frontpage

23.04.15

Jeg har overstået to gode pressedage hos Mads Nørgaard og er nu mere end klar til weekend. Imorgen står den på Finders Keepers sammen med Frede - kig endelig forbi og køb alle vores sager! 

Jeg har endelig fundet en vinder af Nespresso-konkurrencen: tillykke til Malene!

BLAZER Rodebjer SHIRT Mads Nørgaard (AW15) PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Lacoste

I finished two great press days at Mads Nørgaard and now I can't wait for my weekend to start. Tomorrow I will be selling a big chunk of my wardrobe at Finders Keepers. Hope to see you!

Comments (0)

22.04.15

Jeg er endelig ovenpå efter influenzaen fik sit tag i mig. Det hjælper heldigvis at vejret er så vanvittigt dejligt og at min kalender er fyldt. Iaften skal jeg traditionen tro til quiz på Mesteren & Lærlingen og imorgen har jeg pressedag på kontoret og bagefter en middag med HTC som jeg glæder mig til. Det er i øvrigt sidste chance for at deltage i min giveaway med Nespresso! Vinderen bliver fundet fredag. 

KNIT Mads Nørgaard (similar HERE) SKIRT Vintage (similar HERE) SNEAKERS Lacoste SUNNIES Dior

I'm finally back on my feet after a serious summer flu. My planner is packed with fun stuff this week so it really wasn't an option to stay in bed! Tonight bar quiz at Mesteren & Lærlingen, tomorrow press days at my office and later dinner witg HTC. 

Comments (0)

The Flu

Jeg har været nede med flaget og ramt af en ond influenza siden i torsdags. Det betyder jeg gik glip af hele weekenden og stadig er helt groggy. Imorgen skal jeg dog tilbage på arbejde og komme i gang med en travl uge hvor vi har pressedage hos Mads Nørgaard og jeg skal til middag både Lovechild 1979 og HTC for til sidst at slutte ugen af hos Finders Keepers sammen med Frede! 

I been hit hard with the flu and haven't been out of bed since Thursday. Now I start to feel a little better and tomorrow I will go back to work to prepare for press days and hopefully feel good enough to go to dinner with Lovechild 1979 and HTC which I'm really looking forward to!

Comments (0)

Carine Roitfeld // Uniqlo

Det her designsamarbejde glæder jeg mig virkelig meget til at se næremere på! Carine Roitfeld skal designe en efterårskollektion for japanske hightstreetkæde Uniqlo bestående af 40 styles. Carine teasede for samarbejdet i seneste udgave af hendes magasin CR Fashion Book og nu er det altså officielt. Jeg elsker Uniqlos basics og ikke mindst kashmirstrik og satser på samarbejdet her bliver et stort hit!

I am really looking forward to see this design collaboration, up close! Carine Roitfeld is to design an autumn collection for Japanese highstreet brand Uniqlo consisting of 40 styles. Carine teased for this cooperation in the latest edition of her magazine CR Fashion Book, and now it is official. I love Uniqlo's basics and affordable cashmere knitwear and pretty sure this collaboration will be a big hit!

Comments (1)

April 16th
Apropos strik! Kunne det mon tænktes, at du vil sælge en eller flere af dine striktrøjer på din tictail?