frontpage

Rough Rugs

Som sagt elsker jeg min nye kjole fra Rough Rugs - jeg lover at konkurrence kommer snart! Hvis jeg skulle ud og være fin (og det er længe siden så det bør jeg gøre snart) skulle det være i ovenstående sæt med løse jeans under kjolen og lidt for høje hæle.

DRESS Rough Rugs IPHONE CASE Asos SHOES & Other Stories JEANS Acne Studios (aff. links)

I love my new dress from Roigh Rugs - I promise a give away will appear very soon! If I was going out (it's been a while I think it's time) I would wear loose fitted jeans, the dress and high heels.

Comments (0)

Frida

Jeg elsker hvert eneste billede i serien her fra franske Glamour med seje Frida Gustavsson!

I love every single picture from this editorial from French Glamour starring cool cat Frida Gustavsson! 

Comments (0)

12.09.14

For lidt tid siden faldt jeg over det hollandske mærke Rough Rugs som faktisk mest laver tæpper og indretningsting men som også står bag kjolen i partisaner-stof. Jeg faldt for den med det samme og heldigvis er de søde og seje og har sendt mig en kjole OG en ekstra som jeg meget snart giver til en af jer søde læsere. Stay tuned!

JACKET H&M DRESS Rough Rugs JEANS Weeday 'Thursday' SNEAKERS Nike 

A while ago I came across the Dutch brand Rough Rugs. They make beautiful carpets and interiours and this awesome dress. I really like the loose fit and lucky for me they are really sweet and last week I got a package with my very own dress AND an extra which will go to one of you in a near future. Stay tuned!

 

Comments (0)

Girls

Tror det er på tide at gense Girls - har I set den her svedige forside til The New York Times Magazine? Jeg elsker Lena Dumham og det gode ved alt det her træning er at det er helt ok at holde weekend under dynen med Telmore Play og HBO maraton mens min kæreste er på firmatur.

I think it's time to resee Girls - I mean did you see this awesome cover of The New York Times Magazine? I am a big lover of Lena Dunham and the best thing about my crazy work out schedule is that is more than okay to spend the weekend in bed with Telmore Play and HBO marathon while my boyfriends is on a get away with his work.

Comments (0)