frontpage

31.01.15

Sjældent har jeg glædet mig så meget til weekend. Jeg har ingen planer før mandag morgen og jeg glæder mig! Modeugen har været fantastisk og hård som altid. Jeg sluttede den af med Modeblogprisen igår aftes hvor Nemesis, Babe fuldt fortjent vandt i min kategori med 'Årets Kvindelige Modeblog'. 

KNIT Acne Studios (similar HERE) SKIRT Cos SNEAKERS Lacoste WATCH Daniel Wellington

I can't remeber the last time I has been looking forward to the weekend as much as now! I have no plans until monday morning and I love it! Fashion week has been tough and awesome. Now couch potato time.

Comments (0)

28.01.15

De sidste to dage har været alt for vilde med showplanlægning, selve showet, middag med crew og til sidst på hovedet hjem i seng efter den sejeste dag! Mads Nørgaard show gik fantasisk! Se videoen HER. Nu skal jeg have kaffe og gøre mig klar til en dag med shows fra blandt andet Freya Dalsjø og Bruuns Bazaar. 

JACKET Carin Wester DRESS Mads Nørgaard PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' 

The last two days has been insane. Prepping for show until early in the morning and make sure everything run smoothly before kick off. Mads Nørgaard's show was amazing! See the video HERE. Now I need coffee before Iøm heading out for a couple of shows!

Comments (0)

Pretty Please

Jeg er helt forelsket i denne jakke fra Carin Wester. Desværre er den kun til låns men den opdaterede bomberjakke giver mig lyst til at forny garderobefavoritter som en oversize cardigan og Weekdays nye jeansmodel der er cropped og med en brede ben. Klassisk med et tvist.

JACKET Carin Wester JEANS Weekday CARDIGAN Uniqlo BRACELET Trine Tuxen

I love this Carin Wester jacket! Unfortunatly it's only a loan, but the updated bomber jacket gives me an urge to renew some other wardrobe classics like the oversized cardigan and Weekday's new jeans that are cropped and sligthly flared. Classic with a twist.

Comments (0)

24.01.15

Min weekend forsvandt alt for hurtigt og den her mandag synes usædvanlig lang og grå. Jeg har en lang aften på kontoret foran mig, men selvom det er stressende er det også ret sjovt at blive modeugeklar. Forhåbentlig har jeg det på samme måde imorgen!

JACKET Carin Wester KNIT H&M SKIRT Carven SNEAKERS Adidas 'Stan Smith'

My weekend was way to short and this monday seems really grey. I still have plenty of office hours left but I don't really mind when it's fashion week preparations that's keeping me busy. Hopefully I feel the same way tomorrow!

Comments (0)