frontpage

31.10.14

Er vild med fredage hvor jeg ikke skal andet end at lakere negle spise pasta i sofaen og lave lister med de tapas jeg skal servere til min fødselsdagsmiddag imorgen! Det er 'endelig' blevet koldt nok til at jeg kan tage min vinterfrakke fra FWSS i brug. Jeg er vild med den gigantiske krave og det lidt skinnende materiale i stoffet. Find den HER. 

COAT FWSS KNIT Acne Studio JEANS Diesel 'Skinzee' SNEAKERS Nike 'Lunar Elite Sky Hi'

I love friday nights where I have nothing to do but to make my own manicure/pasta party on my couch and plan the menu for my belated birthday dinner tomorrow. Oh, and it's 'finally' cold enough to wear my winter coat from FWSS. I love the oversize collar and the sparkling fabric. Find it HERE.

Comments (0)

Nørgaard // Cecilie Copenhagen

Imorgen tidlig kl 10 åbner Cecilie Copenhagen for første gang sin pop-up shop i Nørgaard paa Strøget. Jeg har været med til at få det hele op og stå sammen med Cecilie og hendes team og glæder mig til at vi endelig kan åbne dørene! Jeg har udset mig en af hendes nye kjoler med matchende bukser så håber ikke der bliver udsolgt med det samme! Der er gatis kaffe til de første fra Kaffekværnen - læs mere om pop-up shoppen HER.

Tomorrow morning at 10 am Cecilie Copenhagen opens her very first pop-up shop in Nørgaard. I has been a part of the planning team with Cecilie and can't wait for the doors to open. I already have my eyes on her new dress and pants so fingers crossed that it will not all be gone before I can get my hands on some belated birthday presents from me to me. Read more about the pop-up shop HERE.

Comments (0)

Pretty Please

På fredag fylder Naked 10 år og jeg gad godt fejre deres fødselsdag iført disse sneakers! Efter mit besøg i House of Hoops i Paris er jeg blevet helt vild med tunge basketsneakers som jo nærmest kan gælde som en vinterstøvle.. ik?

KNIT Mads Nørgaard PANTS H&M BEANIE Topshop iPHONE CASE Asos SNEAKERS Nike 'Air trainer Max 91' BRA Topshop HAND CREAM Rodin

Naked is celebrating 10 years of business this friday and I would love to celebrate wearing these sneakers. After a visist to House of Hoops in paris I now have a big thing for basket shoes and these could almost be used as a boot for winter... right?!

Comments (0)

28.10.14

Den her jakke er en af mine bedste køb til efteråret og lige nu er den endda sat ned på H&Ms hjemmeside. Find den HER

JACKET H&M Trend KNIT Mads Nørgaard SKIRT Vintage SNEAKERS Nike 'Jordan Future' 

This jacket is one of my best buys this season and right now it's even on sale right HERE.

Comments (1)

October 30th
Så pæn! Har efter din post lige købt den- og til 50 procent sgu! 250 det er da et scoop. Tak for tippet:-)