frontpage

Old Skool

VANS Old Skool   & Other Stories x Vans 

Det er festival højsæson med Northside sidste uge, Tinderbox og Copenhell den kommende weekend og naturligvis Roskilde Festival lige om hjørnet. Vejrudsigten til Roskilde ser lidt trist ud, men håber næsten på lidt koldere dage så længe regnen bliver væk. Ikke mindst fordi jeg synes festivaltøj er pæneste med lidt lag og på det sidste har jeg gemt overraksende mange billeder med Vans Old Skool. Jeg har vist et slidt par derhjemme og har netop købt & Other Stories samarbejde med Vans som har lavet Old Skool-modellen i en lys hørversion. Perfekt til løse jeans og bukser, en sweatshirt og en oversize jakke. Så er du festivalklar!

My festival outfit for Roskilde Festival includes alot of layers as the weather forecast is pretty sad. I lately been saving a lot of images including Vans Old Skool. perfect with loose fitted denim, a sweatshirt and a oversize jacket. Festival ready in a minute!

Comments (0)

16.06.17

JACKET Weekday (on sale HERE) T-SHIRT Selected Femme JEANS Acne Studios (similar HERE) SLIPPERS H&M BAG Céline

På dette tidspunkt imorgen er jeg på vej til Aarhus og Northside Festival! Jeg håber vejret holder tørt, men har pakket en regnjakke for en sikkerhedsskyld. Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage til festivalen, jeg var der med en stor venindeflok forrige år og vi havde den bedste fest! Se min guide fra dengang hos Cover HER

This time tomorrow I will be on my way to Aarhus and Northside Festival. The weather looks a little shady but I hope for the best and cross my fingers that this time will be just as fun as my trip a couple of years ago. See my guide for Cover Magazine HERE.

Comments (0)

Festival Favorites: Northside Festival

På fredag tager jeg hjem til Aarhus for at besøge Northside Festival. Det bliver min start på festivalsæsonen og jeg glæder mig helt vildt til at drikke drinks, spise god mad (for der er Northside virkelig i top) og se blandt andre Beach House og Beck. Jeg har spurgt nogle af mine mest stilfulde veninde om deres festivalfavorit når det kommer til garderoben. Links til deres valg kommer herunder:

MARIE: T-SHIRT LOEWE ANDREA: SUNNIES GUCCI FREDE: SNEAKERS ADIDAS CAMILLA: LEATHER JACKET ACNE STUDIOS MAIKEN: DRESS ACNE STUDIOS MELISSA: JACKET A.P.C TRINE: SWEATSHIRT WTAP

In the spirit of festival season which I will kick off this weekend at Northside Festival I asked some of my most stylish friends to pick out a festival favorite. See links above.

Comments (0)

12.06.16

DRESS & Other Stories (on sale HERE) FLIP FLOPS Havainas (on sale HERE) SUNNIES Kaibosh EARRINGS H&M

Har I haft en god weekend? Jeg kan virkelig godt mærke jeg snart trænger til sommerferie, men må desværre være tålmodig for jeg har først ferie i slutningen af juli. Heldigvis har jeg en god uge i vente med middag og Pentanque på Lalala og Northside Festival med min kæreste. 

How was your weekend? I really longing for my summer break but I have to be patient for one more month. This week will almost feel like vacation with dinner plans at Lalala and Nortside Festival in Aarhus with my boyfriend.

Comments (2)

June 13th
Ej. Nu er jeg jo kommet til at lægge den kjole i min kurv! Den er så flot på dig! Håber den er det samme på mig, når den kommer :)

June 13th
Hej Alexandra jeg har faktisk snydt lidt og syet slidsen i ærmerne sammen og lagt den 10 cm op i længden :) Men nu er den også helt helt perfekt! KH Sidsel