Roskilde Festival 2018

Room Service

Opholdet er betalt a Nobis Hotel

Drømmer mig lige tilbage til den her morgen i Stockholm tilbage i maj. Morgenmad på sengen, bløde håndklæder og en tung morgenkåbe – og en late checkout så der ikke er stress med at pakke sammen.

Frede og jeg fik et par overnatninger på Nobis Hotel Stockholm til vores venskabstur i foråret og siden har jeg haft så meget at se til at jeg helt har glemt at dele det med jer. Hotellet ligger midt i Stockholm (oven på Acne Studios’ butik hvilket er temmelig farligt) og vi fik lov at låne cykler til at udforske byen.

Værelset var stort og lyst og vi brugte et par timer hver dag på at chille, arbejde lidt, se royalt bryllup og planlægge outfits. Kan klart anbefales! Desuden har Nobis for nyligt åbnet hotel her i København også – det ser virkelig flot ud og jeg gad godt en enkelt overnatning med morgenmad på sengen i min sommerferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 2018