frontpage

Vanguard

Jeg glæder mig helt vildt til at besøge den (næsten helt) nye festival Vanguard i Søndermarken. Min sommer har budt på både Northside, Roskilde Festival og Musik i Lejet og selvom jeg med 11 år på bagen fra Roskilde elsker festiavllivet er der noget ret optur ved de festivaler hvor man kan sove i sin egen seng indimellem festerne. Den flotte grafik til Vanguard er lavet af seje folk fra CAN som i bør tjekke ud ligemeget om I skal til festival eller ej HER. Skal i til Vanguard?

I can't wait to visit the (almost brand) new festival Vanguard in Søndermarken in Copenhagen. I been to many festivals this summer and even thou I love Roskilde Festival (this year was my 11th) I also really like the festivals that allows you to sleep in your own bed. The awesome graphics for Vanguard is made by the talented people from CAN, even if your not a festival person you should check them out HERE. But, are you going to Vanguard?

Comments (0)

Bisou // Maani

Bisou har sammen med Maani designet tre tasker (Winston Wallet, Minnie Minibag og Carla Carry all - opkaldt efter Bisous hunde) og på lørdag bliver samarbejdet endelig lanceret i Adélie. Jeg har allerede vist den ene taske HER og synes alle skal kigge forbi Adélie til kolde øl og gaver til de første. Læs mere om eventet HER.

Together with Maani my lovely Bisou team designed three bags (Winston Wallet, Minnie Minibag and Carla Carry all - all named after the dogs in Bisou) and the collection will finally be launched this Saturday. I already showed you one of the three bags HERE and I think you should all stop by Adélie for the reception, cold beers and lovely presents! See more about the event HERE.

Comments (0)

Pretty Please

Jeg har haft en heftig uge med modeugeplanlægning! Glæder mig til Mads Nørgaard show i næste uge, men først har jeg en ligeså travl weekend i møde. Jeg skal nemlig til både Trailerpark Festival og Vanguard der heldigvis ligger tæt på hinanden ved Enghave og Søndermarken. Jeg har forelsket mig helt i Stine Goya kjolen efter jeg så den i Tikkies butik og gad helst iføre mig hele sættet her på min lille 'Tour de Festival' i weekenden. Hvis du følger mig på Instagram kan du se at jeg allerede har inversteret i én af tingene!

KNIT Acne Studios (on sale HERE) BUCKET HAT Serious Wapanese DRESS Stine Goya BRA Topshop BAG A.P.C SHOES Converse (aff. links)

My week so far has been crazy with preparations for Copenhagen Fashion Week! I can't wait for Mads Nørgaard's show next week but first I'm facing a pretty busy weekend as I have two festiavls on my agenda. Trailerpark Festival and Vanguard, lucky for me they are very close together. I am totally smitten with this Stine Goya dress after seeing it in Tikkie's store and would love to wear this entire outfit for my 'Tour de Festival' this weekend. If you follow me on Instagram you might already seen that I bought one of teh things above?

Comments (0)

Sandals

Jeg har forelsket mig i endnu et par sandaler. Denne gang nogle vanvittigt dyre Céline sandaler. Er normalt ikke glad for kopier, men synes alligevel Asos har lavet et fint bud på sandalerne HER.

I've fallen for yet another pair of sandals. This time some really expensice Céline sandals. I normally not a fan of fashion copies but I think Asos did a pretty good job on THIS cheaper version.

Comments (0)