Marc Jacobs Redux

Oatmeal

Reklamelinks: ROLL NECK & Other Stories* CROPPED Totême DARK The Row* RIB Arket* CASHMERE & Other Stories*

Jeg har lyst til at pakke mig ind i alt der er blødt, brunt og beige. Kan især godt lide strik med samme farve som havregrød – ligeså usexet det lyder, lige så ekslusivt synes jeg farven kan være med mørk denim, eller causal chic med sorte leggins og en dunjakke.  Jeg har DENNE* fra sidste år som skal I brug igen over en kort kjole sammen med mine støvler fra Céline.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs Redux