frontpage

Naomi

Brugte over en time på Tumblr for at finde mere end et billede af serien her af Naomi Campbell fra fransk Vogue tilbage i 1999. Det er så sejt når man kan finde inspiration i gamle billeder og jeg elsker smilende modeller og minimalistisk styling!

I spended an hour on Tumblr last night searching for more than one picture of Naomi Campbell in this editorial from Vogue Paris from 1999. Is it not awesome when you can find old pictures and still be inspired like this? Smiling model and minimalistic styling is perfect in my book.

Comments (0)

Rough Rugs

Som sagt elsker jeg min nye kjole fra Rough Rugs - jeg lover at konkurrence kommer snart! Hvis jeg skulle ud og være fin (og det er længe siden så det bør jeg gøre snart) skulle det være i ovenstående sæt med løse jeans under kjolen og lidt for høje hæle.

DRESS Rough Rugs IPHONE CASE Asos SHOES & Other Stories JEANS Acne Studios (aff. links)

I love my new dress from Roigh Rugs - I promise a give away will appear very soon! If I was going out (it's been a while I think it's time) I would wear loose fitted jeans, the dress and high heels.

Comments (0)

Frida

Jeg elsker hvert eneste billede i serien her fra franske Glamour med seje Frida Gustavsson!

I love every single picture from this editorial from French Glamour starring cool cat Frida Gustavsson! 

Comments (0)

12.09.14

For lidt tid siden faldt jeg over det hollandske mærke Rough Rugs som faktisk mest laver tæpper og indretningsting men som også står bag kjolen i partisaner-stof. Jeg faldt for den med det samme og heldigvis er de søde og seje og har sendt mig en kjole OG en ekstra som jeg meget snart giver til en af jer søde læsere. Stay tuned!

JACKET H&M DRESS Rough Rugs JEANS Weeday 'Thursday' SNEAKERS Nike 

A while ago I came across the Dutch brand Rough Rugs. They make beautiful carpets and interiours and this awesome dress. I really like the loose fit and lucky for me they are really sweet and last week I got a package with my very own dress AND an extra which will go to one of you in a near future. Stay tuned!

 

Comments (0)