frontpage

Bandana

Jeg har altid elsket bandana og paisleymønster (tror for alvor jeg blev forelsket da jeg så Snoop Dogg i bandana sparkedragt på Roskilde Festival 2005) og tror igen igen jeg vil forsøge mig med det lille tørklæde. Hanne Gaby viser stilen og jeg smutter ned i Nørgaard og køber ind - er du ikke i nærheden findes de online HER.

I always loved bandanas and paisley print (who doesn't remember Snoop Dogg in a bandana onesie at Roskilde Festival in 2005?) And I think it's time to try sporting the baby scarf once again. Hanne Gaby looks perfect and I will go to my bandana pusher aka Nørgaard for a little paisley fix. If you're not around the store I found some online HERE.

Comments (1)

August 27th
de er også super fine de tørklæder :) //N.K.L www.nkl-fashion.dk

Oriflame

Jeg har før vist min begejstring for Oriflame på bloggen HER, og har efterhånden næsten kun Oriflame i min makeup-pung. Deres foundation er let og ret tynd så den ikke en maske på huden og deres hudfarvede eyeliner er min redning hver morgen når jeg har røde øjne der skal friskes op. Men nu til pointen! Idag har Oriflame 50% på hele deres webshop med koden sensommerpleje! Besøg webshoppen HER.

I shared my love for Oriflame on the blog BEFORE and by now most of my everyday beuaty essentials is from Oriflame. Their Foundation is light and quite thin so it doesn't look like a mask and their nude eyeliner is my best friend for red morning eyes. Well, today Orifalem has a 50% discount on all products online if using the code sensommerpleje! Visit the webshop HERE.

Comments (0)

26.08.14

Idag har jeg været til Alt For Damernes Guldknappen, der ovenikøbet kunne fejre 30 års jubilæum med deres pris til dansk mode. Costummade løb med prisen og jeg løb med Summerbird mandler og hyldeblomstsaft sammen med Frede inden showet.

KNIT Acne Studios JEANS Weekday 'Thursday' BOOTS Ganni (similar HERE) SUNNIES FWSS BRACELET Georg Jensen (aff. links)

Earlier today I went to Alt for Damerne's Guldknappen who this year celebrates their 30th anniversary. Cusstommade won and I had liquorice covered almonds with Frede before the show - pretty win to!

Comments (0)

25.08.14

Jeg har burgerøjne idag efter endnu en weekend med lidt for mange strabadser. Heldigvis er min jakke fra Weekday er næsten som at have på slåbrok på på arbejde, men kan ikke helt komme mig over at det er nødvendigt med strømpebukser i august! Hvor blev sommeren af?

JACKET Weekday Collections SKIRT Zara T-shirt Acne Studios SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' (aff. links)

I have a serious case of 'burger eyes' today after a hard knock life kind of weekend. Lucky for me my new Weekday coat almost feel like wearing a bathrobe to work but I don't like the fact that I have to wear tights in August! What happened to Indian Summer?

Comments (1)

August 26th
den er virkelig lækker den jakke :) //N.K.L www.nkl-fashion.dk