frontpage

Costume Favorites

Jeg har valgt mine fredagsfavoritter hos Costume! Se mere HER.

Look at me! I picked my friday favorites at Costume today. See more HERE.

Comments (0)

Castume Favorites

Jeg har valgt mine fredagsfavoritter hos Costume! Se mere HER.

Look at me! I picked my friday favorites at Costume today. See more HERE.

Comments (0)

24.07.14

Jeg havde den bedste aften igår, efter verdens varmeste dag på kontor. Overvandt min skræk og lavede hovedspring fra Bryggen, cyklede op på toppen af SEB og sluttede med open air biograf i H.C Ørstedsparken. Nu er jeg tilbage på kontoret i 1.000 graders varme - hvem kommer forbi med lemonade?

KNIT Acne Studios T-SHIRT (used as a dress) Un Femme SLIDERS Vagabond (on sale HERE) SUNNIES FWSS

Had one of those perfect summer night yesterday. I finally found the courage to make a head first dive from Bryggen, biked to the top of SEB and ended with open air cinema in H.C Ørstedparken. Now I'm back at the office and bruning up in this heat - please bring me some cold lemonade!

Comments (1)

SATC

Nogen har haft for meget tid og samlet alle brands der bliver nævnt i Sex and the City. Overrasket over hvor tit de alligevel siger Big Mac!

Someone has too much time on their hands and collected all brand mentioned in Sex and the City. Pretty surprised how often they say Big Mac!

Comments (0)