Weekend

Home

Skrev på min oktober-liste HER at jeg snart skulle vise lidt mere af min lejlighed frem. Denne weekend var jeg en tur i Næstved for at hente et spisebord jeg havde købt på Lauritz, og nu er stuen nærmest færdig. Mangler kun et par lamper og en løsning til vores TV, ledninger, min kærestes playstation og andet grimt elektronik. Her er udsigten fra min sofa hvor jeg har brugt det meste af dagen efter stor fest igår.

Reolen er modellen ‘Woody’ fra Hay, ‘Red and Blue Chair’ designet af Gerrit Rietveld, vase fra H&M Home, lænestol designet af Eames og sofabordet er Alvar Aalto.

2 kommentarer

  • K

    Hej Sidsel, Jeg vil høre hvordan dine Céline gummistøvler er i størrelsen? Jeg svinger normalt mellem 35-36 og har fundet et par i 35, men er i tvivl om den går 😬 På forhånd tak! Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg synes de er True to Size. Normalt ville jeg sige Céline-sko var store i størrelsen, men ikke i denne model. KH Sidsel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend