Chop it off!

New Hair

Reklame for Gun-britt

Den sidste måned har jeg været på besøg hos Frederikke fra Gun-britt en del gange. Og spammet hende med beskeder, inden jeg bestilte den endelige tid til at klippe 15 cm af mit hår af. Frederikke er min faste frisør hos Gun-britt og ved præcis hvad jeg mener med mine pinterest boards. Genialt.

Første billede er fra Stockholm – tror aldrig mit hår har været så langt, kommer altså lidt til at ligne en trommeslager i et heavyband når det bliver så langt. Derfor fik jeg klippet godt 10 cm af og lagt en masse lyse striber da jeg var forbi frisøren i første omgang. Men jeg kunne ikke helt slippe tanken om en kortere page som jeg også skrev HER, samtidig synes jeg at de lyse striber sammen med solblegning havde gjort mig lige blond nok. Vil jo helst have det skal se naturligt ud og ikke afbleget.

Derfor skrev jeg til Frederikke igen og sendte inspirationsbilleder. Tror du mit har samme fald som det her? Skal jeg bruge lang tid på at sætte denne frisure? Har jeg for rundt et hoved til pagelængden? Kan du nå at gøre det på fredag?

Halvanden time inden Trines 30 års fejring satte jeg mig i stolen. Udover klipningen lagde Frederikke også en tonefarve ovenpå som dæmpede det meget lyse en smule og fik mit hår til at se mere naturligt ud – virkelig genialt og farven skulle kun sidde i håret i 10 minutter så kunne nåes inden jeg sprang ind i en taxa.

Jeg er virkelig glad for resultat og synes faktisk det ligner Natassja Kinski meget godt, ik?

4 kommentarer

 • Ditte

  Det er SÅ pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  God beslutning, du ser drøngodt ud. Også med page. Men sig mig en gang: Har du fået tyndet meget ud i dit hår? Synes ikke det ser nær så tykt ud, som det har gjort. Jeg har selv en kraftig manke, og af den årsag har jeg endnu ikke haft modet til at ‘lave en Kinski’ som dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Astrid
   Jeg får altid tyndet meget ud i det når jeg bliver klippet, og så bliver det glattet hos frisøren. Det tager altid en uges tid at komme “til sig selv” bagefter.
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chop it off!