frontpage

11.07.14

Jeg har boet i min silkekjole fra Stine Goya mens jeg har været i sommerhus. Imorgen går turen videre til Samsø hvor jeg skal spise kartofler og drikke hvidvin i skyggen.

DRESS Stine Goya (similar HERE) FLIP FLOPS Havaianas CLUTCH Comme des Garçons SUNNIES Libertine-Libertine (similar HERE)

I've been living in my silk dress from Stine Goya the past days in my fathers summerhouse. Tomorrow I'm going to Samsø to eat potatos and drink white win in the shade.

Comments (0)

Made in Sweden

Jeg har, som I kan se et svagt punkt for flade sandaler! Jeg elsker mine Vagabond sliders - se selv HER og drømmer nu også om pastelversionen lavet i Sverige i begrænset oplag. Find sandalerne HER.

I know, I have an addiction of sliders! I love my black Vagabond sliders - see them HERE and now I have a summer crush on the pastel colored version. It's a limited edition made in Sweden and you can get them as well, right HERE.

Comments (0)

10.07.14

T-SHIRT Mads Nørgaard SKIRT Acne Studios SNEAKERS Nike 'Airmax 93' BRACELET Annilu

Comments (1)

July 12th
hvor ser du lækker brun ud sidsel! hvem endte med at vinde veet konkurrencen(ved ikke om det bare er mig der har misset vinderen)?

Vacation

Jeg er på vej på ferie! Jeg glæder mig helt vildt til at være på stranden hver dag med en stak bøger og kold lemonade. Kryds fingre for at vejret bliver til bikini hele ugen! Fandt disse sliders på Asos på udsalg - synes det er nogle af de pæneste sandaler jeg har set i år og tænker de skal købes hjem så jeg også kan bruge dem under Copenhagen Fashion Week i august.

BIKINI Abecita SANDALS Calvin Klein KIMONO Topshop SUNNIES Céline

I'm on my way on a weeks vacation. I plan on spening everyday by the beach with books and cold lemonade. Please, cross your fingers for bikini weather all week! I found these sliders on sale at Asos and I think they are the nicest sandals I've seen this season. Maybe I should press buy and wear them for Copenhagen Fashion Week in August?

Comments (1)