frontpage

Pretty Please

SWEATSHIRT Monki T-SHIRT Clouds CLUTCH & Other Stories SLIPPERS Mango

I kan lige så godt vænne jer til at jeg kommer til at brokke mig over min manglende sommergarderobe helt indtil efteråret. Jeg duer ikke til sommertøj og korte ærmer. Ovenstående kunne være et sommerkrompomis med lyse bukser og t-shirt, en løs sweatshirt og flotte sandaler.

There will be a lot of complaining of my lack of summer outfits the netx months. I don't feel comfortable in short sleeves and light materials. This could be a compromis; light jeans, a t-shirt and a loose sweatshirt for the nights.

Comments (2)

May 24th
Har det på helt samme måde! Det værste er alle de kommentarer, man får i løbet af en dag for at gå med sweatshirt om sommeren...

May 24th
Jeg er vild med advarslen om fremtidig garderobebrok. Så er den ligesom på plads.

21.01.16

KNIT Magasin JEANS Diesel 'Skinzee' SHOES Dr. Martens (similar HERE) RING Fredesblog x Hvisk

Jeg har haft den mest afslappede weekend længe. Lørdag var jeg forbi lagersalg i Acne Archives og endte naturligvis med at købe en utrolig pæn jakke. Den er i kashmiruld så nu glæder jeg mig mest til det bliver lidt koldt igen så jeg kan flashe mit nye køb.

Best weekend in a long time. Saturday I went by the sample sale at Acne Studios and of course I ended up with a new jacket in cashmere. Maybe we can skip summer so I can show it off?

Comments (0)

Weekend Mood

KNIT Mango EARRINGS H&M SKIRT Uterque SNEAKERS New Balance 'M990'

Har det optur over det allerede er weekend efter en kort uge. Gid der var ligeså mange helligdage i efteråret, tiden flyver afsted når man har en ekstra fridag i ny og næ. I aften får jeg søde folk til middag og jeg ville ønske jeg kunne iføre mig det her sæt. Det var nok bare et spørgsmål om tid før Celines kugleøreringe blev kopieret og eftersom jeg virkelig har fortrudt jeg ikke købte originalen i Celine i Geneve hvor jeg holdt nytår har jeg bestilt den her budgetversion hjem.

After another bank holiday in Denmark this week passed by so fast! Tonight I'm having a small dinner party and I wish I could wear this outfit. It was a matter of time before Celine's golden earrings was made in a cheaper version and I really regret not buying them in Geneva over New Years so now H&M's budget friendly verison is on it's way to my office.

Comments (0)

Maryam Nassir Zadeh

Hvis du har læst bogen SMART ved du at jeg meget sjældent køber noget online. Jeg bliver stresset når jeg ikke kan prøve og røre og efter DET her toldeventyr er jeg blevet endnu mere skeptisk. Jeg har lært at man aldrig skal købe ting fra USA hvis du ikke vil betale høj told og derfor har jeg også for længst afskrevet at få fat i drømmesandalerne fra Maryam Nassir Zadeh. Det New York-baserede mærke er dyrt og pænt og virkelig svært, hvis ikke umuligt at få fat på i Europa, indil nu! Nu kan man nemlig købe udvalgte styles hos Sakura. Bag Sakura står Amanda Borberg som er vildt smart og lavet smukke hårbånd i printet silke. Jeg er ret tæt på at købe de lyserøde slippers. Virkelig tæt faktisk. Besøg webshoppen HER.

I rarely shop online, especially after my rare Toteme scoop end up costing me a fortune because of taxes. That is the main reason why I still haven't got my dream sandals from Maryan Nassir Zadeh which in very cool, very New york and very out of reach - until now! Cool cat Amanda Borberg, the lady behind printed silk hair bands Sakura just got a few styles in her webshop. Including the pink wonders. Visit her webshop HERE.

Comments (1)

May 24th
Du kan også finde et udvalg af både sko og tøj fra Maryam Nassir Zadeh hos Mr. Larkin. Både webshop https://mrlarkin.net/store/?wcmlc=DKK og fin lille butik på Nørre Alle. :)