frontpage

500 Miles

Jeg skal holde pinseferie i Jylland med min familie og det betyder road trip imorgen sammen med min kæreste. Vi skal til stor fødselsdag i aften så det bliver en hård tur med masser af kaffe, behageligt tøj og mig der ihærdigt prøver at gøre min kæreste ligeså begejstret for The Proclaimers hit som Marshall i 'How I Met Your Mother'. Tror virkelig aldrig jeg bliver træt af den sang! Så optur. 

CASHMERE KNIT Filippa K JEANS Weekday BAG Stussy x Headporter SUNNIES Asos SLIDERS Nike PIN Valley Cruise Press

I'm going home for the weekend which means a roadtrip for me and my boyfriend tomorrow. We are going to a big birthday party tonight so the drive involves a lot of coffee, comfy clothing and off course me trying to convince my boyfriend that this song by The Proclaimers is the best song in the world. Thank you to 'How I Met Your Mother', I love this one to death.

Comments (0)

20.05.15

I fredags var jeg forbi Palma Salon & Spa for at få lysnet lokkerne. Jeg blev også klippet af Palma og de var virkelig søde og tålmodige med mit gigatykke hår. Jeg glæder mig til jeg får lidt mere farve i ansigtet så det lyse hår passer bedre til min teint.

TOP Acne Studios DRESS Stine Goya (similar HERE) SNEAKERS Lacoste

Last friday I went to Palma Salon & Spa to get my hair summer ready. I have thick thick hair but they were all so sweet and patience even though it took two and a half hours to color it. I love the result, and can't wait for face to be a bit more sunkissed to fit my teint better for my new hair.

Comments (0)

Tropical Islands

Om en måned skal jeg til Berlin med min veninde Nanna. Vi skal fejre at hun er færdig med sit speciale og at jeg har aflerevet mit bogmanuskript. Vi har besluttet at lave en dagsudflugt til Tropical Islands som er Europas største vandland og ligner troperne tilsat rutsjebaner og spa. Det bliver fuldkommen vanvittigt og gad virkleig godt have HTC's RE Camera med som kan tage billeder under vand og overføre dem direkte til din telefon (og videre til Instagram!).

BATHING SUIT Mads Nørgaard SUNNIES Agent Provocateur SWEATSHIRT Markus Lupfer CAMERA HTC 'RE Camera' BAG & Other Stories SLIDERS Adidas Originals PEN Topshop

Next month I'm going to Berlin with my friend Nanna. We are celebrating that she has finished her master thesis and I have finished the script for my book. We have decided to make a day trip to Tropical Islands which is Europe's largest water park and resembles the tropics added water slides and spa. It looks completely crazy and would love to bring HTC's RE Camera with me to take pictures under water and transfer them directly to my phone (and on to Instagram!).

Comments (0)

Feeling Myself

jeg gad virkelig godt til fest med Beyonce! Hendes videoer ligner altid de sejeste privatfester, se selv HER og HER. Jeg har set videoen til Nicki Minaj feat. Beyonce hele dagen og glæder mig nu ekstra meget til at se Minaj på Roskilde Festival!

I wouldn't mind be on the guestlist for one of Bey's parties! Her music video always look like the perfect party. I mean look at THIS or THIS?! I've been playing Nicki Minaj feat. Beyonce on repeat all day and can't wait to see Minaj on this year's Roskilde Festival.

 

Comments (0)