartland

KNIT Arket* BOOTS Proenza Schouler* JEANS Arket* BAG Mads Nørgaard SUNNIES Weekday*

Havde egentlig lidt besluttet at springe festivallivet over i år. Efter 13 år i træk på Roskilde Festival tænkte jeg det måske var tid til en pause. Det skal lige siges, at det har jeg meldt ud flere gange før og er kommet afsted hvert år alligevel. Da chancen bød sig for at besøge Hearland for første gang kunne jeg ikke afslå. I aften kører vi et hold afsted.

Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad festivalen med fokus på musik, kunst, talks og mad har at byde på. Desværre ser vejrudsigten ikke så optimistisk ud så jeg skal pakke til lidt af hvert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to do this weekend