frontpage

Interior: The Side Table

RED Max Lamb via Dusty Deco BOX Dansk Made for Rooms CUBE Sabine Marcelin SIDE TABLE Sebastian Herkner via Beau Marche OTTOMAN Azucena via The Apartment PINK Christophe Delcourt via The Apartment

Jeg er ikke specielt begejstret for mit soveværelse. Det er småt og alt for proppet med tøj, vaskekurve, seng, spejl og tasker. Jeg drømmer om at lave det helt om og fordi det er så uoverskueligt er jeg startet med noget så simpelt som et nyt natbord. Lige nu er jeg vild med kunstneriske bokse, skamler og puffer. Hvis jeg havde alle penge i verden ville jeg købe både Sabine Marcelins fantastiske 'cubes' som allerede pynter i Céline-butikker i hele verden, eller den mønstrede puf lavet af Hermes stof. En mere budgetvenlig version er opbevaringskassen fra Dansk Made for Rooms der både pynter og kan gemme en ekstra dyne til venner der sover på sofaen. 

As much as I love my livingroom as much I hate my bedroom.  It's small and too stuffed with clothes, laundry baskets, bed, mirror and bags. I dream about remaking it completely,but it's such a difficult task I started with something as simple as a new nightstand. Right now, I really love artistic boxes, stools and ottomans. If I had all the money in the world would I buy both Sabine Marcelins fantastic 'cubes' which you can see in Céline stores worldwide, or the patterned ottoman made of Hermes fabric. A more budget-friendly version is the storage box from Dansk Made for Rooms to both decorate and save an extra duvet for friends crashing on the couch.

Comments (0)

09.02.16

COAT Mads Nørgaard - Copenhagen KNIT Nué Notes JEANS Mads Nørgaard - Copenhagen BAG Comme des Garçons BOOTS Asos (on sale HERE)

Har haft så utrolig svært ved at stå ud af sengen de sidste par morgener. Måske det er fordi jeg har set Parks and Recreation færdig for tredje gang og derfor ikke har noget at se mens jeg spiser mine morgenæg. Er begyndt at gense The O.C på Netflix, kan huske jeg elskede det da jeg gik i gymnasiet men det er gået lidt for mange dødsfald i den så det er ikke så sjovt mere. Husker egentlig godt at jeg gav op samme sted i serien da den blev sendt i tv i 2006. Det er 10 år siden. Mamma mia! 

Extra big ginger latte since I've been so tired the last couple of days! 

 

Comments (0)

Totême Denim

Jeg er ret begejstret for Elin Kling. Jeg er ret begejstret for hendes mærke Totême som er eksklusivt, minimalistisk og bare virkelig pænt. Nu har de netop lancere deres første denimlinie. Elin har teaset lidt for den nye kollektion på sin Instagram @elinkling og jeg synes især de sorte løse boyfriend jeans kunne ligne noget de perfekte jeans! Se mere fra Totême HER.

I really like Elin Kling. I really like her brand Totême which is exclusive but almost affordable and minimalistic chic. Elin just added denim to the brand and looking at her latest Instagram teasers it looks almost perfect! Find Totême HERE.

Comments (0)

05.02.16

KNIT Nué Notes SKIRT Totême BAG Little Liffner x Filippa K

Hvis du har læst SMART ved du nok at jeg ikke er særlig god til at shoppe på nettet. Jeg bruger webshops til at finde inspiration og sukke efter drømmekøb, men jeg kan bedst lide levende ekspedienter, prøverum og sød betjening. Jeg har længe haft kig på nederdelen her fra Elin Klings mærke Totême, men den var udsolgt i min størrelse i København og mens jeg stod og ventede på bussen fandt jeg den på udsalg på en webshop. Som den webshop rookie jeg er tjekkede jeg ikke hvilket land den blev sendt fra og nederdelen blev taget i tolden fra USA og det blev pludselig verdens dyreste nederdel. Det dummeste er at Frede som en er onlineshoppingmester har skrevet sine bedste tips i #smartthebook. Husk at du kan købe SMART her.

Been lusting after this skirt from Totême for a long time and finally found it on sale!

Comments (2)

February 9th
SÅ fin! Hvordan er den i størrelsen?

February 10th
Hej Linnea Den er lidt lille i størrelsen synes jeg :) KH Sidsel