frontpage

Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

Har haft optur over dette samarbejde virkelig længe! Jeg har kendt Freya i mange år og udover at være verdens sødeste er hun også en helt vildt dygtig designer. Freya Dalsjø x Mads Nørgaard badetøj kommer i butikkerne i starten af juni og kollektionen består af to badedragter og to bikinier i striber naturligvis. Billederne er skudt af Rasmus Weng Karlsen og vi var heldige og fik lov at låne Maries badekar til billederne. 

Yay! I have been dreaming of this collaboration for months. Danish design talent Freya Dalsjø made a swimwear collection for Mads Nørgaard. In stores in june. Pictures by Rasmus Weng Karlsen.

Comments (0)

Pretty please

RUG Freya Dalsjø SANDALS Maryam Nassir Zadeh BAG Celine 'Edge'

Tre ting der står højt på min drømmeliste denne sommer. Det smukkeste gulvtæppe fra Freya Dalsjø som næsten er for fint til stuegulv og nullermænd. Pink ruskindssandaler fra Maryam Nassir Zadeh og tasken 'Edge' fra Celine som kan bruges både som arbejdstaske og stadig være fin til et glas hvidvin på Vinhanen.

Top three of summer wishes. The most beautiful rug from my friend Freya Dalsjø, pink suede sandals from Maryam Nassir Zadeh and a Celine 'Edge' bag for both work days and wine dates at one of my favorite spots, Vinhanen in Copenhagen.

Comments (0)

Swim Good

SUNNIES Dior SANDALS Mads Nørgaard SUNNIES Kaibosh HIGHWAISTED BIKINI Eres BIKINI Weekday BATHINGSUIT & Other Stories

Det er måske lige tidligt nok til strandture, men erfaring siger at man skal være tidligt ude for at finde det gode badetøj i de rigtige størrelser! Badedragten fra & Other Stories har jeg faktisk allerede og pasformen er helt perfekt til mine former. Bikinien fra Weekday er virkelig fin med de buede kanter og hvis man som jeg er mest til højtaljede underdele er Eres det rigtige sted at kigge hen. Jeg vil mikse mit mørke badetøj med gyldne solbriller, sandaler og en kimono.

It might be a bit early for a day on the beach but you have to be an early bird to find swimwear in the right sizes so my hunt has already begun! I will use my black swimwear with golden sunnies, sandals and a kimono.

Comments (0)

01.05.16

JACKET Low Classic CASHMERE KNIT Magasin JEANS Diesel SNEAKERS Nike 'Free Innova  Woven'

Glædelig 1. maj! Jeg har brugt første del af dagen til Sneaker Expo i Aarhus og nu nyder jeg solen hos min mor inden jeg tager hjem til København. 

Happy May 1st! I spend most of my Sunday at Sneaker Expo in Aarhus and now I have som well deserved chilling in my moms garden before heading back to Copenhagen.

Comments (0)