frontpage

22.07.14

Igår aftes var jeg til afskedsmiddag hos min veninde der flytter til New York i alt for lang tid. Hvis jeg kunne bestemme skulle alle mine venner aldrig rejse længere end landets grænser, men håber lidt jeg kan komme og besøge i verdens sejeste by!

TOP Weekday (similar HERE) SKIRT Zara BOOTS Ganni (on sale HERE) BRACELET Pico

Last night I had 'farewell dinner' with my girl Sara who's moving to New York. I it was up to me none of my friends would be allowed to leave the country, but I hope I get a change to visit her in the coolest city in the world!

Comments (0)

Hair

Jeg har besluttet at lade mit hår gro langt - inspiration er smukke Malgosia Bela i hollandsk Vogue. Du kan se hele serien hos The Blab HER.

Okay, I decided I want long hair. The inspiration is the ever so beautiful Malgosia Bela in Dutch Vogue. See the whole editorial at The Blab HERE.

Comments (0)

Freya

Freya Dalsjø er en af de dygtigste designere jeg har mødt og nu har hun netop åbnet sin egen webshop. Jeg ville ønske en af hendes smukke kimonoer hang i mit skab så jeg kunne bruge den som alternativ jakke over min yndlingskombination af kort nederdel, t-shirt og sneakers. Find Freyas webshop HER.

KIMONO Freya Dalsjø T-SHIRT Mads Nørgaard BRA Cos SKIRT Topshop SNEAKERS Nike 

Freya Dalsjø is one of the most talented designers I have had the pleasure of meeting and now the cool cat opened her very own webshop. I wish one of her beautiful kimonos was hanging in my wardrobe. I would use it as a fancy coat mixed with my usual attire: short skirt, a t-shirt and fresh sneakers. Visit Freya's webshop HERE.

Comments (0)

Giselle

Elsker denne gamle i-D forside med Giselle Bündchen! Hun havde i øvrigt fødselsdag igår - tillykke!

Love this old i-D cover with Giselle Bündchen! It was her birthday yesterday - congratulations!

Comments (0)