frontpage

New York: The Hotel

Okay, det er nok ikke gået nogens næse forbi at jeg tager til New York i næste uge! Jeg glæder mig så meget og er allerede ved at planlægge hvor vi skal drikke kaffe, spise morgenmad og finde byens bedste burger. Jeg har en lang liste med gode tips fra venner, men da vi skulle vælge hotel til en del af turen brugte vi Booking.coms 'Destination Finder' der har over 43 millioner bedømmelser fra gæster fra hele verden. Jeg ville gerne finde et hotel der var moderne, luksuriøst og en smule romantisk da jeg trods alt er afsted med min kæreste. Valget faldt på Soho Grand som ligger midt i Soho og har en rating på 8.4 hvilket må siges at være virkelig godt! Hotellet ser helt fantastisk ud på de mange mange billeder jeg har luret på siden vi bookede værelset og selvom det nok bliver svært at komme afsted om morgenen har jeg tænkt mig at bruge Booking.coms 'insider tips' til at finde det perfekte morgenmadssted i nærheden - hvad er jeres bedste tip til New York?

Okay, as you all know, I'm going to New York next week! I am so excited and already planning where to drink coffee, eat breakfast and find the city's best burger. I have a long list of tips from friends, but when it came to find the perfect hotel for a part of the trip we used Booking.com and their 'Destination Finder' which has over 43 million reviews from guests from all over the world. I would like to find a hotel that was modern, luxurious and a bit romantic since I'm going with my boyfriend. We ended up choosing Soho Grand, located in the Soho and has a rating of 8.4 which is really really good! The hotel looks stunning on the many many pictures I have lurked on since we booked the room and although it probably will be hard to get out of the hotel bed in the morning, I'm going to use Booking.com's 'insider tips' to find the perfect breakfast place nearby - What are your best tips for New York?

(this post is made in collaboration with Booking.com)

Comments (0)

26.03.15

Jeg sidder og kigger dybt i min morgenkaffe efter en virkelig optur åbning af udstillingen 'Danish Fashion Now' på Brandts i Odense. Mads Nørgaard er naturligvis en del af udstillingen og jeg kan kun anbefale alle at kigge forbi hvis I er i det nabolag. Nu skal jeg smøre ekstra meget øjencreme på og gøre mig klar til arbejde - kl. 16 starter Mads Nørgaards fredagsbar i butikken så jeg får masser at se til!

BLAZER Mads Nørgaard KNIT Acne Studios PANTS H&M SHOES Lacoste

I need some extra strong coffee this morning after coming home really late after the opening of the exhibition 'Danish Fashion Now' at Brandts in Odense. Mads Nørgaard is obviously a part of the show and I can only recommend everyone to stop by if you are in the neighborhood. Now I smear extra eye cream on and get ready for work - at 4 we start Mads Nørgaard's Friday Bar in the store so I'll have plenty to do all day!

Comments (0)

Agger-Flachs

Apropos seje damer så er jeg også stor fan af mærket Agger-Flachs. Det er stylisterne Kathrine Agger og Nanna Flachs der står bag - Nanna arbejder jeg ofte sammne med hos Mads Nørgaard. De har netop lanceret deres anden kollektion og jeg synes det er så pænt - gad især godt have den hvide kjole med til New York om kun 2 uger!! Du kan købe Agger-Flachs i Holly Golightly.

Speaking of cool ladies it's important to mention the new Danish brand Agger-Flachs. Kathrine Agger and Nanna Flachs both works as stylist and I often work with Nanna here at mads Nørgaard. I love the collection - especially the white dress which would be pretty perfect for my trip to New York in only two weeks! YOu can find Agger-Flachs in Holly Golightly.

Comments (0)

24.03.15

Er det snart fredag? Den her uge kommer til at tage livet af mig! De to sidste dage har været fyldt med møder og jeg har endnu to gange morgentræning med Frederik fra Klinik Skou, en tur til Odense til fernisering af modeudstillingen på Brandts og til sidst Mads Nørgaards fredagsbar i anledning af hans nominering til 'Årets Københavner' til dette års Ibyenpris til gode. Håber naturligvis I kommer til sidstnævnte! Der er masser af øl og denne smukke dame skal spille god musik - se mere HER.

T-SHIRT Mads Nørgaard BLAZER Gat Rimon JEANS Diesel 'Skinzee' SNEAKERS Mads Nørgaard (similar HERE)

Is it Friday yet? This week is going to kill me! The last two days have been full of meetings and I still have two morning workout with Frederik from Klinik Skou, a trip to Odense to the opening of the fashion exhibition at Brandts and finally Mads Nørgaard's Friday bar to celebrate his nomination for 'Årets Københavner' at this year's Ibyenpris before I can relax again. I hope to see all of you Friday! There will be plenty of beer and this good looking lady will play good music - see more HERE.

Comments (0)