frontpage

Pink Power

Jeg glæder mig så meget til det her farvestrålende sæt kommer i butikkerne til efteråret. Det er fra Mads Nørgaard og virkelig optur. Jeg havde fået lov at låne en salgsprøve da jeg var til Freja Dalsjøs show på Rådhuset igår.

I can't wait for this colorful power couple to arrive in stores this fall. Scarf and gloves (well, and jacket) is from Mads Nørgaard and I borrowed a sale sample to keep me warm on my way to Freja Dalsjø yesterday.

Comments (0)

03.02.16

COAT Acne Studios DRESS H&M T-SHIRT Selected Femme JEANS Mads Nørgaard - Copenhagen SHOES & Other Stories CLUTCH Acne Studios

Det er modeuge i København. Faktisk er ordet uge lidt af en overdrivelse for den varer kun tre dage. Som skrevet HER skal jeg ikke afholde events eller show for Mads Nørgaard denne sæson så jeg har tid til at tage til events, shows og en fest eller to. Onsdag startede jeg til åbningsshowet på Rådhuset. Herremærket Tonsure som vandt Dansk Design Talent Magasinprisen viste en virkelig flot kollektion og lukkede showet med Caroline Brasch i et oversize jakkesæt som jeg godt gad at eje. Senere var jeg til Ellen Pedersen, Lala Berlin og Han Kjøbenhavn inden jeg sluttede aftenen med drinks med Trine og fest hos Eurowoman og Euroman. 

It's fashion week in Copenhagen. In fact, the word week a bit of an exaggeration for it only lasts three days. As written HERE, I'm not busy working with Mads Nørgaard this season, so I have time to go to events, shows and a party or two. Wednesday I started at the opening show at City Hall. Menswear brand Tonsure who won the Danish Design Talent Magasinprisen showed a really nice collection and closed the show with Caroline Brasch in an oversize suit that I would love to wear. Later I saw to Ellen Pedersen, Lala Berlin and Han Kjøbenhavn before I ended the evening with drinks with Trine and party hosted by Danish magazines Eurowoman and Euroman.

Comments (0)

Interior: Color

CACTUS Serax PLATES Studio Lisa Bengtsson CHAIR Jean-Marie Massaud VASE Ellos Home

Jeg har længe haft lyst til at tilføje interior her på bloggen. Jeg bor på 56 kvm på Nørrebro med min kæreste og selvom jeg ville ønske lejligheden var større elsker jeg den og bruger mere og mere tid (og penge) på indretning. Modsat min garderobe er mit hjem fyldt med farver. Jeg har en meget stor svaghed for vaser og fade, lige nu skal de være farerige i facon og materiale og så skal vaserne fyldes med friske tulipaner.

I've been meaning to show more interior on the blog for some time. I live in a two bedroom apartment with my boyfriend and even thou I often wish wehad more space I love our home and spend more and more time (and money) decorating our place. My home is a big splash of color -unlike my wardrobe. I have a soft spot for vases and big plates, at the moment they need to be colorful in both shape and material and the vases should be filled with fresh tulips.

Comments (0)

Ellery

Kender i mærket Ellery? Den australske designer Kym Ellery er på alles læber og skuldre lige nu. Jeg synes lidt det er en blanding af Céline, Acne Studios og Alexander Wangs tidlige kollektioner, med andre ord virkelig smart. Jeg er vild med de løse blazere, flæseskjorter og skulpturelle jakker - og ikke mindst Kyms valg af modeller, stylister og fotografer. Følg Ellery på Instagram HER.

Do you know about Ellery? The australien designer is on everyones tongue and shoulders at the moment. I think it's a mix of Céline, Acne Studios and early Alexander Wang - very cool! I like the oversize blazers, ruffle shirts and sculpturel jackets and I really like Kym's choice of models, stylists and photogarphers. Follow Ellery on Instagram HERE.

Comments (0)