frontpage

The clutch

Endnu et Fisketorvet-køb er min oversize clutch fra Monki. Den minder lidt om Celines AW13 kollektion der var inspireret af tasker fra vaskerier i China Town. Den er stor nok til min kalender, kamera og pung  og kan findes lige HER

Another buy from my 'Day of Fun' at Fisketorvet is this over size clutch from Monki. It reminds me of Celine's AW13 collection that was inspired by laundry bags from China Town. It's big enough to fit my calender, wallet and camera and you can find it right HERE.

Comments (0)

& Other Stories x Vans

Jeg mangler stadig at pakke alt til New York, og jeg hader at pakke fordi jeg hader at bo ud af en kuffert. Har ikke løst koden til at planlægge outfits hjemmefra eller huske praktiske ting som regnjakke, ekstra poser til vasketøj og omformer til min oplader. Det eneste jeg ved skal med på ferie er mine nye sneakers fra & Other Stories x Vans. Synes farven er så fin og håber det bliver varmt nok til bare ankler, eller skal de bruges med DISSE strømper jeg købte hos Monki i Fisketorvet igår. Samarbejdet består af to forskellige modeller og farver og kan findes i butkkerne fra midt april.

I haven't packed anything for New York, and I hate packing because I hate to live out of my suitcase. I still don't know how you crack the code to plan outfits from home, and never remember practical things like rain jacket, extra bags for laundry or a converter for my charger. The only thing I have in my suitcase as we speak are my new sneakers from & Other Stories x Vans. I really like the color and hope it gets hot enough for bare ankles, or they must be used with THESE socks I bought at Monki at Fisketorvet yesterday. The collaboration consists of two different models and colors and can be found in stores from the middle of April.

Comments (0)

29.03.15

Som I måske har set på Instagram HER har Frede og jeg brugt hele dagen på Fisketorvet som havde inviteret os til 'Day of Fun' i hele shoppingcenteret. Vi startede med træning i Fitness.dk efterfulgt af ginger latte, manicure, shopping og froyo! Jeg elsker storcentre - kan ikke forklare det men det er lidt som at gå på opdagelse, finde butikker man aldrig normalt vil besøge og så er der bare noget virkelig optur ved at shoppe uden jakke på, så det var virkelig verdens bedste dag med min blogger bff. Da jeg flyttede til København fra Aarhus boede jeg på Vesterbro og kørte over cykelbroen ved Fisketorvet hver dag på vej hjem fra skole og købte ind og shoppede der indtil jeg lærte byen bedre at kende. I søndags var det et skrækkeligt vejr så var glad for at kunne parkere min cykel i tørvejr og endda få et sadelcover med til turen hjem, der er også beregnet træthedspauser i sofaer rundt i hele centeret hvor man kan oplade sin mobil så man aldrig går ned på selfies! Kan godt forstå de har fået fire stjerner.

KNIT Acne Studios DRESS Nué Notes JEANS Weekday 'Thursday' SNEAKERS Nike 'Prestos' (similar HERE) BAG Lykkeli x & Other Stories (similar HERE) SUNNIES A.J Morgan at Adélie

As you might already seen on Instagram HERE, Fred and I spend our Sunday at Fisketorvet who had invited us for a 'Day of Fun'. We started in the gym followed by ginger latte, manicure, shopping and froyo. I love malls so it was pretty much the perfect day with my blogger bff on the loose in 'Copenhagen Mall'. 

this post is made in collaboration with Fisketorvet)

Comments (0)

New York: The Hotel

Okay, det er nok ikke gået nogens næse forbi at jeg tager til New York i næste uge! Jeg glæder mig så meget og er allerede ved at planlægge hvor vi skal drikke kaffe, spise morgenmad og finde byens bedste burger. Jeg har en lang liste med gode tips fra venner, men da vi skulle vælge hotel til en del af turen brugte vi Booking.coms 'Destination Finder' der har over 43 millioner bedømmelser fra gæster fra hele verden. Jeg ville gerne finde et hotel der var moderne, luksuriøst og en smule romantisk da jeg trods alt er afsted med min kæreste. Valget faldt på Soho Grand som ligger midt i Soho og har en rating på 8.4 hvilket må siges at være virkelig godt! Hotellet ser helt fantastisk ud på de mange mange billeder jeg har luret på siden vi bookede værelset og selvom det nok bliver svært at komme afsted om morgenen har jeg tænkt mig at bruge Booking.coms 'insider tips' til at finde det perfekte morgenmadssted i nærheden - hvad er jeres bedste tip til New York?

Okay, as you all know, I'm going to New York next week! I am so excited and already planning where to drink coffee, eat breakfast and find the city's best burger. I have a long list of tips from friends, but when it came to find the perfect hotel for a part of the trip we used Booking.com and their 'Destination Finder' which has over 43 million reviews from guests from all over the world. I would like to find a hotel that was modern, luxurious and a bit romantic since I'm going with my boyfriend. We ended up choosing Soho Grand, located in the Soho and has a rating of 8.4 which is really really good! The hotel looks stunning on the many many pictures I have lurked on since we booked the room and although it probably will be hard to get out of the hotel bed in the morning, I'm going to use Booking.com's 'insider tips' to find the perfect breakfast place nearby - What are your best tips for New York?

(this post is made in collaboration with Booking.com)

Comments (0)