frontpage

Baserange Sample sale

Jeg gad godt skifte hele min underbuksesamling ud med lysetoner og blødt bomuld fra Baserange. Deres undertøj er lavet i økologisk bomuld og hele deres univers og billeder er så fint og enkelt. Er ret træt af jeg ikke er hjemme i København denne weekend for så ville jeg tage forbi LOS på Guldbergsgade og købe mig fattig til deres sample sale. Læs mere om eventet HER. Og husk at hvis du er i Aarhus så ses vi HER!

I wish I could throw away all my undies and make Baserange my version of #mycalvins. Baserange make underwear in organic cotton and I love their entire universe and products. This weekend they are having a sample sale at LOS in Copenhagen. Read more HERE. 

Comments (0)

mads Nørgaard x Elle style awards

I midten af maj skal jeg i gallatøjet og fejre den danske modebranche til ELLE STYLE AWARDS. Det skal nok blive en festlig aften, men jeg kommer til at være ekstra spændt for MAds Nørgaard er nomineret i kategorien 'Årets Uungåelige'. Prisen er en læserpris hvilket betyder det er jeres stemmer der afgører vinderen. Ville blive så glad hvis I ville hjælpe Nørgaard med at vinde! I kan stemme hos Elle.dk HER eller via Instagram og skrive Nørgaard som kommentar HER. Tak <3

In may I'm going to suit up big time for Elle Style Awards 2016. Mads Nørgaard is nominated and I would be so happy if you would help us win and vote for Mads Nørgaard as 'Inevitable Item of the Year'. You can vote via Elle.dk HERE or via Instagram putting Mads Nørgaard as a comment HERE. Thank you <3

Comments (0)

26.04.16

CASHMERE KNIT Magasin SKIRT Baum und Pferdgarten SNEAKERS New Balance (similar HERE)

Har I hørt det nye Beyonce-album? jeg har haft det kørende på repeat hele ugen og efter at have set videoen til nummeret 'Hold Up' fik jeg også lyst til at klæde mig i flæser. Nederdelen er en gammel model fra Baum und Pferdgarten og falder så smukt med alle sine mange lag. Den er ret festlig men sneakers og en kashmirstrik gør den heldigvis nemt mere nedtonet.

I been listening to the new Beyonce album non stop this week and after seeing the video of Bey dancing around the streets with a baseball bat singen 'Hold Up' I've been longing for ruffles. This skirt is old and from Baum und pferdgarten and is so beautiful but quite festive. I turn to sneakers and cashmere when I want it toned down. 

Comments (0)

Sneaker Expo 2016

Jeg elsker sneakers. Faktisk går jeg meget sjældent i andet. Det betyder jeg efterhånden har en lidt for standhaftig samling og efter en forårsoprydning i mine tre (!!) skoskabe har jeg sendt et helt læs til Aarhus. Jeg skla nemlig bruge min søndag til Rezets 'Sneaker Expo 2016' i Ridehuset i Aarhus. Jeg skal dele bod med Frede og det bliver dødhyggeligt! Kom endelig og sig hej hvis I er i Aarhus - der er gratis entre hele dagen. Læs meget mere om eventet HER. Psst, der er vist stadig enkelte stadepladser tilbage hvis du også trænger til at rydde ud i din sneakerssamling. 

Be sure to stop by Rezet Store's Sneaker Expo if you are in Aarhus this weekend. I'll be selling almost my entire sneakers collection with my sidekick Frede!

Comments (0)