frontpage

27.05.16

DRESS H&M JEANS Mads Nørgaard SHOES Mango

Godmorgen. Jeg spiser koldskål i min sofa og kigger efter sommerinspiration på Pinterest - følger I mig her?  Har I haft en god weekend?

Good morning. I'm starting my Sunday in slow motion with breakfast and the ungoing search for a summer wardrobe on Pinterest - are you following my boards HERE

Comments (0)

Summer Nights

DRESS Filippa K SHOES Notabene EARRINGS Celine

Næste uge starter juni og det betyder det officielt er sommer. Jeg håber hele sommeren bliver fyldt med sene sommerfester med kold hvidvin, strand og grønne haver. Lidt ligesom på Skagens malerierne hvor alle var lyst klædt på i grønne omgivelser. 

Next week is June, and with june comes summer. I dream of a summer just like a painting with a big garden party where everyone is dressed in light dresses.

Comments (0)

Pretty Please

SWEATSHIRT Monki T-SHIRT Clouds CLUTCH & Other Stories SLIPPERS Mango

I kan lige så godt vænne jer til at jeg kommer til at brokke mig over min manglende sommergarderobe helt indtil efteråret. Jeg duer ikke til sommertøj og korte ærmer. Ovenstående kunne være et sommerkrompomis med lyse bukser og t-shirt, en løs sweatshirt og flotte sandaler.

There will be a lot of complaining of my lack of summer outfits the netx months. I don't feel comfortable in short sleeves and light materials. This could be a compromis; light jeans, a t-shirt and a loose sweatshirt for the nights.

Comments (3)

May 24th
Har det på helt samme måde! Det værste er alle de kommentarer, man får i løbet af en dag for at gå med sweatshirt om sommeren...

May 24th
Jeg er vild med advarslen om fremtidig garderobebrok. Så er den ligesom på plads.

May 26th
Jeg er heller ikke stor fan af det sommersjask man kan ifør sig om sommeren.

21.01.16

KNIT Magasin JEANS Diesel 'Skinzee' SHOES Dr. Martens (similar HERE) RING Fredesblog x Hvisk

Jeg har haft den mest afslappede weekend længe. Lørdag var jeg forbi lagersalg i Acne Archives og endte naturligvis med at købe en utrolig pæn jakke. Den er i kashmiruld så nu glæder jeg mig mest til det bliver lidt koldt igen så jeg kan flashe mit nye køb.

Best weekend in a long time. Saturday I went by the sample sale at Acne Studios and of course I ended up with a new jacket in cashmere. Maybe we can skip summer so I can show it off?

Comments (0)