11.04.17

Travelling (almost) alone

fashionpolish_newyork_travel_alone_1

Jeg har aldrig brudt mig om at rejse alene. I hvertfald slet ikke ude i den store verden. Da min kæreste og jeg lige havde mødt hinanden boede han i Amsterdam i 5 måneder og jeg synes det var virkelig grænseoverskridende at besøge ham og skulle underholde mig selv i en “fremmed” by mens han var på arbejde. Jeg havde altid en bog i tasken, så det ikke føltes så underligt at spise frokost på en cafe alene, og hoppede på wifi så snart jeg kunne komme til det.

Derfor synes jeg faktisk også jeg har været ret sej på min tur til New York. Den har nemlig været solotur på deltid. De første to nætter boede jeg alene på et hotel i Midtown og hvis I fulgte med på min Instagram kunne I følge mine 24 timer helt alene i New York før jeg flyttede op til min ven John på Upper East Side. Han havde heldigvis fri mens jeg var på besøg, men stadig tog jeg et par dagsture til Brooklyn, Century 21 og Soho på egen hånd og endte med at spise morgenmad på Diners alene fire gange! Rekord! Jeg har været virkelig nysgerrig på Mies rejseberetninger på hendes amerikaner-eventyr sidste år og virkelig beundret at hun tog afsted på egen hånd og mødte alle mulige på vejen. Det ville faktisk være et mareridt for mig, og nok derfor meget sundt at prøve i mindre doser.

New York er heldigvis en virkelig nem by at rejse rundt i alene og her er 5 gode grunde til at tage afsted på egen hånd som måske endda kan inspirere jer.

  • Jeg har 3 Like Home som er det mest smarte i hele verden og brugte Google Maps, Spotify, Snapchat og Instagram på livet løs mens jeg gik rundt alene. Jeg hørte DET HER album på repeat som soundtrack til min yndlingsby.
  • Du er ikke alene. Der er titusindvis af andre mennesker der også er på egen hånd. Det bedste du kan gøre er at tænke dig selv som lokal. Jeg er jo alene i København hele tiden – hvorfor gøre det anderledes i New York?
  • Det gode ved at rejse alene er du med lidt snilde komme i fast track i lufthavnen, få et godt sæde i flyet og komme foran i køen når du skal spise ude.
  • Gå Gå Gå. Jeg har gået 105 km på fem dage. Det er en virkelig god måde at lære bydele og områder at kende, og det føles på en måde mere naturligt at tage på opdagelse på egen hånd på gåben med en kaffe i hånden og musik i ørene.
  • Jeg elsker vintagebutikker og lagersalg og kan snildt bruge en time på at gennemgå hver en bøjle. Det er sjældent andre deler min tålmodighed – med en stor kaffe og snapchat så jeg kunne sende mine fund til et par veninder var det faktisk virkelig optur at shoppe alene.

I never really liked traveling alone – to translate my tale on being almost alone in New York click the right corner. 

1 kommentar

  • Lis

    👍🏻TAK for dine gode tips. Jeg får lyst til prøve at rejse alene for ja, der er helt sikkert ting, jeg ikke ser/gør, hvis jeg rejser sammen med min kæreste 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11.04.17