frontpage

HVISK GIVE AWAY

TRIUMPH ZIRCONIA EAR STUDS Hvisk  SUMMER HAZE ZIRCONIA EAR STUDS Hvisk NEVERENDING ZIRCONIA BRACELET Hvisk Picture: Iselin Steiro for Gentlewoman

Lige om lidt er det juleshopping-tid og hvis man ligesom jeg har en kæmpestor familie er der oprettet akut shoppestop til egen garderobe den næste måned. Derfor har jeg fået lov at forkælde jer med en lille konkurrence hvor I kan vinde 500 kr til smykkemærket HVISK og dermed give jer selv en tidlig julegave. Jeg har lavet konkurrencen på min Instagramkonto @fashionpolishdk og alt i skal gøre for at være med er at at regramme billedet tagge @fashionpolishdk og @hvisk og bruge #fashionpolishxhvisk i billedteksten. Jeg finder vinderen den 6. december. Good Luck!

Starting from next week all shopping is going under the Christmas tree and leave very little for our own wardrobes. Luckily I have teamed up with Danish jewelry brand Hvisk for a pre Christmas treat and a give away including 500 DKK for Hvisk's webshop. Head over to my Instagram account @fashionpolishdk and regram this photo tagging @fashionpolish and @hvisk and don't forget #fashionpolishxhvisk! Good Luck!

Comments (0)

Finders Keepers

I eftermiddag holder Fred og jeg SMART POP-UP butik på Finders Keepers jule-fredag i Tap 1. Fra kl. 17-22 byder vi på kolde Økologiske Royal pilsnere og mulighed for at købe vores limited edition SMART t-shirts, som er håndbroderede af undertegnede. I kan købe SMART bog + t-shirt for 250 kr. Den perfekte julegave ikke?

Vi håber i kommer forbi til en kold øl, shopper og hygger!

XX Frede & Sidsel

PS. Husk at i kan deltage i vores SMART konkurrence på instagram. Læs mere HER.

Celebrating Friday with a pop-up shop at Finders Keepers this afternoon! Stop by.

Comments (0)

23.11.15

COAT & Other Stories (similar HERE) TOP Acne Studios (similar HERE) DRESS Nué Notes PANTS Mads Nørgaard - Copenhagen SNEAKERS Adidas 'Stan Smith'

Jeg løber virkelig stærkt på arbejde i denne uge! På torsdag lancerer vi Trine Tuxen x Mads Nørgaards fælles smykkekollketion med event i butikken - det er åbent for alle så KOM KOM KOM! Læs mere om eventet HER.

So busy this week! Thursday we launch the jewelry collaboration between Trine Tuxen and Mads Nørgaard. Stop by the evnt if you're in Copenhagen! Read more HERE.

 

Comments (1)

November 25th
Super cool frakke ;) // www.bysterup.dk

If i was a rich girl

JACKET Supreme x Levi's LOAFERS Gucci EARRINGS Hvisk

Hvis jeg var helt vildt rig ville jeg klikke køb køb og køb på disse tre ting. 

If I was a rich girl I would close my eyes and hit buy buy and buy on these beauties. But I can dream, can't I?

Comments (0)