27.12.15

Sale Shopping: The Guide

IMG_5592.jpg
IMG_5590.jpg
Det er tid til en af mine favorit højtider: UDSALG! Jeg elsker udsalg. Januarudsalget er min favorit for der sættes efterårsvarer ned og det betyder mørke farver, pæn strik og masser af frakker. I SMART har jeg ikke kun dedikeret min kærlighed til udsalg, jeg har også lavet en guide til hvad du skal gå efter, og ikke mindst hvad du skal undgå! 

1. Hvor meget sparer du? Udsalg med 20-30% er der ikke meget sjov ved – mit mantra hedder halv pris eller ingen pris! Brug lidt kvindelist til at finde ud af, om butikken har planer om at sætte varerne yderligere ned, og slå så til når du vurderer, at der er en god del at spare, men inden risikoen for at gå slip af din potentielle nye yndlingsting er for stor.

2. Er varen i god stand? Er silkekjorten nusset? Er strikken fnulret, eller mangler der syv knapper? Det kan enten give dig ekstra rabat eller være en vink med en vognstang om at du skal lade den ligge.

3. Køb det ikke kun på grund af prisen! Det kan være svært ikke at lade sig forføre af gule skilte, men ‘Skal Jeg Købe Den-Testen’ gælder også når det er udsalgsvarer, det handler om.

4. Find ud af hvornår dine yndlings-storbyer har udsalg. Planlæg din næste forlængede weekend derfter. Udlandet forstår virkelig, hvad ordet udsalg betyder – her starter de ofte på 40-60 & rabat.

5. Hvad der er sparet er tjent. Selvom det ikke er helt matematisk korrekt, kan du jo bruge de penge du har sparet til at købe et par sko der matcher dit nye fund.

God jagt! og husk at du kan købe SMART HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.12.15