06.10.17

Re-Runs

fashionpolish_reruns_fashion_1

På det seneste har jeg tænkt meget på nyt tøj. Det kommer naturligt med sæsonskifte, især når man arbejder i modebranchen. Alt er nyt, nye tendenser og new arrivals. Det kan nemt stresse mig at jeg føler jeg burde have nyt på hele tiden. Til modeuge, events, til dagens her på bloggen.

Men sandheden er at lige så meget nyt jeg køber, lige så meget genbruger jeg mine personlige favoritter igen og igen. Derudover køber jeg tit mit tøj på lagersalg, udsalg og loppemarkeder – så er der råd til dyrere mærker og man kan finde små skatte til klædeskabet. Og så passer jeg på mine ting så det holder længe.

Men, hvor sjovt er det at se på? Når jeg deler billeder af sig selv på Instagram og her på bloggen kan jeg mærke et pres på mig selv for at vise noget nyt, noget jeg kan linke til og noget der er tilgængeligt. Jer der følger med er jo søde til at kommentere, sende mails og spørge og det er jo en kæmpe kompliment når nogen spørger hvor min jakke, taske eller solbriller er fra – tænk at I gerne vil have det jeg har valgt ud. Jeg har netop kigget tidligere indlæg igennem og jeg kan se at jeg faktisk har præcis det samme tøj på som for ét år siden. Samme jeans, med samme strik, samme New Balance sneakers og samme jakke. Jeg synes stadig det er smart, men er det lidt som at se genudsendelser i TV? Jeg har set Venner 14 gange – måske jeg er den eneste der ikke bliver træt af gentagelser.

Vil meget gerne høre jeres inputs – savner I variation? Eller er det fint med gengangere til inspiration? For I kommer uden tvivl til at se ovenstående sæt igen de næste måneder. Byd endelig ind i kommentarfeltet.

Recently I have thought a lot about new clothes. It’s comes natural with a new season, especially when working in the fashion industry. Everything is new, new trends and new arrivals. I get stressed with the pressure of feeling I should have new things all the time. For fashion weeks, events, for outfit post here.

The truth is as much as I buy new,  as much I use my personal favorites over and over again. In addition, I often buy my clothes on stock sales, sales and flea markets – that way I can afford more expensive brands and I feel like spotting small treasures for my wardrobe. 

But is it fun to look at? When I share pictures of myself on Instagram and here on the blog, I  feel a pressure on myself to show something new, something I can link to and something that’s available. You guys are always sweet to comment, send mail and ask, and it is a huge compliment when someone asks where my jacket, bag or sunglasses are from – to think you want what I have chosen.

Looking on previous posts it’s clear that I wear the exactly same clothes as one year ago. Same jeans, with same knit, same New Balance sneakers and same jacket. I still think it’s fashion, but is it a bit like watching television reruns? I’ve seen Friends 14 times – maybe I’m the only one who never gets tired of repetitions.

I would love to hear your inputs – do you miss variation? Or do you simply look for inspiration? Because one thing is sure: you will most likely see the above outfits again in the next months. 

12 kommentarer

 • Katrine

  Hej Sidsel,
  Jeg er nogenlunde ligeså gammel som dig, jeg har tænkt over de sidste måneder hvor dejligt det er at blive ældre, at der falder en hvis ro over mig, over hvad jeg syntes er smart og hvad der klæder min krop. Jeg syntes det er lækkert at bruge det samme ynglingstøj igen og igen. Sammensætte det på ny måde eller som det plejer. Det er for mig dejligt at følge dig, og føle mig inspireret af dig, af de samme lækre outfits og god stil- så fortsæt endelig <3
  Og tak for dejlig podcast i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sidsel
  Jeg fulgte engang rigtig mange bloggere, og det resulterede i mange fejlkøb og trendbaserede items, som jeg hurtigt blev træt af. Det var spild af penge – og et værre miljøsvineri. Nu har jeg skåret alle blogs væk, undtagen din og Emma Elwins. I inspirerer mig til at blive ved med at bruge de ting fra min garderobe, jeg elsker, og at finde ud af, hvad der klæder min krop, og så gå efter det, når jeg skal købe nyt. Tak for at være konsistent og tro mod dig selv i en modeverden fyldt med sponsorerede outfits, der tydeligvis ikke passer til bloggernes smag. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hej Sidsel
  Jeg har tænkt rigtig meget over, at modebranchen på mange måder er en kæmpe forbrugsfest, hvor det hele tiden skal være nyt, nyt, nyt. Og det er jeg personligt rigtig træt af. Jeg synes det er enormt forfriskende at du netop plæderer for, at man skal passe på sit tøj så det holder længe. Jeg savner, særligt i blogland, at man gør sig nogle overvejelser omkring forbrug og miljø.
  Så ja, jeg synes det er fantastisk at se, at du har det samme tøj på! Og jeg synes det er utrolig inspirerende at se, hvordan du kobler gengangere sammen på nye måder – det kan jeg langt bedre relatere til 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Sidsel. Jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Sidsel. Jeg elsker hvad du gør! Det er så inspirerende, hvordan du kan gentænke din garderobe. Det er inspirerer mig til at gøre det samme, og det er både godt for miljø og pengepung. Men behøver altså ikke have nyt hele tiden, for at være smart. Det er du indbegrebet af 🙂 Og jeg synes jeg kan finde noget inspirerende i alle dine outfits, og det generer mig overhovedet ikke, at det minder om noget du har båret før. Det matcher også med verdens bedste shopperåd, som jeg har fra dig: køb altid noget der minder om noget, som du har i forvejen 🙂 Tak for en god blog! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  ELSKER din stil, Sidsel. Jeg har fulgt din blog i alt for mange år nu, og ja, du har faktisk altid haft nogenlunde samme stil, som du har nu. Men hva så? Du klær’ dig jo mega fedt, så just keep up doing the great work, girl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker re-runs, og det inspirerer mig både til at kigge en ekstra gang i min garderobe, men også ifht. nye køb. Jeg overvejer virkelig om det er et item som jeg vil kunne have i garderoben og netop bruge igen og igen. Så når jeg ser hvor mange ting du bruger igen og igen, så får jeg lyst til at have sådan en garderobe. XX F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg kom lige herned for at kommentere – hvilket jeg ellers aldrig gør – og er bare helt enig med de andre. Det er inspirerende at se din smarte stil og super betryggende at følge nogen, der føles som en (op)rigtig person.

  Ps. så elsker jeg også jeres podcast <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Antonia

  Følger stadig din blog (efter at mediet generelt er blevet lidt ødelagt af en stormflod af mere eller mindre sponsorerede indlæg (imo)), og synes det er sympatisk at du ikke konstant køber nye ting. Det er mere inspirerende at se hvordan du bruger din garderobe, og synes det er godt at du holder fast i din personlige stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Det er inspirerende med balance mellem nyt og “gammelt” tøj – Det der inspirerer mest er at se hvordan du styler tøjet ligemeget om vi har set det før. Det vigtigste er at vi får lov til at se hvad du har på – seriøst god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Hi! I really like to see outfit “reruns” because 1) they are authentic (actually I’m getting a bit sick of bloggers who get sent all these Chanel/Gucci oufits and accessories and wear a different thing every day.. it doesn’t even seem like this is their style and most importantly – who does that IRL?) 2) I love your style, so for me, I really love being inspired by it – whether it’s new or a “rerun”. Please don’t change.. you are unique in a sea of so many voices that sound the same. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06.10.17