frontpage

28.08.15

Jeg har længe manglet en arbejdstaske. Jeg har en totebag fra Porter som jeg elsker, men den kan ikke lukkes og er ikke smart i dårligt vejr. Jeg er ikke så god til tasker, slet ikke såkaldte it-bags, synes det er så underligt at have en taske man ikke kan stille fra sig uden den må blive nasset, og at alle altid har de samme. Blev derfor glad da jeg spottede en pæn taske fra & Other Stories som var den helt rigtige størrelse til arbejdsbrug. Men det helt store dilemma var farven! Den findes nemlig i sort og i en bourdeax version (se den i brug HER). Jeg endte med at få lov af Stories til at prøve begge og efter en dag på kontoret og et 'dagens' med hver er beslutningen endelig taget! Hvilken kan I bedst lide?

KNIT Acne Studios SKIRT Weekday BAG & Other Stories SUNNIES Dior

I have been searching for a new bag. I have a tote bag from Porter that I absolutely love, but it's open which is shitty in Danish weather. The truth is, I don't really like bags, especially it bags. It seems so odd to have a bag that you can't leave anywere because it will get dirty, and everyone always has the same. This struggle means I was really excited when I spotted a nice bag from & Other Stories which was just the right size for work. The big dilemma was the color! It comes in a black and in a bourdeax version (see it in action HERE). I ended up getting both for a test drive, and after a day at the office and a 'outfit of the day' session I finally made up my mind! Which one do you like most?

Comments (4)

August 29th
Den er godt nok fin din nye taske! Jeg er selv på jagt efter en til skolebrug - kan der være en computer i din? Jeg synes den ser størrer ud på dine billeder end på deres hjemmeside :-)

August 29th
Love them both - the black is simple and classic and the bourdeaux is really cool. Btw, just wanted to say I really love your blog & style, so inspiring and fresh! Keep it up :) Love from Prague x

August 30th
Hi Martina Thanks for all the kind words :) I ended up with the black version - I'm kind of boring like this :) Have a great sunday!

August 30th
Tak Sofie! Jeg kan lige præcis have min Macbook Air 13" i den :)

We Love Brows #2

Jeg har tidligere skrevet om mit samarbejde med L'Oréal HER og deres kampagne 'We Love Brows'. Det er nu blevet tid til at lave endnu et bryn-look og denne gang handler det om min personlige favorit når det gælder makeup 'no makeup-looket'. Jeg har brugt L'Oréals 'Brow Artist Designer' som er en blyant med indbygget børste der gør det let at forme brynet efter du har givet det farve. Se min guide til pæne naturlige bryn på We Love Brows-siden HER.

I have already written about my collaboration with L'Oréal HERE and their campaign 'We Love Brows' and it is now time to make another brow look and this time it's all about my personal favorite when it comes to makeup the 'no make-up look'. I used L'Oreal's 'Brow Artist Designer' which is a pencil with a built-in brush that makes it easy to shape your eyebrow after applying color. See my guide to great natural brows at We Love Brow's page HERE.

 

Comments (1)

August 29th
Virkelig god guide til naturlige bryn! God weekend :)

27.08.15

Glædelig fredag! Har I sjove weekendplaner? Jeg skal til kandidatfest hos min seje veninde Sofie imorgen og søndag være sammen med min mor! Lad os håbe vejret fortsætter som det er idag, ik?

TOP Acne Studios (on sale HERE) T-SHIRT Mads Nørgaard PANTS H&M(similar HERE) BAG & Other Stories SHOES Filippa K

Happy Friday! Have a great weekend.

Comments (0)

26.08.15

Igår var jeg til Alt For Damernes 'Guldknappen' i Skuespilhuset sammen med blandt andre Emily og Marie. Det er virkelig et hyggeligt arrangement i smukke lokaler ud til vandet og jeg fik lejlighed til at lufte mine nye sko uden for hjemmets fire vægge! Jeg er i øvrigt blevet klippet - havde naturligvis DISSE billeder med i hånden. 

TOP & Other Stories (similar HERE) VEST Monki JEANS Mads Nørgaard SLIPPERS Gucci SUNNIES Dior

Yesterday I attended Alt For Damernes award show 'Guldknappen with Emily and Marie. It was held at Skuespilhuset in Copenhagen with amazing view over the harbor and I got the perfect chance to show off my new Gucci purchase. I also got a hair cut - off course I went with THIS look.

Comments (0)