Home

Down Jacket

LONG Arket* BLUE LINING Prada* BROWN H&M* BLACK Weekday* GREEN Acne Studios

Det er efterhånden temmelig koldt når jeg cykler på arbejde om morgenen, og selvom jeg oftest fryser meget mere indenfor end når jeg er ude er jeg glad for at varme dunjakker har endnu et fashion moment denne sæson.

Jeg har en svaghed for naturlige farver som brun, beige og mørkegrøn for tiden, men den sorte dunjakke med lyseblåt for fra Prada er også virkelig drømmeagtig. Flere mærker som Weekday* og Arket* (og Mads Nørgaard med deres herreversion HER) laver deres dunjakker i genanvendelige materialer med certificerede dun så man kan holde sig varm med god samvittighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home