frontpage

14.07.16

KNIT Acne Studios JEANS Mads Nørgaard SUNNIES FWSS SNEAKERS Adidas Climacool

Jeg er hjemme i København for en kort stund før min sommerferie fortsætter i Frankrig fra på fredag. Jeg har ikke holdt mig tilbage med ferie-spam på både Instagram @fashionpolishdk og Snapchat @sidselalling, men her kommer lige et outfit der passer mere til det danske sommervejr. Jeg har ret optur over mine nye Adidas ClimaCool sammen med mine yndlingsjeans fra Mads Nørgaard.

I'm home to repack my bags before I go to my next vacation in France this weekend. If you are in need of some serious vacation spamming you are welcome to join me on INstagram @fashionpolishdk and snapchat @sidselalling!

Comments (0)

Dolce Vita

SUNNIES Dior TOP H&M JEANS Monki EARRINGS Lot#29 SANDALS Azzazura (on sale HERE)

På fredag tager jeg på årets første sommerferie til Milano. Planen er at drikke drinks, spise italiensk mad og shoppe i 5 dage og jeg glæder mig helt vildt. Jeg skal beherske mig gevaldigt med min pakning, for har kun håndbagage med og vil samtidig gerne gå all in på Dolce Vita-stilen når jeg nu endelig er i Italien. Dette sæt ville være ret perfekt til sene middage eller Aperitivo på en fortovscafe. Tips til Milano modtages naturligvis gerne!

My wish I could wear outfit for my upcoming trip to Milan. Planning on going full 'Dolce Vita' in all my outfits. Let's see how it goes. Oh, and bring any tips for Milan in the comments!

Comments (0)

09.07.16

SHIRT & Other Stories (similar HERE) SHORTS Acne Studios (similar HERE) SNEAKERS New Balance 990 GL4 BAG Celine

Jeg har nydt den mest stille og rolige weekend efter snue, arbejde og Rihanna-koncert i sidste uge. Om 4 dage har jeg sommerferie og det betyder altid at jeg skal løbe lidt ekstra hurtigt for at nå det hele til på fredag. Jeg var forbi en af mine yndlingsbutikker; Acne Archives og fandt de her shorts sat ned med 75%! Er sikker på de bliver et hit når jeg skal til både Milano og Sydfranking lige om lidt.

Another sale scoop are these shorts from Acne Studios that I found in Acne Archive this weekend! Perfect for my summer in Milan and France next week.

Comments (2)

05.07.16

Inden Roskilde Festival og endeløs regn var jeg på udsalgsjagt i Birger Christensen og fandt denne smukke Marni kjole sat ned med 80%! Den er temmelig mønstret i forhold til resten af min garderobe, men sidder så pænt at jeg ikke kunne lade den hænge. I følge min egen udsalgsguide HER betyder den store besparelse så at jeg gerne må købe de HER sneakers til at matche kjolen. SMART!

Found this amazing Marni dress with 80% off before Roskilde Festival and heavy rain. It might be a little wild for my wardrobe but the fit is amazing and I think it's so beautiful and classic. 

Comments (0)