frontpage

Stockholm Fashion Week

Jeg er på vej til Stockholm. Det er jo modeugesæson og min beholdning af Styleby magasiner og Kottbullar trænger til at blive fyldt op. Jeg skal følges med min bedste bloggerven Frede så husk at følge med på både snapchat @sidselalling og Instagram @fashionpolishdk de næste par dage.

On my way to Stockholm Fashion Week with my side kick Frede. Don't forget to follow on snapchat @sidselalling and Instagram @fashionpolishdk. See you.

Comments (0)

29.08.16

CASHMERE KNIT Magasin SKIRT H&M LOAFERS Gucci CLUTCH Mads Nørgaard (in stores in November)

Jeg har en fornemmelse jeg kommer til at bo i den her nederdel de næste mange måneder. Det kræver jeg har et strygejern ved hånden for det lette silke krøller virkelig nemt, men derudover er den ret perfekt. Jeg skal tidligt op imorgen - mere om det senere.

I have a feeling this skirt will be featured a lot on this blog the next months. Pretty perfect lengh and material.

Comments (0)

21.08.16

JACKET Weekday T-SHIRT Vintage Ralph Lauren JEANS Weekday 'Way' SHOES & Other Stories

Det er ikke tit jeg dropper sneakers på kontoret og slet ikke i de samme sko jeg har danset i i weekenden, men er virkelig begejstret for mine laksko. De er overraskende behagelige at have på og den lille hæl gør jeans og t-shirt en smule mindre kedeligt. Har vist heller ikke vist mit nyfarvede hår ordentlig, det kræver sit eget indlæg men er virkelig glad for efterårstonen som passer bedre til min naturlige hårfarve - det er Amalie fra Gunbritt som står bag og hun er virkelig dygtig.

it's not often I ditch my sneakers for a heeled model, especially not when I danced the night away in the very same shoe this weekend. But my new Mary Janes are quite comfortable and gives the usual jeans and t-shirt outfit a spin. 

 

Comments (2)

August 26th
Hej! Vil du ikke lave et "In my bag" indlæg og måske et om dine yndlings produkter/makeup? :-)

August 29th
Hej Julie Jeg har allerede lavet et par indlæg om mine beautyrutiner blandt andet her: http://www.fashionpolish.dk/post-summer-makeup og her http://www.fashionpolish.dk/no-makeup-makeup KH Sidsel

Hot List

SUNNIES Gucci JEANS Weekday 'Way' (in black HERE) SWEATSHIRT Muf10 SHOES & Other Stories

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har ejet et par skinny jeans i blå denim. Det er lidt lettere at føle sig godt tilpas i sorte slankende modeller, men på det sidste har jeg forsøgt at se lidt mere positivt på mit spejlbillede og udfodre min garderobe med nogle af de ting jeg har sukket lidt efter. Det gælder altså blå jeans. Heldigvis var det ikke så angstprovokerende at prøve som jeg havde troet og skulle faktisk have dem et nummer mindre end jeg havde regnet med - alt i alt en succes som jeg godt gad mikse med dette sæt bestående af drømmesolbriller, ruskindsstøvler og hættetrøje. 

I can't remember the last time I bought a pair of blue skinny jeans. I tend to hide in a more slimmering black version but this summer I tried to be a bit braver when it comes to my body and a goal is thigh-showing, light colored jeans. Would love to wear them with dreamy Gucci sunnies, suede boots and a hoodie. 

 

Comments (0)