frontpage

& Other Stories // Lykkeli

Det her samarbejde har jeg glædet mig til i månedsvis. Lykkeli har designet sin egen kollektion for & Other Stories og det er naturligvis vanvittig pænt. Sort, svenskt og skinnende som jeg godt kan lide det. Kollektionen kommer til salg den 4. september - ses vi i butikken?

This is a collab I have been waiting for for a very very long time. Lykkeli made her own collcetion for & Other Stories and off course it's super pretty. Black, Swedish and shiny just how I like it. The collcetion hits stores on Septmeber 4th - see you in the store!

Comments (0)

Pretty Please

Efter en tur i Acne i weekenden kan jeg ikke få denne skjortekjole ud af hovedet. Den minder mig om noget fra Clueless og er perfekt udover løse jeans med en strik til kolde dage. De leopardplettede loafers fra Isabel Marant kunne meget vel blive min fødselsdagsgave fra Paris!

LOAFERS Isabel Marant KNIT Topshop SHIRT Acne Studios JEANS Weekday BRA Ganni

One quick stop at the Acne store this weekend and Im now obsessed with this crispy shirt dress. It reminds me of something from Clueless and was just perfect with loose black jeans and a knit for cold days. Isabel Marant conviced me I'm in desperate need of a pair of loafers - I smell burthday present from Paris!

Comments (0)

01.09.14

En ny måned er startet og jeg har været til mit første hold i Senses som en del af '21 Challenge' har allerede ømme lår og mavemuskler og tror den første uge bliver en temmelig hård omgang. Må forkæle mig selv med en kæmpe gave i Paris når jeg er kommet i mål!

KNIT Acne Studios (similar HERE) DRESS Mads Nørgaard TIGHTS H&M SNEAKERS Reebok 'Pump Fury'

A new month and new challenges - I'm home after my first session at Senses and already I have sore legs, I have a feeling this week is going to be tough. I decided to give myself a huge present in Paris when I'm done with my '21 Challenge'!

Comments (0)

29.08.14

Jeg glemmer tit at bruge min taske fra Acne som jeg fik for flere år siden. Den er så flot, men lidt sart og tåler ikke regn - utrolig dårlig ide at tage den med mig igår til middag på Condesa og fest på Chart! Har glædet mig til lørdagsfri hele ugen, skal ind og se udstillingerne på Chart, spise frokost og drikke alt for meget kaffe. Perfekt.

JACKET H&M KNIT Acne Studios JEANS Weekday 'Sunday' SHOES Acne Studios BAG Acne Studios (aff. links)

I often forget I even owe this beautiful bag from Acne Studios. I love the color but it's quite delicate and not happy about rain - Well, isn't it ironic wearing it yesterday for dinner at Condesa and party at Charlottenborg ? I can't wait for my saturday where I plan to see the Chart exhibition, eat lunch and drink too much coffee. Perfect.

 

Comments (0)