frontpage

27.08.15

Igår var jeg til Alt For Damernes 'Guldknappen' i Skuespilhuset sammen med blandt andre Emily og Marie. Det er virkelig et hyggeligt arrangement i smukke lokaler ud til vandet og jeg fik lejlighed til at lufte mine nye sko uden for hjemmets fire vægge! Jeg er i øvrigt blevet klippet - havde naturligvis DISSE billeder med i hånden. 

TOP & Other Stories (similar HERE) VEST Monki JEANS Mads Nørgaard SLIPPERS Gucci SUNNIES Dior

Yesterday I attended Alt For Damernes award show 'Guldknappen with Emily and Marie. It was held at Skuespilhuset in Copenhagen with amazing view over the harbor and I got the perfect chance to show off my new Gucci purchase. I also got a hair cut - off course I went with THIS look.

Comments (0)

Ystad Saltsjöbad

Hvis I følger med på Instagram kunne I se at min hemmelig destination denne weekend var til Sverige og Ystad Saltsjöbad. Anledningen var min kæreste og min toårsdag og prøve at komme lidt ned i gear efter nogle hektiske arbejdsuger. Ystad Saltsjobad ligger helt ned til vandet i Ystad og vi blev indlogeret på det fineste hjørneværelse med havudsigt og egen tagterrasse. Vi skyndte os at hoppe i badetøj og hotellets tykke morgenkåbe og tilhørende tøfler og direkte i spaen for at prøve stedet The Creek Experince. Her kom man igennem sparitualer fra hele verden blandt andet sauna, lagunebassin, hamam og mudderbad. Bagefter plaskede vi lidt rundt i den opvarmede indendørs pool inden vi skulle spise middag med udsigt til havet. Stedet er virkelig stort, men med mange små krogede gange så det alligevel føles hyggeligt, og alle gik rundt i morgenkåber så man kom helt ned i gear med det samme. Lørdag lå vi ved poolen, drak kaffe og solede os og svømmede både i havet, i pool og i små hottubs udendørs. Selvom vi skulle være ude af vores værelse kl 11 måtte man benytte både pool og spa-område til kl. 15 hvilket vi naturligvis benyttede os af! Jeg elsker at bade mere end noget andet så den her weekend var helt perfekt. Stedet kan uden tvivl anbefales hvis man har brug for at komme væk fra by og stress. Læs mere om Ystad HER.

If you follow me on Instagram you problably already know that my secret destination this weekend was to Sweden and Ystad Saltsjöbad. The occasion was my boyfriend and my anniversar. Ystad Saltsjobad is located right on the water in Ystad and we were staying in the finest room with sea view and our very own rooftop terrace. As soon as we arrived we got straight into our swimwear and the hotel's thick robes and associated slippers ato head directly to the spa and their 'The Creek Experince'. Here we tried spa rituals from around the world, among others sauna, a lagoon pool, hamam and mud bath. Afterwards, we splashed around in the heated indoor pool before we had dinner overlooking the sea. The place is really big, but with many small winding paths so it still feels cozy, and everyone went around in robes looking totally relaxed. Saturday we lay by the pool, drank coffee, tanned and swam both in the sea, in the pool and in small hottubs outdoors. Although we should be out of our room at 11 am you could still use both the pool and spa area until 3pm! I love to swim more than anything else so this weekend was absolutely perfect. The place can undoubtedly be recommended if you need to get away from city and stress. Read more about Ystad HERE.

Comments (0)

21.08.15

Det er ikke særlig tit at jeg laver meget store køb. Oftest er mine dyre ting fundet på udsalg, lagersalg eller i vintagebutikker. Det var lige indtil jeg så et par loafers fra Gucci. Jeg har længe drømt om Guccis klassiske loafers, men egentlig fejet tanken væk da jeg synes de var alt for dyre. Da jeg så catwalkbilleder fra Guccis FW15 show på Style.com så jeg et par slippers med pelsfor og var fuldkommen solgt. Under den danske modeuge fik jeg lov at prøve et par på (hvilket blev foreviget på Instagram HER) og siden har jeg haft loafers på hjernen. Til sidst tog jeg en vanvittig beslutning og skrev mig op i butikken. Her fik jeg af vide at Medina allerede havde fået sit par og at de kun fik meget få par hjem. Jeg var ret oppe og køre! Nu er de kommet, er endelig mine og så smukke! I øvrigt var servicen i Gucci-butikken helt utrolig, sjældent har jeg oplevet så søde og hjælpsomme damer som kunne mit navn allerede da jeg kom ind i butikken. Jeg fik lyst til at købe meget mere. 

KNIT Acne Studios JEANS Acne Studios (similar HERE) LOAFERS Gucci

 

Even though I use big part of my savings on my wardrobe I don't have a history of big expensive purchases. I try to find my labels on sale, stock sale or in vintage shops. That was until I saw a pair of loafers from Gucci. I have long dreamed of Gucci's classic loafers, but always swept the thought away as I think they were too expensive. When I saw catwalk images from Gucci's FW15 show on Style.com, I saw a pair of slippers with fur lining and was completely sold. Under Copenhagen Fashion Week I tried them on (which was immortalized on Instagram HERE) and I have had the loafer fever ever since. The week after, I took a crazy decision and signed up in the store. They told me that Medina had already received her pair and that they had only very few in store. I was excited to sayt the least! Now they are here and finally mine and so beautiful! On another note, the service in the Gucci store is incredible, rarely have I met so sweet and helpful ladies who could be my name already when I came into the store. I wanted to buy even more.

Comments (0)

Weekend

Jeg har glædet mig helt vildt til den her weekend! Jeg har nemlig arrangeret hemmelig get-away for mig og min kæreste for at fejre vores årsdag. Jeg kan naturligvis ikke afsløre destinationen her endnu, han kunne jo læse med! Men det er noget med vand, og morgenkåber og forhåbentlig en drink i solen. Søndag skal jeg uden tvil forbi kunstmessen Chart Art Fair på Charlottenborg. Charlottenborg er et af de smukkeste steder i København og det er altid sjovt at se ny kunst i pæne omgivelser - husk også at der i aften er åbningsfest i gården med god musik, madboder af blandt andre Condesa, The Union Kitchen og Sticks N' Sushi og virkelig optursstemning. Selvom jeg glæder mig virkelig meget til min hemmelig roadtrip har jeg lidt FOMO over ikke at kunne være med! Husk at følg med på Instagram @fashionpolishdk - jeg kommer nok til at spamme en del fra min weekend.

BATH ROBE Bodas SUNNIES Prada (on sale HERE) SLIPPERS Tabitha Simmons

I've been looking forward to this weekend for so long! This weekend in me and my boyfriends two year annivessary and I planned a secret get away for us. Off course I can't tell you where yet, he might be readling along but it includes water, robes and hopefully a drink in the sun. Sunday i'm going to Chart Art Fair at Charlottenborg. It's a wonderfull tradition with nordic galleries showing off art in the most beautiful sorroundings. Don't forgte their epic opnening party tonight - I can't help but having a bad case of FOMO for not being able to attend. Oh, and follow me on Instagram for my weekend adventures - see you at @fashionpolishdk.

Comments (0)