08.12.17

Guide: Photo Apps

fashionpolish_guide_photoapps_1

Jeg elsker at nørde apps på min mobil og har lige nu alt fra Havens Fugle til Word Brain og gode gamle Drake Shake. Noget af det jeg har mest af er photoapps og selvom jeg efterhånden har delt mange af dem i SMART the Podcast er der stadig rigtig mange der spørger ind til det på instagram så nu kommer der lige en samlet guide. Jeg har efterhånden en fast rutine inden jeg lægger et billede i instagram, så der er sikkert nogle af disse apps der kan bruges til det samme, eller hvor der findes en anden version. Alle apps findes både til iPhone og Android – hvis I har gode råd til en app jeg mangler må I endelige sige til.

SNAPSEED: Det her er fotoappen jeg bruger til alt redigering. Den fungerer som photoshop, det vil sige du ikke lægger filtre på, men i stedet justere enkle funktioner som lys, kontrast og farvemætning én af gangen. Især værktøjet ‘kurver’ er smart til at lysne et billede pænt og så kan værktøjet ‘healing’ nemt fjerne en bums eller kaffeplet på din bluse. Find den til iPhone HER og til Android HER.

SQUAREADY: Den app jeg bruger til at lave hvide rammer om mine billeder. Du kan også bruge flere af app’sene nedenfor til det samme – men denne var den første jeg kendte og er meget nem og hurtig at bruge. Find den til iPhone HER og til Android HER.

PIC COLLAGE: Rigtig mange spørger hvordan jeg laver hvide rammer om mine insta stories. Det er naturligvis lidt besværligt, men jeg tager et billede og bruger så appen Pic Collage. Her kan man placerer et billede hvor man vil på et hvidt kanvas (man vælger selv baggrundsfarve) – det ekstra smarte ved appen er at den også fungerer med gifs. Du gemmer bare en gif som et billede og lægger ind – så looper den når du uploader i din insta story eller i dit almindelige feed. Find den til iPhone HER og til Android HER.

VIDEO CROP: En ret smart app der kan beskære videoer på samme måde som du kan beskære dine billeder. Jeg bruger det især fra gemte snapvideoer som har sådan et grim langt format modsat almindelige videoer. Find den til iPhone HER og til Android HER.

INSHOT: Endnu en app jeg får mange spørgsmål på – nemlig den app jeg bruger til at lave hvide rammer om videoer. Du gør det via funktionen ‘canvas’ hvor du kan zoome videoen ind i en ramme og rykke den rundt i forskellige formater. Du kan desuden sætte et billede ind i samme ramme som en video og derved lave nogle ret seje insta stories. Du kan også trimme dine videoer, rotere dem og sætte tekst indover. Find den til iPhone HER og til Android HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.12.17