07.11.18

Marc Jacobs Redux

I starten af 90’erne var Marc Jacobs designer for det amerikanske mærke Perry Ellis og i 1992 viste han Spring 93 kollektionen som endte med at være et kontroversielt nedslag i modehistorien.

‘The Grunge Collection’ var stikmodsat Perry Ellis’ normale preppy univers. Tidens topmodeller somKate Moss, Naomi Campbell, Helena Christensen og Kristen McMenamy viste pludselig ternede skjorter, Dr. Martens støvler mikset med blomstrede kjoler og oversize huer på catwalken. Pressen var forundret og i sidste ende fik kollektionen Marc Jacobs fyret.

Når man kigger på kollektionen idag er det svært at tro den var forargende, og Perry Ellis har også siden udtalt at kollektionen var “first of its kind collection that changed the direction of contemporary womenswear.”

Den 15. november kan hele kollektionen opleves og købes på ny i de originale materialer og styles under navnet Marc Jacobs Redux. I kan se hele lookbook’en skudt af Jurgen Teller HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07.11.18