20.05.19

What to do this weekend

Jeg har et stramt program denne weekend – heldigvis kun gode sager. Har derfor samlet lidt af mine planer og anbefalinger for de næste dage:

Der er 3 Days of Design – en lille designfestival eller møblernes modeuge om man vil, i hele byen. Jeg var forbi Hays udstilling i går hvor smarte Ana Kras har designet denne nye lampe. Og håber at nå forbi Teklas udstilling på Charlottenborg i løbet af weekenden. Mads Nørgaard – Copenhagen er også en med med vores ‘3 Days of Repair’ hvor du kan få repareret dit tøj i butikken på Strøget. Sypigerne sidder klar fredag den 24. maj 14-18 og lørdag den 25. maj 12-16 – se mere HER.

Jeg elsker keramiker Klara Liljas smukke værker – og ikke mindst hendes instagramprofil! Og glæder mig helt vildt til at se hendes seneste udstilling på V1 Gallery denne lørdag. Forhåbentlig er vejret godt og så vil jeg starte dagen med kaffe og croissant på Prolog lige om hjørnet i Kødbyen.

Lørdag er der stor klimamarch i København, blandt andet med Greta Thunberg i spidsen. Det starter kl 13,00 på Christianshavns Slotsplads og fører til en fælles march gennem byen. Læs programmet HER.

Søndag skal jeg naturligvis huske mit valgkort når der skal stemme til EU-parlamentsvalg. Det er blevet lidt most ind i valgkamp om Folketingsvalg den 5. juni men ikke mindre vigtigt! Så husk at stemme på søndag! Ellers kommer jeg (og Frank Hvam) efter dig!

God weekend!

2 kommentarer

  • Camilla

    Fedt, at du nævner klimamarchen lørdag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg lover at stemme, når jeg har klaret mig gennem fødselsdagssang og ti kilo pålægskagemand hos svigermor.
    God weekend 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.05.19