09.04.19

Travel

Jeg har oprettet en ny katogori her på siden; nemlig Travel. Her finder du blandt andet min guide til Milano, Rom og Tokyo og min guide til at rejse alene som jeg gjorde i New York forrige år. Måske nogle af jer kan bruge det til jeres påskeplaner? I finder kateorien i min topbar, eller ved at klikke på de tre striber i venstre hjørne hvis du læser med på mobilen.

Jeg skal til Paris den sidste uge i Paris, I er mange der har efterspurgt en guide til byen så det er på to-do-listen! Hvor skal du hen på din næste ferie?

1 kommentar

  • Helle

    Jeg rejser til Tokyo på lørdag, så jeg kigger lige en tur forbi dine rejsetips dertil 🙂 God Påskeferie !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.04.19