08.06.18

Getaway

FLIP FLOPS Havaianas SHIRT Toteme SWIMSUIT Weekday* BAG Cult Gaia* SUNNIES Mango SUNSCREEN Coola

Jeg har set frem til den her weekend i to uger. En hel weekend i min mors sommerhus hvor den eneste plan er at læse min bog færdig og gå i vandet hver dag. Vi har håndværkere i hele lejligheden på 4. uge. De skal skifte rør i hele bygningen, så det er ikke engang fordi vi kan se frem til noget nyt og pænt. Bare rod og støv og et badeværelse og køkken der er splittet til atomer.

De første uger var det kun bad og køkken de havde fjernet, men nu er toilettet også revet ned og henvist til en vogn i gården og min tålmodighed er ved at være brugt op. Jeg trænger til ro og en hovedrengøring så nu flygter vi til sommerlandet.

Jeg satser på forrygende vejr så jeg kan ligge i haven det meste af weekenden og dase, helst iført ovenstående og godt smurt ind i solcreme. Ansigtssolcremen fra Coola er silkeblød og har en smule teint i – perfekt hvis man ikke gider makeup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.06.18