Yellow

Céline Sidelock

fashionpolish_celine_sidelock_1.jpg
Det sidste års tid har jeg tænkt at jeg ville investere i en taske. En taske jeg kunne have med på arbejde, men også med ud at spise eller til en pæn fest. Det er lettere sagt end gjort og hver gang jeg har troet jeg har fundet den rette har jeg tvunget mig selv til at vente et par måneder, og hver gang har forelskelsen aftaget sig. Lige indtil jeg stødte på Celines ‘Sidelock’. Så vidt jeg kan finde ud af er den fra 2013 og kun lavet en enkelt sæson. Jeg google og pinnede og tumblerede som en gal og alle jeg fandt var udsolgt på sider som Vestiaire Collective, Trendsales og Therealreal. Til sidst kiggede jeg på Ebay som jeg ellers er lidt mere nervøs for, da de ikke har samme sikkerhed mod kopier som de andre webshops og der var den! En dame i New York havde købt den hos Therealreal og fortrudt på grund af størrelsen og ville sælge til god pris. Efter forhandling og en tur hos min ven Johns amerikanske adresse kom den endelig hjem til København og er næsten endnu finere end jeg turde håbe på. Fuldstændig som ny, navy blå og sort, med plads til både min kalender, kamera og kæmpe iphone. 

I been looking for a new bag for over a year. Everytime I thought I found the one I got tired of the it-bag of the season and ended up with no bag shopping at all. Then I found this wonder, the Celine ‘Sidelock’ as far as I can tell it’s from 2013 and was only made for one season which makes it very hard to find online. Thank you Ebay and the lovely lady who sold it to me from New York. I love everything about it.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow