Guide: Sheet Masks

21.09.17

fashionpolish_madsnorgaard_acnestudios_newbalance_prada_1 fashionpolish_madsnorgaard_acnestudios_newbalance_prada_2

TRENCHCOAT Acne Studios PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS New Balance 990 (other colours HERE) BAG Prada (similar HERE)

Igår morges kl 09.55 sad jeg klar på Uniqlos webshop. De lancerede nemlig deres samarbejde med J.W Anderson og modsat de fleste high street samarbejder de sidste par år ville jeg gerne have det hele! Den engelske stylist Pandora Sykes forklarer ret godt hvorfor hos Manrepeller HER.

J.W Anderson er også manden bag Loewe og laver de smukkeste kollektioner. Samarbejdet med Uniqlo er enkelt og moderne på samme tid og jeg skulle virkelig holde igen for det er virkelig også billigt! Jeg endte med at købe en nederdel, en strik og et af de stribede halstørklæder. Den eneste grund til jeg ikke købte den lyse trenchcoat med ternet for er faktisk på grund af min Acne jakke her som var så svinedyr at den ikke må få konkurrence i klædeskabet.

Yesterday at 9.55 am I was shopping ready on Uniqlos webshop. The J.W Anderson collab is one of the best highstreet collabs in years (according to me and Pandora Sykes HERE) I wanted everything! The only reason I didn’t click Add to bag on the classic trench is because of this by Acne Studios that was so expensive I will have to wear it and nothing in comparison the next 10 years.  

5 kommentarer

 • Charlotte

  Hvilken størrelse er dine Mads Nørgaard bukser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  ALT fra JW x Uniqlo er pænt! Min søster er heldigvis i Paris denne weekend, så havde givet hende en ønskeliste med. Hun hapsede den samme strik, som du valgte + den sorte/navy herre stik til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige tjekket kollektionen ud og er helt enig! virkelig smukke og klassiske styles

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sheet Masks