frontpage

In Berlin with HTC

Som I ved var jeg forrige weekend i Berlin. Anledningen var både at fejre min veninde Nannas kandidat, men også for at afprøve min HTC One M9. HTC sendte en række bloggere på tur med hver sin telefon og da Nanna og jeg også gerne ville besøge det vanvittige vandland Tropical Islands faldt valget hurtigt på Berlin. Turen blev flittigt delt på Instagram (husk at følg mig HER) og google maps var vores ven på cykeltur gennem byen. Vi var også forbi Bonanza Coffee Heroes og få virkelig god kaffe mens vi planlagde vores sidste aften i byen. 

As you know I was in Berlin last weekend.HTC sent a number of bloggers on tour with thier new HTC One M9 in hand. The trip was widely shared on Instagram (remember to follow me HERE) and google maps was our friend on our bike rides through the city. We also visited the Bonanza Coffee Heroes and get really good coffee while we planned our last night in town.

(this post is made in collaboration with HTC)

Comments (0)

27.06.15

Igår havde jeg endnu et møde med Fred omkring vores bog 'SMART'. Den er lige ved at være færdig og lige nu sidder vi og kigger alle vores gamle billeder igennem for at lægge sidste hånd på opsætningen sammen med Ironflag. Det sidste halve år har været ret vildt og både Fred og jeg er enige om at hvis vi skal lave en to'er skal der være lidt mere tid i kalenderen! Men nøj hvor jeg glæder mig til at få bogen i hånden efter sommerferien!

JACKET J. Crew JEANS Diesel 'Skinzee' SHOES Filippa K (similar HERE) BAG Monki

yesterday at I had yet another meeting with Fred about our book 'SMART'. It's almost finished and now we are looking at old photos to find the right ones together with Ironflag. The last six months has been crazy pants and I think both Fred and I will clear our schedules a bit more if we ever gonna write a sequel!

Comments (0)

26.06.15

Har indtil nu haft den perfekte weekend med fødselsdagsfest igår aftes og frokostmøde og udsalgsshopping idag. Imorgen skal jeg til barnedåb med mine to niecer og bagefter ud til Roskilde Festival! Jeg glæder mig så meget - lad os lige håbe vejret bliver godt igen, ik?

KNIT Mads Nørgaard SKIRT Rag & Bone LOAFERS Dr. Martens SUNNIES A.J Morgan (similar HERE)

Already had the perfect weekend so far and even had the time for a little sale shopping. Tomorrow I'm off to Roskilde, let's hope for some sunny weather shall we?

Comments (0)

24.06.15

Jeg har virkelig været glad for min clutch fra Monki så da jeg fandt samme mønster på en totebag forleden slog jeg naturligvis til med det samme. Håber på at det snart bliver strandvejr så jeg kan pakke den med bøger, vandmelon og solcreme. 

JACKET Mads Nørgaard KNIT Mads Nørgaard SKIRT Urban Outfitters LOAFERS Dr. Martens TOTE BAG Monki

I love my clutch from Monki so I bought a tote bag in the same pattern. Now I just new some sunny weather to pack my new bag for a day on the beach!

Comments (0)