frontpage

07.07.15

Jeg smelter! Har købt stort ind af dåsecola og Superflyers for at klare varmen på kontoret og glæder mig virkelig meget til at kunne hoppe i vandet efter arbejde sammen med Fred.

T-SHIRT Comme des Garçons PLAY SKIRT Zara (similar HERE) SHOES Filippa K (similar HERE)

I'm melting! I stocked up on coke cans and candy to bear with this heat! Can't wait to jump into the ocean as soon as I'm off work.

Comments (0)

Pointy

Det er sjældent jeg hopper ud af mine sneakers, men på det seneste har jeg haft lyst til at have pænere sko på. Jeg har nogle lange spader af et par fødder så har altid gået langt udenom spidse snuder indtil nu. Mine spidse sko fra Filippa K er perfekte i formen og har en lille hæl. Jeg har ikke kunnet finde dem online, men har set dem i Magasin i København. Heldigvis findes der masser af spidse snuder lige nu. Her er et par budgetvenlige favoritter!

BLACK Asos SILVER Zara BOW Asos SNAKE Asos

As you now I'm a sneaker girl but lately I have been lusting more pretty footwear. My feet are long so pointed shoes has been a no-go but then I found these suede lovers from Filippa K and suddently I couldn't get enough. Here are some budget friendly pointy shoe crushes for you all.

Comments (0)

Snaps from Berlin

Som jeg skrev HER var jeg for nyligt i Berlin med min veninde Nanna og HTC. Nanna og jeg har kendt hinanden siden gymnasiet hvor vi larmede lidt rigeligt og hankede op i hinanden når skoletrætheden blev for voldsom. Nanna er netop blevet færdig med sin kandidat og fået et vanvittigt sejt job så der var rigeligt at fejre med Aperol Spritz! Gad godt tage en uges sommerferie i byen - en weekend var alt for kort tid til at nå det hele! Billederne her er snappet med min HTC One M9 som jeg havde lånt med til turen.

As I write HERE I send a weekend in Berlin with my gal pal Nanna and HTC. Nanna and I have known each other since high school where we was each others rocks when we hated homework and tests a bit too much. I wouldn't mind spending another week in this city! All the pictures is from my HTC One M9 that I borrowed for my trip.

(This post is made in collaboration with HTC)

 

Comments (0)

Back to reality

Jeg er hjemme igen efter en uge på Roskilde Festival. Jeg elsker festivaler men i år var så varmt at jeg var ved at smelte og efter otte dage i telt i 'Smatten' er jeg temmelig mør. Hele ugen skal bruges i skyggen på mit kontor inden jeg kar ægte sommerferie!

I'm back home after a week at Roskilde Festival. It was fund but so hot and I actually don't mind spending this week in the shadow of my office. 

Comments (0)