frontpage

New Years #2

Jeg har faktisk haft købt blazeren fra H&M Studio, men returnerede den igen fordi jeg synes den er finest sammen med bukserne. Nu er hele sættet på udsalg hos H&M og kunnne være inspiration til endnu et nytårssæt med masser af glitter. Modsat sættet HER ville jeg skrue ned for makeuppen og lade palietterne tale for sig selv. 

BLAZER H&M Studio PANTS H&M Studio BRA Calvin Klein SHOES Whistles EARRINGS Asos FOUNDATION Oriflame

I actually once bought the blazer from H&M Studio but returned it again when I felt it was cooler as a suit. Now both pants and blazer is on sale at H&M and it could easily inspire for another new years outfit with a bit more glam. In contrast to THIS look I think an outfit like this should be used with natural makeup so the sequins could spek for it self!

Comments (0)

19.12.14

Jeg er tidligt oppe og skal på arbejde om lidt. Endelig har jeg fået mine Nike 'Air Jordan Future' sneakers! De er perfekte og blev indviet på skydning idag uden trætte fødder!

KNIT Acne Studios (similar HERE) SKIRT Zara SNEAKERS Nike 'Air Jordan Future'

I am up way too early for a saturday for work! Finally my sneakers arrived! They are perfect and my feet are still happy after a long day in the studio.

Comments (0)

French

Jeg er på arbejde hele aftenen og imorgen for at skyde billeder til Mads Nørgaard så der bliver ikke meget weekend til mig, men lige om lidt er det jul så det gør mig ingenting. Tænkte I skulle sendes på weekend med den her lille video fra cool cat Camille Rowe der lærer dig franske gloser (har I set videoen hvor Nadja Bender underviser i dansk?). Tres chic!

I'm working all night and all day tomorrow shooting looks for Mads Nørgaard. I don't mind working weekends when it's creative like this and christmas is just around the corner so I'm not complaining! Thought I would send you a friday kiss with this charming video of cool cat Camille Rowe teaching basic french (Nadja Bender can teach you a bit of Danish too). Tres chic!

Comments (0)

Twin Magazine

Virkelig fine billeder fra Twin Magazine med henholdsvis Lindsey Wixon og danske Nadja Bender!

Really awesome pics from Twin Magazine with Lindsey Wixon and Danish super star Nadja Bender!

Comments (0)