frontpage

The Skirt

Jeg er altid på jagt efter pæne a-formede nederdele og faldt netop over denne fra Zara som fåes i hele tre farver. Jeg er ret vild med den sarte rosa som ville være smuk med grålige toner men et mere sikkert valg ville nok være den sorte. Jeg har samlet to sæt - et luksus og et på budget. Hvad ville I helst hoppe i?

DELUXE: SUNNIES Miu Miu KNIT Filippa K SKIRT Zara SHOES Tod's BUDGET: SUNNIES Asos KNIT Uniqlo SKIRT Zara SHOES Asos

I'm always searching for a perfect a-shaped skirt and really dig these ones from Zara in different colors. I love the pink version that would be great with fifty shades of grey but the black one is a classic for any wardrobe. I made two outfits, one is pure luxury the other one more budget friendly. Which one is your favorite?

Comments (0)

Alexa Chung x AG Jeans

Alexa Chung har designet endnu en kollektion for AG Jeans og jeg synes denne er endnu bedre end den første! Øverst på min ønskeliste står de stumpende jeans og den grå strik. Har I fundet nogle favoritter? Se hele kollektionen HER.

KNIT Alexa Chung x AG SKIRT Alexa Chung x AG JEANS Alexa Chung x AG

Alexa Chung designed another collection for AG Jeans and I like this one even better than the first! The jeans are on top of my wish list together with the grey knit (off course!) What are your favorites? See the entire collection HERE.

Comments (1)

July 28th
Nederdelen er da fantastisk :) . //www.neronoir.dk

26.07.15

Jeg er endelig tilbage i København og imorgen skal jeg tilbage på arbejde. Det er helt underligt at være tilbage i byen efter to uger i sommerhus og landluft! Næste uge bliver monstertravl for der er modeuge lige om lidt og jeg skal nå tusindvis af ting. Første stop er Jægerspris hos Hansens Is imorgen tidlig for at se produktionen af Mads Nørgaards helt egen stribede is! Stay tuned.

KNIT Acne Studios SKIRT Carven SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' SUNNIES Dior CLUTCH Adax

I'm finally back in Copenhagen after my summer daze. Tomorrow I have to get back to reality and my office with fashion week planning!

Comments (2)

July 27th
Jeg vil bare lige komplimentere dit hår! Rigtig fin farve og fald, og så ser det sundt og naturligt ud :)

July 28th
Tusind tak Martha! Se eventuelt min lille guide til strandhår hver dag her: http://www.fashionpolish.dk/beach-hair God dag KH Sidsel

Kim Kardashian

Jeg elsker Kim Kardashian! Jeg har lige købt hendes selfie-bog og nu er jeg helt betaget af denne serie fra Vogue Spain hvor hun viser en mere nedtonet version uden makeup og i misundelsesværdig pyjamas. 

I love Kim Kardashian! I just bought her book Selfish and now I'm obsessing over this editorial from Vogue Spain. No makeup and pyjamas!

Comments (1)