frontpage

24.09.16

KNIT Cos JEANS Weekday 'Way' SHOES Filippa K (similar HERE) SUNNIES FWSS

Idag er det et år siden Frede og jeg udgav vores bog SMART. Jeg er stadig vanvittig stolt af resultatet og bliver så glad når søde læsere tagger billeder af bogen på Instagram - så husk endelig at bruge #smartthebook. Tak fordi i læser med.

Today one year ago, Me and Frede published our book SMART. Still so proud of the result!

Comments (1)

Mads Langer - Afterglow ft. Coco O.

Min fredag aften bliver en mere rolig en af slagsen. Jeg har en masse arbejde jeg skal få styr på inden en fotoskydning imorgen, en tur til Paris i næste weekend og min ferie til Japan i starten af oktober. Jeg har rykket mit hjemmekontor over i sofaen og har besluttet at gøre det hyggeligt med en arbejdsaften. Mit soundtrack bliver blandt andet denne fine duet mellem Mads Langer og fantastiske Coco O fra Quadron. Nummeret er fra Mads Langers seneste album Reckless Twin hvor duetten faktisk rigtigt er lavet med Sune Wagner fra The Raveonettes. Jeg er altid ret forelsket i Coco og drømmer lidt om hendes gyldne Monies øreringe som hun har på i videoen. 

My Friday night is spend working on coming projects listening to the new duet between Mads Langer and Coco O.

Indlægget er lavet i samarbejde med Sony Music

Comments (0)

Soulland x Bolia.com

Dette samarbejde har jeg glædet mig til! Soulland har lavet en lille møbelkollektion for Bolia.com og resultatet er simpelthen så pænt. Kollektionen er ret maskulin eftersom Soulland er et herrebrand, men sammensætningen af farver og materialer ville nu alligevel klæde min stue virkelig godt. Jeg gad især eje den store 'Brain Twist' bænk med blå ben. Samarbejdet er online nu og du kan se hele sortimentet HER.

This is a collaboration I've been looking forward to share with you. Danish menswear brand Soulland has teamed up with Bolia.com on a masculine but very cool furniture collection. I especially love the 'Brain Twist' bench with blue legs. The collection is available online now - see more HERE

Comments (0)

Zara Join Life

Zara har netop lanceret deres nye bæredygtige kollektion 'Join Life' med Sasha Pivovarova i front. Det er simpelthen så pænt og hele kollektionen er lavet i bæredygtige materialer som økologisk bomuld og genanvendeligt uld. Se hele kollektionen HER.

Zara just launch their new sustainable collection 'Join Life' with stunning Sasha Pivovarova. Everything is super pretty and made in materials as organic cotton and recycled wool. See the entire collection HERE.

Comments (1)

September 21st
Thanks for then news! That looks super nice! Love, Jenny www.theplaincircle.com