frontpage

19.09.14

Blev inspireret af det her billede af Naomi og kombinerede alle mine nålestriber på samme tid idag. Efter arbejde var jeg en tur på Fisketorvet med Frede. Hemmeligt yndlingssted hvor man kan få frozen yogurt, finde gemte skatte i H&M og nyde en af København's bedste udsigter fra deres parkeringstag.

JACKET H&M SHIRT Mads Nørgaard PANTS Acne Studios (similar HERE) SNEAKERS Adidas 'Superstars' SUNNIES Retrosuperfuture

This picture of Naomi inspired me to wear all my pinstripes combined today. After work I went to Fisketorvet with Frede - our secret favorite spot with frozen yogurt, hidden H&M treasures and the best view over Copenhagen from their parking garage.

Comments (0)

Dansk Design Talent

Jeg har kendt Freya Dalsjø længe og fulgt hendes arbejde siden hendes første kollektion blev vist til modeuge i København. Hun er helt vanvittig dygtig og sød og sej så det er helt naturligt at det er hende jeg har stemt på til dette års Dansk Design Talent. Prisen lavet af magasinet DANSK giver 4 nye designtalenter en muse og mentor som de skal skabe en minikollektion udfra. Freya har designet smukke rober til Coco fra Quadron med Ivan Grundahl som sin mentor. Hvis du er ligeså betaget af Freya som jeg kan du stemme på hende HER

I have known Freya Dalsjø for quite some time and followed her as a designer since her first collection during Copenhagen Fashion Week. She is extremly talented and the sweetest so I had no doubt in my mind to give her my vote for this years Dansk Design Talent. The award is presented by the magazine DANSK and gives 4 design talents each a muse and a menthor to create a small collection. Freya made beautiful gowns for Coco from Quadron and you can vote for her designs right HERE.

Comments (1)

September 18th
Er jeg helt alene om at synes at der er noget helt galt med fine Cocos venstre skinneben?! Det er det længste jeg nogensinde har set! Der er vist en der er gået lidt amok i Photoshop.

17.09.14

Igår havde jeg et (måske lidt for) stramt program med træning og morgenmad inden arbejde, åbningsreception af den nye Companys på Østergade, månedlig quiz på Mesteren og Lærlingen og i seng med det nye afsnit af 'Den Store Bagedyst' (it's my thing, let it go) - faldt i søvn 10 minutter inde i programmet så ingen spoilers, tak! Idag har jeg for første gang i lang tid ingen planer efter arbejde og jeg glæder mig!

JACKET H&M T-SHIRT Mads Nørgaard SKIRT Diane von Furstenberg SHOES Adidas 'Stan Smith'

Yesterday I had a very tight schedule. First cardio core and breakfast before work, later the opening of the brand new Companys store at Østergade, then my monthly quiz night at Mesteren & Lærkingen and then finally home in bed! Today I don't have any plans as soon as I'm off work and it feels sooooo good. 

Comments (3)

September 18th
sikke et program du havde for! - men du ser hammer godt ud og er helt vild med din jakke :) //N.K.L www.nkl-fashion.dk

September 19th
Sikke en fin jakke, har du evt. et link?

September 19th
Tak :) Jakken er fra forrige sæson men har set de har 'genbrugt' stoffet her; http://www.hm.com/dk/product/47431?article=47431-A

Mads Nørgaard

Mads Nørgaards webshop har gratis shipping på alle ordrer indtil søndag den 21. september. Jeg har naturligvis allerede valgt mine favoritter fra efterårskollektionen og glæder mig især til den korte dynejakke kommer hjem til min (altid voksende) samling af overtøj.

JACKET Mads Nørgaard T-SHIRT Mads Nørgaard SKIRT Mads Nørgaard LOAFERS Marni BANDANA Asos SCARF Mads Nørgaard

Mads Nørgaard's webshop offers you free shipping on all orders until sunday this week. Off course I already picked out my favorites and I'm especially exciting about the short down jacket (Iknow, I don't really need more outerwear).

Comments (0)