Spring 2019 Style Report

Prada Canapa Gromet

Det er sjældent jeg glæder mig til mandage, men denne her var lidt anderledes. Jeg havde fået en SMS om at min pakke var på vej og ville blive leveret på mit kontor.

Jeg har efterhånden delt min Prada fascination en del gange, men det hele startede faktisk med den her taske. Spottet på Elin Kling HER i april 2016. En virkelig flot, enkel og brugbar taske. Uden tydeligt logo – så havde ingen anelse om hvor den var fra! Min første tanke var Alaila som ofte laver den slags hullede mønstre, men så alligevel ikke. I august 2016 viste hun den igen, og så en gang til i oktober her – stadig ikke noget logo at se. Efter et par måneder på Pinterest og et par mails senere fandt jeg frem til at det var en Prada model.

Jeg kan ikke forklare hvorfor det lige er den taske jeg død og pine bare ville have. Det var simpelthen bare kærlighed ved første blik, og så har jeg stadig kun set én anden have den samme model. Modellen er fra Spring 16 – så da jeg endelig fik den identificeret var den jo for længst solgt.

Jeg var i Paris til modeuge i marts 2017 hvor den faktisk var i Pradas butik i Beau Marché – men i nummeret større og uden for min budgetramme, så jeg lod den stå – tro mig jeg har fortrudt mange gange siden.

I maj 2017 skulle min kærestes familie til New York og jeg havde sendt en uddybende mail med stylenavn og billeder af ‘min taske’ som de skulle medbringe til Woodbury Outlet udenfor New York. Tasken var der! I rød. Jeg havde ca 30 min til at beslutte mig. Skrev straks til min shoppingpartner Frede, som naturligvis synes det var en endnu bedre ide. Jeg prøvede at visualisere den med forskellige sæt, og tog beslutningen om at købe.

For en farveforskrækket type som mig har den røde taske virkelig været et godt køb. Se bare HER, HER, HER, HER og HER. Men jeg har altid tænkt at jeg ville elske den endnu mere i den sorte version.

Jeg har haft alarmer på Vestiaire Collective* på tasken, både stylenavn ‘Canapa Gromet’ og mere løse søgninger som ‘Prada Cloth’, ‘Prada Garden Bag’ og ‘Prada Tote’ i knap to år uden held. I starten af december 2018 ryddede jeg ud i den uendelige strøm af nyhedsmails og slog alarmerne fra. Min Prada obsession havde allerede resulteret i fem vintage Prada-tasker det år og nu måtte det være slut.

Som kommentar til DETTE indlæg skrev en sød læser om jeg egentlig stadig ledte efter Prada-tasken i sort med et link. Fik faktisk hjertebanken. Besluttede ikke at tænke på pengene, ikke sige det til nogen og bare ligeså forsigtigt komme med et bud på tasken uden at tænke mere over det. Der gik cirka 15 minutter fra jeg havde budt, til mit bud blev accepteret. Fra en sælger i Sverige.

Skal vi ikke afslutte det her retail-eventyr med at lege det er Elin Kling der har set alt mit besvær og solgte mig sin?

3 kommentarer

 • Liva

  Giv lyd, hvis du sætter din røde taske til salg.

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Smuk taske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Sørensen

  Hej Sidsel,
  Så smuk taske! Jeg har flere alarmer på Vestiairefor at kunne finde den røde du har inspireret til, så hvis du vil sælge din røde må du hjertens gerne sende mig en mail 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring 2019 Style Report