26.08.18

Glossier Favorites

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg rigtig godt kan lide Glossier. Både fordi jeg bruger flere af produkterne flittigt, men også fordi jeg synes deres brandingstrategi og SOME-univers er virkelig sejt og gennemført. Ikke mindst efter jeg besøgte Emily Weiss på Glossiers hovedkontor i New York.

De sidste par år er der kommet virkelig mange spørgsmål om produkterne her og på instagram – nu har Glossier åbnet op for forsendelse til Danmark så jeg har ikke længere Glossier-import som undskyldning for at tage til New York.

Stretch Concealer
Mit absolutte yndlingsprodukt fra Glossier er deres stretch concealer. En cremet concealer (i krukke så ingenting går til spilde når den er ved at være tom) som jeg især bruger under øjne for at fjerne mørke render og på hagen hvor jeg ofte er mere rød end i resten af ansigtet. Jeg synes den dækker godt uden at se tør ud og blender pænt ind i huden. Jeg bruger farven light – men bruger meget sjældent makeup i sommermånederne hvor jeg har fået farve i ansigtet.

Cloud Paint
Glossiers bud på kindrødt er cremeblush med farve i forskellige nuancer. Man skal bruge ganske lidt, men til gengæld blender farven virkelig pænt ind. Jeg har efterhånden prøvet alle farver, men mine favoritter er Beam, Dusk og den nye Dawn som har en orange tone som er virkelig fin til solbrun hud.

Invisible Shield
Glossiers solcreme dufter af citron og kan bruges både før og efter makeup. Den fedter ikke så man får sand i hele ansigtet hvis den bliver brugt på stranden. Vigtigst af alt så virker den! Også efter en tur i bølgerne.

Generation G
Selvom produktet er langt fra nyt er det først for nyligt jeg har fået øjnene op for det. Jeg bruger meget sjældent farve på læberne, især fordi jeg synes det nemt tørrer dem ud, men Generation G læbestifterne har en meget naturlig farve (meget mindre farve end man tror når man ser produktet) og fungerer især godt sammen med en læbepomade. Jeg kan især godt lide farverne Cake og Leo.

Balm Dot Com
Et af Glossiers mest populære produkter er deres læbepomade på tube som findes i et hav af forskellige udgaver. Jeg elsker alt der har et hint af rose og derfor er deres Rose også en klar favorit, men også Cherry giver en virkelig flot farve hvis man kan leve med den lidt for syntetiske duft af kirsebær. Et lille tip er at bruge lidt på kinderne hvis du mangler lidt glød på farten. Giver både lidt farve og shine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.08.18