Pink Corner

20% off Tekla

Det er faktisk ikke kun et tegn på jeg er 30+ at jeg pludselig går så meget op i sengetøj. Det er også en modeting! Blandt andet takket være Tekla. Så smart sengetøj (og drømmeagtige badekåber) i smarte farver til smarte hjem. Charlie som står bag mærket er svensker, men er godt i lære hos hende her til at lære dansk og jeg har lovet dem begge snart at holde indflytterfest så jeg kan ønske mig pastelfarvet sengetøj i indflyttergave.

Sammen med Moodings.com har hele Society B fået en rabatkode til deres webshop som giver 20% på blandt andet Tekla Fabrics. Koden SOCIETYB20 gælder 1-3 august så du skal være hurtig på tasterne. Hvis du synes sengetøj er kedeligt kan jeg også anbefale DENNE lampe fra Hay, DE HER pæne Duralex kopper eller DET HER drømmeagtige natbord fra Nomess.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Corner