frontpage

Carine Roitfeld // Uniqlo

Det her designsamarbejde glæder jeg mig virkelig meget til at se næremere på! Carine Roitfeld skal designe en efterårskollektion for japanske hightstreetkæde Uniqlo bestående af 40 styles. Carine teasede for samarbejdet i seneste udgave af hendes magasin CR Fashion Book og nu er det altså officielt. Jeg elsker Uniqlos basics og ikke mindst kashmirstrik og satser på samarbejdet her bliver et stort hit!

I am really looking forward to see this design collaboration, up close! Carine Roitfeld is to design an autumn collection for Japanese highstreet brand Uniqlo consisting of 40 styles. Carine teased for this cooperation in the latest edition of her magazine CR Fashion Book, and now it is official. I love Uniqlo's basics and affordable cashmere knitwear and pretty sure this collaboration will be a big hit!

Comments (1)

April 16th
Apropos strik! Kunne det mon tænktes, at du vil sælge en eller flere af dine striktrøjer på din tictail?

14.03.15

Hvis I læste min feature på Eurowoman HER ved I at jeg har det vildt over den russiske designer Gosha Rubchinckiy. Vi forhandler dele af kollektionen i Mads Nørgaard, men efter at have set denne jakke på HENDE HER besluttede jeg at den skulle være mit køb i New York. Desværre var den udsolgt i min størrelse i Dover Street Market og jeg måtte mod mine egne principper ty til onlineshopping og fandt den hos Farfetch. Nu er den enedelig kommet og jeg er helt vild med den oversize form og naturligvis patchworket på ryggen! Læs mere om Gosha Rubchinskiy HER.

JACKET Gosha Rubchinskiy DRESS Mads Nørgard JEANS H&M (similar HERE) SNEAKERS Adidas 'Stan Smith'

If you read my feature on Eurowoman HERE you problably already know that I a crush on the Russian designer Gosha Rubchinckiy. We sell his collections in Mads Nørgaard, but not this jacket and after seeing it on THIS GIRL I decided that it should be my big purchase in New York. Unfortunately, it sold out in my size in Dover Street Market so I had to go against my own principles and buy it online and found it at Farfetch. Now it has finally arrived and I absolutely love the oversized shape and of course the assemblage on the back! Read more about Gosha Rubchinskiy HERE.

Comments (0)

07.04.15

Havde nær glemt billederne her fra New York. En af de sidste dage var det virkelig dejligt vejr så jeg fik mulighed for at lufte mine vinterblegeben et par timer i solen! Gad virkelig godt tilbage, især fordi min kæreste er blevet derovre i to uger og gør mig grøn af misundelse med billeder af kaffepauser i solen! Heldigvis har jeg sjove ting på programmet herhjemme, en deadline på et sejt projekt som jeg lover snart at løfte sløret for og så åbner Zara ENDELIG på fredag og jeg er inviteret til åbningsreception og smugkig på den nye butik. 

JACKET J Crew (similar HERE) TOP & Other Stories SKIRT Gat Rimon SOCKS Uniqlo SNEAKERS Nike 'Air Max 1' SUNNIES Dior (similar HERE)

I'd almost forgotten these pictures from New York. One of the last days it was really sunny and I even got the chance to show off my very pale legs for a few hours in the sun! I wish I could go back, especially because my boyfriend stayed there for two more weeks and makes me green with envy with pictures of coffee breaks in Soho! Fortunately, I have fun things on my schedule at home and a deadline on a cool project which I promise soon to unveil and then Zara FINALLY opens on Friday and I'm invited for the opening reception and preview of the new store.

Comments (0)

Loewe

Jeg har et stort crush på Loewe med J.W Anderson som chefdesigner og selvom 1.800 kr. for en nøglering er lidt vanvittigt kunne min mandag blive lidt festligere med denne samling! Find dem HER.

I have a huge style crush on Loewe with J. W Anderson in front and even thoiugh 250 euros is a tad much for a keychain I really belive my monday would be alot better with this collection! Find them HERE.

Comments (0)