frontpage

21.08.16

JACKET Weekday T-SHIRT Vintage Ralph Lauren JEANS Weekday 'Way' SHOES & Other Stories

Det er ikke tit jeg dropper sneakers på kontoret og slet ikke i de samme sko jeg har danset i i weekenden, men er virkelig begejstret for mine laksko. De er overraskende behagelige at have på og den lille hæl gør jeans og t-shirt en smule mindre kedeligt. Har vist heller ikke vist mit nyfarvede hår ordentlig, det kræver sit eget indlæg men er virkelig glad for efterårstonen som passer bedre til min naturlige hårfarve - det er Amalie fra Gunbritt som står bag og hun er virkelig dygtig.

it's not often I ditch my sneakers for a heeled model, especially not when I danced the night away in the very same shoe this weekend. But my new Mary Janes are quite comfortable and gives the usual jeans and t-shirt outfit a spin. 

 

Comments (0)

Hot List

SUNNIES Gucci JEANS Weekday 'Way' (in black HERE) SWEATSHIRT Muf10 SHOES & Other Stories

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har ejet et par skinny jeans i blå denim. Det er lidt lettere at føle sig godt tilpas i sorte slankende modeller, men på det sidste har jeg forsøgt at se lidt mere positivt på mit spejlbillede og udfodre min garderobe med nogle af de ting jeg har sukket lidt efter. Det gælder altså blå jeans. Heldigvis var det ikke så angstprovokerende at prøve som jeg havde troet og skulle faktisk have dem et nummer mindre end jeg havde regnet med - alt i alt en succes som jeg godt gad mikse med dette sæt bestående af drømmesolbriller, ruskindsstøvler og hættetrøje. 

I can't remember the last time I bought a pair of blue skinny jeans. I tend to hide in a more slimmering black version but this summer I tried to be a bit braver when it comes to my body and a goal is thigh-showing, light colored jeans. Would love to wear them with dreamy Gucci sunnies, suede boots and a hoodie. 

 

Comments (0)

19.08.16

SLIP DRESS Mads Nørgaard TOP Cos SHOES & Other Stories

Fredag aften var jeg først på Beau Marche og drikke vin og så videre på Pastis og spise middag med to af mine yndlingsdamer, blandt andet HENDE her. Bagefter dansede vi hele natten på nyåbnede Chateau Motel. Resten af min weekend blev holdt i et meget lavt gear og SKAM-marathon - serr, den serie er jo fantastisk!

Friday night outfit from a great night including wine at Beau Marche, dinner at Pastis and drinks and a lot of dancing at Chateau Motel. The rest of my weekend was spend bing watching the norwegian hit show SKAM.

Comments (2)

August 21st
Kan kjolen købes nu?

August 22nd
Hej Marlene Ja, den er i butik nu - men vist desværre ikke på webshoppen endnu, skal nok lave et link hvis den kommer på :) KH Sidsel

British Vogue: What on earth is wellness?

Britisk Vogue har en temmelig imponerende Youtube-kanal. Jeg har allerede slugt Alexa Chungs guide til jobs i modebranchen og 'Future of Fashion' og er nu helt optaget af den fransk/amerikanske Camille Rowe på welness safari i L.A. Hvert afsnit varer mellem 10-15 minutter og handler om alt indenfor welness i form af kost, psykologi, vitaminer og vaner. Jeg er slem til at trash talke mig selv når det kommer til vægt, motion og mad især fordi det oftest føles som om jeg er den eneste i verden der spiser usundt og pjækker fra træning og istedet bare køber mit tøj en størrelse større. Heldigvis stiller de også kritiske spørgsmål ved den enorme sundhedsbølge der nok især er vokset på sociale medier hvor avocado og planke ser bedre ud end chips og serier. I kan se programmerne HER.

Bristish Vogue has a really great Youtube channel. I already watched all episodes of Alexa Chung looking into the 'Future of Fashion' and how to make it in the fashion industry, and my newest crush is Camille Rowe's adventures in teh wellness jungle. I'm a bit of a trash talker when it comes to my own relationsship with food, training and weight and I think it's because it feels really lonely being what seems to be the only girl in the world skipping my workouts and just growing in sizes. Vogue here did a pretty good job showing that welness is not about beeing super skinny and work out all the time but as much about happiness and the well of your being. See all episodes HERE.

Comments (2)

August 21st
Oh thank you for the tip! I loved the Alexa Chung series, but I had no clue Camille Rower (my favourite!) is doing one too! Just watched the first episode and I'm hooked! Always love your blog too xxx

August 21st
Thank you Martina! I really love the show and all episodes by Alexa :) Happy binge watching! xx Sidsel