27.02.18

Riad Khol

fashionpolish_riadkhol_3

fashionpolish_riadkhol_1 fashionpolish_riadkhol_2

Det er lidt af et must at bo i en af de marrokanske Bed & Breakfast ‘Riad’ i hjertet af Marrakech. Byen er ret hektisk og virkelig svær at finde rundt i med små lyserøde gyder og snørklede gader. Derfor er det helt fantastisk med de små oaser der gemmer sig bag anonyme trædøre. Vi var lidt sent om at bestille overnatning til vores dage i Marrakech og fordi de fleste Riads ikke har mere end 5-8 værelser var mange af dem vi havde kigget på booket. Heldigvis fik vi i sidste øjeblik et tip om Riad Khol som vi straks bookede.

I beskrivelsen på booking.com stod vores værelse som 60kvm med tagterrasse, og jeg må indrømme at jeg tænkte at det nok ikke helt passede sammen med prisen (vi gav cirka 2.300 for fire overnatninger inklusiv morgenmad). De fleste riads har terrasser så gik udfra det var den de regnede ind i værelset – men nej! Vi havde et tårnværelse, i to etager med egen lille terrasse med udsigt udover byens tage. Virkelig fint, og ekstremt godt til prisen, med dejlig morgenmad i den smukke atriumgård. Eneste anke ved stedet var der var meget lydt og vores værelse lå ovenpå en smøge med en del scootertrafik – husk ørepropper, også for at undgå at blive vækket hver morgen kl 05.30 når de ringer til bøn fra de mange minareter.

2 kommentarer

 • Nicoline

  Hej
  Det har været super hyggeligt og spændende at følge med på Instagram. Jeg kunne VILDT godt tænke mig selv at tage en tur forbi Marrakech, måske mest af alt fordi, jeg godt kunne tænke mig at købe en masse af deres farverige skåle. Er det noget i kom forbi, i de områder i fik besøgt? Eller er det bare noget man ikke kan undgå? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan ikke undgå skåle i alle farver. Souken er jo lidt kaos men fuldstændig proppet med marrokanske souvenirs. Bare husk at du skal presse dem rigtig meget på prisen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.02.18