frontpage

05.10.15

BLAZER Nué Notes (similar HERE) KNIT H&M (similar HERE) JEANS Mads Nørgaard BOOTS Acne Studios 'Alma' (on sale HERE) SUNNIES Dior

Efter at have set på street style billeder fra modeugen i Paris fik jeg pludselig lyst til at være Emmanuelle Alt og kun gå i Isabel Marant og se voksen ud. Efteråret lægger heldigvis op til mørke toner og masser af uld. Jeg fandt blazeren her til lagersalg hos Nué og den er ligepræcis oversize nok til at man kan have en strik under og bruge den som overgangsjakke inden det bliver rigtig koldt.

After looking at street style pictures from Paris Fashion Week I suddenly want to become Emmanuelle Alt and only wear Isabel Marant and boyish blazers. Luckily fall makes it easy to wear dark tones and lots of wool. I found this blazer a sample sale at Another Nué and it is exactly oversize enough so that you can wear it with a sweater and use it as a transition jacket before it gets really cold.

Comments (2)

October 6th
super look og er vild med dine sunnies :)

October 6th

Pretty Please October

BAG Truss NYC LOAFERS Church's BREAKFAST Café Pascal

September er fløjet afsted! Jeg var i London til modeuge og så udgav Frede og jeg endelig vores bog SMART! Tusind tak til alle der har taget godt imod den og husk endelig at brug #smartthebook hvis I viser den frem på Instagram! Det er blevet oktober som er en af mine yndlingsmåneder. Mest fordi jeg har fødselsdag og i år har jeg dedikeret en hel weekend til fejring. Næste torsdag tager jeg til Stockholm med min mor og takket være Josephines blog Never Not Going har jeg en lang liste over hyggelige cafeer hvor vi skal drikke kaffe og spise morgenmad. Besøg hendes blog HER. Da jeg var i London blev jeg helt forelsket i Fredes taske fra det amerikanske mærke Truss NYC som laver de sejeste flettede tasker fra Mexico. Heldigvis kommer den ene af de to Truss damer til København i oktober og glæder mig helt vildt til at møde hende. Da jeg købte mine Gucci loafers viste jeg ikek det ville åbne op for en Pandoras Æske af loafers love og pludselig er det meget vigtigt at jeg får et par klassiske Church's i min samling. Må spare op igen. I kan se mine månedslister fra august HER og september HER

September went by so fast! I was in London for London Fashion Week and tthe main event; releasing our book SMART with my partner in crime Frede! Thanks to all who have bought it already, and do not forget to use #smartthebook if you show it off on Instagram! October has always been one of my favorite months. Mostly because it's my Birthday on October 11th and this year I have dedicated an entire weekend for my celebration. Next Thursday I'll go to Stockholm with my mom and thanks to Josephine's blog Never Not Going, I now have a long list of cozy cafes to drink coffee and eat breakfast. Visit her blog HERE. In London I became obsessed with Fredes bag from the American brand Truss NYC who makes the coolest braided bags from Mexico. Fortunately, one of the two Truss ladies will visist  Copenhagen in October and I'm really looking forward to meet her. When I bought my Gucci loafers I never expected they would open a Pandora's Box of loafers love and suddenly it's very important that I get a these classic Church's in my collection. I need to save up again. You can see my monthly  wish list from August HERE and September HERE.

 

 

 

Comments (0)

Nike Air Presto

Nike Air Presto iD HERE Nike Air Presto HERE

Nogle af mine absolutte favoritsneakers er Nike Air Presto. Indtil for nyligt har de været helt umuligt at opdrive og mine to par er begge købt brugt gennem kyndig vejledning fra min kæreste. Nu er de endelig kommet som Nike iD hvilket betyder de kan laves helt som man gerne vil have dem! Det er vildt optur og kan nemt være et helaftensprojekt at vælge farver og materialer. Du kan lave dine egne Nike Air Presto HER.

Some of my favorite sneakers are Nike Air Presto. Until recently they have been somekind of an collector's item but now you can make your very own with Nike iD. So cool! Make your own pair of Prestos HERE.

Comments (1)

03.10.15

JACKET H&M KNIT Ganni JEANS Mads Nørgaard SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' (similar HERE) SUNNIES Dior

Jeg har brugt det meste af min weekend i Aarhus hvor jeg ikke havde særlige planer udover min mors premiere og et besøg på Moesgaard Museum. Virkelig rart inden en travl uge der ender ud i en hel weekend til at fejre min fødselsdag. 

I spend most of my weekend in Aarhus relaxing and getting ready for a busy week of work and a weekend of celebrating my Birthday!

Comments (0)