What Ever #20

Crossfit Challenge: Expectations

crossfit_copenhagen_challenge_frede_og_sidsel


Sponsoreret af Crossfit Copenhagen

SPORTS BRA Adidas by Stella McCartney TIGHTS Nike SNEAKERS Nike

Indeholder reklamelinks: Sammen med Frede har jeg takket ja tak til lidt af en udfordring. Vi skal træne hos Crossfit Copenhagen 2-3 gange om ugen i 8 uger. Når jeg har fortalt om planen til min kæreste og venner ser de noget skæve ud i hovedet. Crossfit er for meget stærke mænd der løfter traktordæk og løber intervaller med hinanden på skuldrene, ik? Det er en træningsform med ret mange fordomme – hvilket kun gør udfordringen sjovere.

Frede og jeg har lovet hinanden at ingen skal bære eller bæres, men ellers går vi ind i projektet med åbent sind og et håb om at få en lidt mere bikiniklar krop inden vi tager på sommerferie. Og så håber vi virkelig meget at I vil være med! Vi har nemlig fået lov til at tilbyde vores læsere at deltage i samme udfordring HER. Vores challenge inkluderer 8 ugers gratis træning, kostplan og hjemmetræningsprogram og man kan sagtens være med selvom man skal på en uges sommerferie eller to. Crossfit Copenhagen har 18 boxe i Danmark så man kan sagtens være med i udfordringen hvis man bor udenfor København. I mandags var vi til vores første prøvetime i Kirken og selvom det var virkelig hårdt var det heldigvis også ret sjovt.

Vi har sat hinanden i stævne for at forventningsafstemme hvad de næste 8 uger mon vil bringe – her er en lille Q&A med Frede (i kan læse mine svar hos hende HER)

Hvad er det første du tænker når du hører om Crossfit?
Det er nok meget muskuløse mennesker og proteindrikke.
Hvorfor har du sagt ja til vores Crossfit Challenge?
For det første elsker jeg at træne. Det booster mit humør helt vildt og det er dejligt afstressende. For det andet har jeg været dårlig til at få trænet jævnligt og er kommet helt ud af en god træningsrutine, så ser dette som en god mulighed for at komme back on track.
Hvor mange armbøjninger kan du tage?
1
Hvor mange regner du med at kunne tage om 8 uger?
10
Hvem er stærkest af dig og Sidsel?
Det er jeg 😉
Hvad er dit mål med de 8 uger?
Blive stærkere og så gad jeg godt at kunne tage 5 pull ups!
Vil du helst lave 200 burpees uden pause eller have lårbukser på en hel uge?
Burpees! Tænker de er overstået på kortere tid end en uge 😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #20