frontpage

23.11.15

COAT & Other Stories (similar HERE) TOP Acne Studios (similar HERE) DRESS Nué Notes PANTS Mads Nørgaard - Copenhagen SNEAKERS Adidas 'Stan Smith'

Jeg løber virkelig stærkt på arbejde i denne uge! På torsdag lancerer vi Trine Tuxen x Mads Nørgaards fælles smykkekollketion med event i butikken - det er åbent for alle så KOM KOM KOM! Læs mere om eventet HER.

So busy this week! Thursday we launch the jewelry collaboration between Trine Tuxen and Mads Nørgaard. Stop by the evnt if you're in Copenhagen! Read more HERE.

 

Comments (1)

November 25th
Super cool frakke ;) // www.bysterup.dk

If i was a rich girl

JACKET Supreme x Levi's LOAFERS Gucci EARRINGS Hvisk

Hvis jeg var helt vildt rig ville jeg klikke køb køb og køb på disse tre ting. 

If I was a rich girl I would close my eyes and hit buy buy and buy on these beauties. But I can dream, can't I?

Comments (0)

22.11.15

COAT Acne Studios SWEATSHIRT Topshop (available at Topshop, Østergade) PANTS H&M SNEAKERS New Balance

Jeg er temmelig søndagstræt efter julefrokost hos Mads Nørgaard - Copenhagen igår (se lige min franskbrødsclutch på Instagram @fashionpolishdk). Har alligevel trukket i søndagstøj og spist frokost på Taxa inden jeg besluttede at blive indendøre resten af dagen! Vi ses imorgen.

This Sunday is wet and cold and tired and after having lunch at Nørrebro I decided to stay in for the rest of the day! See you tomorrow.

Comments (0)

Trine Tuxen x Mads Nørgaard

Det her samarbejde har jeg virkelig glædet mig til! Torsdag den 26. november lancerer Mads Nørgaard - Copenhagen sit samarbejde med Trine Tuxen Jewelry. Kollektionen består af tre halskæder med Mads Nørgaards striber på Trine Tuxens velkendte medaljoner. Alle smykkerne er unisex og koster 1.300-1.500 kr. alt efter kædens længde. Samarbejdet bliver fejret med torsdagsbar i butikken - læs mere om det HER og følg med under #trinetuxenxmadsnorgaard på Instagram.

This is something I have been looking forward to for a while! On Thursday Nov 26th Mads Nørgaard - Copenhagen and Trine Tuxen Jewelry will launch their joined unisex jewelry collection. Off course this should be celebrated with a party! Read more HERE or follow #trinetuxenxmadsnorgaard for more pictures of the gold.

Comments (0)