frontpage

Emmanuelle Alt

Jeg bliver aldrig træt af franske Emmanuelle Alts stil. Jeg tager til Paris i næste uge og har billeder af franske damer gemt på hele min computers skrivebord!

JEANS Acne Studios KNIT Weekday Collections JACKET Zara SHOES & Other Stories CLUTCH Cheap Monday

I never stop loving Emmanuelle Alt's french style. I'm leaving for Paris next week and my computer's desktop is packed with images of french ladies!

Comments (0)

Loafers

Jeg har loafers på hjernen. Det er som om de preppy sko passer ekstra godt til efteråret og lige nu skal de bruges med herrebukser eller smalle jeans og en løs strik. Jeg har samlet nogle af mine favoritter nedenfor. Både budgetvenlige og klassiske Gucci som jeg nok aldrig får råd til.

I have loagers on my mind. Same thing happens almost every fall - something about the preppy shoes that is a perfect match with colder days and suit pants or jeans with a loose fitted sweater. I collected a few of my favorites below - both on budget and classics from Gucci though I will never be rich enough for such a splurge.

 

 

Comments (0)

26.09.14

Åh hvor har jeg glædet mig til weekend. Jeg skal til Høstfest og børnebrunch og starte op i Senses efter min '21 Dages Challenge' og højst sandsynligt også bruge lidt tid på sofaen med serier og computeren på maven.

KNIT Acne Studios (similar HERE) T-SHIRT Mads Nørgaard JEANS Weekday 'Sunday' LOAFERS Rochas

Finally weekend! I have a busy but awesome schedule including brunch with one of my favorite kids, Harvest Fest and a date to start up again with my training after finishing my '21 Day Challenge' at Senses. Hopefully I will also find some time to be a couch potato with my Mac on my stomach. 

Comments (1)

September 26th
Jeg er nysgerrig! Har din intense træningsperiode givet synlige resultater? Og mentale for den sags skyld? Med andre ord: er det besværet værd? ;-)

The T-shirt

Jeg har t-shirts på hjernen. Selvom det er strikvejr leder jeg efter den helt rigtige t-shirt til at have på med en pæn nederdel eller til at titte frem under min kashmirstrik over jeans eller herrebukser. Det lyder kedeligt og simpelt, men det er netop det jeg elsker - når man finder den helt rigtige t-shirt der gør et kedeligt outfit pænt og eksklusivt.

1. T By Alexander Wang 2. Ganni 3. Weekday 4. Monki 5. Frame Denim 6. Topshop 7. Victoria Beckham

I'm obsessed with t-shirts at the moment. I'm searching for just the right one to wear with skirt or to peak out from under my cashmere knits paired with jeans or suiting pants. It might sound too simple and boring, but thats my style - trying to make the simple outfit look exclusive with just the right styles. 

 

Comments (5)

September 25th
Lækkert udvalg af t-shirts :) Har selv et par stykker fra Samsøe Samsøe som jeg er rigtig glad for :)

September 26th
everlane.com just sayin...

September 26th
Jeg eeeelsker Weedays basic t-shirts, som du også har linket til. Tilpas lange ærmer og kvaliteten er ganske god til prisen.

September 26th
Hej Anne - skal helt sikkert tjekkes ud! tak for tip :)