frontpage

25.04.15

Tak til alle der kiggede forbi Finders Keepers vi havde den hyggeligste dag med kaffe og dåsecola og naturligvis en masse tøj - jeg lover at opdatere min Tictail med det der kom med hjem igen snart!

KNIT Acne Studios SKIRT & Other Stories LOAFERS Dr. Martens SUNNIES A.J Morgan

Thanks to all who stopped by Finders Keepers! Me and Fred had a great day with coffee and my plan is now to update my Tictail shop with the leftovers!

Comments (0)

24.04.15

Har I haft en god weekend? Jeg synes som altid den er gået alt for stærkt! Heldigvis har jeg en hel søndag uden planer foran mig og jeg vil starte med at spise morgenmad med min kæreste på Nørrebro - har I nogle gode forslag udover mit stamsted Taxa?

KNIT Acne Studios TOP Weekday (similar HERE) JEANS Mads Nørgaard SNEAKERS Nike 'Prestos' (similar HERE)

How was your weekend? As allways I hate the speed of my days of, how can a weekend run by so fast?! My sunday is luckily without plans and I will start with boyfriend at Nørrebro with my boyfriend - any tips?

Comments (0)

Summer Blues

Det er ved at blive forår og det betyder sommergarderobe. Det fremkalder altid lidt panik hos mig for jeg er bange for farver og korte ærmer og jeg synes de fleste butikker gemmer alle de flotte ting væk så snart det bliver varmere i vejret. I år vil jeg dog prøve at snige lidt blåt ind i min garderobe og er ret vild med skoene her fra Lika Mimika som jeg har luret på i Adélie. De ville være flotte med bare ben og korte skørter!

KNIT T by Alexander Wang SUNNIES Asos SOCKS Monki SKIRT Uniqlo BRA Monki SHOES Lika Mimika

It's beginning to look like spring and that calls for a summer wardrobe. This actually evokes a little panic in me and others who are afraid of color and short sleeves and I think most stores hides all the beautiful things away as soon as the weather gets warmer. This year I will try to sneak a little blue into my wardrobe and what would be more perfect than these shoes here from Lika Mimika I have lurked on the Adélie. They would be great with bare legs and short skirts!

Comments (0)

23.04.15

Jeg har overstået to gode pressedage hos Mads Nørgaard og er nu mere end klar til weekend. Imorgen står den på Finders Keepers sammen med Frede - kig endelig forbi og køb alle vores sager! 

Jeg har endelig fundet en vinder af Nespresso-konkurrencen: tillykke til Malene!

BLAZER Rodebjer SHIRT Mads Nørgaard (AW15) PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Lacoste

I finished two great press days at Mads Nørgaard and now I can't wait for my weekend to start. Tomorrow I will be selling a big chunk of my wardrobe at Finders Keepers. Hope to see you!

Comments (0)