frontpage

Swim Good

SUNNIES Dior SANDALS Mads Nørgaard SUNNIES Kaibosh HIGHWAISTED BIKINI Eres BIKINI Weekday BATHINGSUIT & Other Stories

Det er måske lige tidligt nok til strandture, men erfaring siger at man skal være tidligt ude for at finde det gode badetøj i de rigtige størrelser! Badedragten fra & Other Stories har jeg faktisk allerede og pasformen er helt perfekt til mine former. Bikinien fra Weekday er virkelig fin med de buede kanter og hvis man som jeg er mest til højtaljede underdele er Eres det rigtige sted at kigge hen. Jeg vil mikse mit mørke badetøj med gyldne solbriller, sandaler og en kimono.

It might be a bit early for a day on the beach but you have to be an early bird to find swimwear in the right sizes so my hunt has already begun! I will use my black swimwear with golden sunnies, sandals and a kimono.

Comments (0)

01.05.16

JACKET Low Classic CASHMERE KNIT Magasin JEANS Diesel SNEAKERS Nike 'Free Innova  Woven'

Glædelig 1. maj! Jeg har brugt første del af dagen til Sneaker Expo i Aarhus og nu nyder jeg solen hos min mor inden jeg tager hjem til København. 

Happy May 1st! I spend most of my Sunday at Sneaker Expo in Aarhus and now I have som well deserved chilling in my moms garden before heading back to Copenhagen.

Comments (0)

Baserange Sample sale

Jeg gad godt skifte hele min underbuksesamling ud med lysetoner og blødt bomuld fra Baserange. Deres undertøj er lavet i økologisk bomuld og hele deres univers og billeder er så fint og enkelt. Er ret træt af jeg ikke er hjemme i København denne weekend for så ville jeg tage forbi LOS på Guldbergsgade og købe mig fattig til deres sample sale. Læs mere om eventet HER. Og husk at hvis du er i Aarhus så ses vi HER!

I wish I could throw away all my undies and make Baserange my version of #mycalvins. Baserange make underwear in organic cotton and I love their entire universe and products. This weekend they are having a sample sale at LOS in Copenhagen. Read more HERE. 

Comments (0)

mads Nørgaard x Elle style awards

I midten af maj skal jeg i gallatøjet og fejre den danske modebranche til ELLE STYLE AWARDS. Det skal nok blive en festlig aften, men jeg kommer til at være ekstra spændt for MAds Nørgaard er nomineret i kategorien 'Årets Uungåelige'. Prisen er en læserpris hvilket betyder det er jeres stemmer der afgører vinderen. Ville blive så glad hvis I ville hjælpe Nørgaard med at vinde! I kan stemme hos Elle.dk HER eller via Instagram og skrive Nørgaard som kommentar HER. Tak <3

In may I'm going to suit up big time for Elle Style Awards 2016. Mads Nørgaard is nominated and I would be so happy if you would help us win and vote for Mads Nørgaard as 'Inevitable Item of the Year'. You can vote via Elle.dk HERE or via Instagram putting Mads Nørgaard as a comment HERE. Thank you <3

Comments (0)