frontpage

29.02.15

Jeg er hjemme igen fra min forlængede weekend til Reykjavik. Island er virkelig smuk på en helt uvirkelig og spacey måde, og vi var heldige at få ov til at ride og køre på ATV og opleve Islands varme kilder. Jeg er ved at strikke et helt indlæg sammen om turen - men først et sidste outfit fra turen i praktisk jakke og svedige solbriller fra Dior!

JACKET Tretorn KNIT Weekday Collections T-SHIRT Mads Nørgaard JEANS Diesel 'Skinzee' SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' SUNNIES Dior

I'm back home from my extended weekend in Reykjavik. Iceland is really beautiful in a completely unreal and spacey way, and we were lucky to go riding and  drive a ATV and experience Iceland's hot springs. I'm making a whole post about the trip - but first a last outfit from in practical jacket and awesome sunnies from Dior!

Comments (0)

Brows

Når det kommer til skønhed har jeg altid været fascineret af pæne bryn. Jeg har skrevet om mine makeup-rutiner HER, men tænkte det var på tide at dedikere et helt indlæg til øjenbryn! Mine brynikoner er Brooke Shields og Amanda Peet (google dem, så pæne øjenbryn!). Jeg har fra naturens side ret markerede bryn, men jeg bruger alligevel en 'browfixer' med farve hver dag. En 'browfixer' giver en smule farve (lidt som en mascara) og samler hårerne så de kan styles og se mere markerede ud. Jeg skifter lidt mellem Maybellines og Tromborgs som er nemme at bruge - Maybellines er lidt kraftigere, mens Tromborgs er meget naturlig. Har du tyndere eller lysere bryn kan det være smart at bruge en farvet palette som disse fra L'oreal eller en tube med farve som fra & Other Stories (den er meget kraftig så brug evt vatpind eller pensel så du bedre kan styre farven) og slutte af med en fixer uden farve til at holde både farve og bryn på plads. Her er Oriflames virkelig god og holdbar. Jeg plukker næsten aldrig mine bryn, men når jeg gør er det kun for at fjerne vildfarne hår under under og mellem brynene. Et godt trick er altid at plukke nedefra så du ikke ender med at overplukke - der findes tusindvis af guides på Youtube som viser det bedre end mig. 

BROW ARTIST GENIUS KIT L'oreal BROW FIX Tromborg SHAPING EYEBROW GEL Oriflame BROW DRAMA Maybelline EYEBROW CREME & Other Stories

When it comes to beauty, I have always been fascinated by beautiful eyebrows. I have written about my makeup routines HERE, but I thought it was time to dedicate an entire post to the brows! My eyebrows icons are Brooke Shields and Amanda Peet (google them so preety brows!). I have naturally marked eyebrows, but I still use a "browfixer' with color every day. A 'browfixer' gives a bit of color (a bit like a mascara) and gathers the hair so they can be styled and sharpend. I flex between Maybelline and Tromborg which are really easy to use - Maybelline's gives a lot of color, while Tromborg is more natural. If you have thinner or lighter brows you could use a color palette like this from L'oreal or a tube of color from & Other Stories (it is very powerful so use any cotton swab or brush so you can control the coloring better) and finish with a fixer without color to keep both color and brows in place. Oriflame is really good and long lasting. I pluck my eyebrows almost never, but when I do, it is only to remove stray hairs below and between the eyebrows. A good trick is always to pick from below so you can't overdo it - there are thousands of guides on Youtube that shows it better than me.

Comments (0)

Don't forget: Julia Kostreva

Ah, søndag! Jeg håber I har haft en god weekend og er friske og klar til en ny uge og ny måned (februar, du har virkelig været grå og trist - lad marts komme til med en omgang forår, tak!) Husk at du stadig kan være med i min give away med seje Julia Kostreva og hendes smukke kalendre og iphone covers. Læs mere HER.

Ah, Sunday! Hope you all had a great weekend and are ready for the a new week and new month (february your weather sucks! Let March take over from here). Don't forget my awesome give away with Julia Kostreva and her beautiful stationary. Find it HERE!

Comments (0)

28.02.15

Island er virkelig optur! Vi ankom igår eftermiddags og tog direkte ud til Den Blå Lagune som var helt surealistisk og virkelig lækkert. Vi drak fadøl i det varme vand, var i sauna og smurte os ind i ansigtsmasker og islandsk mudder. Idag har vi set nærmere på Reykjavik og været på en helt vild ridetur - mere om det senere. Nu ligger Frede og jeg på vores hotel og chiller inden vi skal ud og spise senere. 

COAT & Other Stories (similar HERE) CARDIGAN People's Republic of Cashmere T-SHIRT Mads Nørgaard SKIRT Gat Rimon SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' SUNNIES Dior HAT Canada Goose

Iceland is really amazing! We arrived yesterday afternoon and went straight out to The Blue Lagoon which was almost sureal but truly amazing. We drank beer in the hot water, was in the sauna and tried several face masks with Icelandic mud. Today, we strolled around in Reykjavik and been on a long horseback ride - more about that later. Now me and Frede are hanging out in our hotel room before going out for dinner later.

Comments (0)