frontpage

30.07.15

Der er lidt langt mellem 'dagens' for tiden men jeg har vanvittig travlt på arbejde og min trofaste foto-makker Frede har været på ferie! The Struggle.. jeg glæder mig så meget til weekenden, første uge efter sommerferien er altid benhård men fredag står på Trailerpark Festival (Medina spiller så I kan finde mig forest i bedste karaokeestil) og lørdag skal jeg spise frokost på Taxa med Frede og planlægge vores bogreception til september!

DRESS Nué Notes SNEAKERS Nike Air Jordan Future (similar HERE) WATCH Daniel Wellington

I'm way behind in 'outfit of teh day' posts these days but I'm super busy at work with messy hair and no makeup and my photo companion Fred has been out of tow - oh, the struggle.. 

Comments (0)

Frederikke

Jeg skød nogle af de allerførste modelbilleder med Frederikke da jeg arbejde som moderedaktør på Soundvenue og nu er hun ansigt for Céline. Så sejt!

I shot some of Frederikke's first photos when I worked as fashion editor at Soundvenue Magazine and now she's the star of Céline. So cool!

Comments (0)

The Skirt

Jeg er altid på jagt efter pæne a-formede nederdele og faldt netop over denne fra Zara som fåes i hele tre farver. Jeg er ret vild med den sarte rosa som ville være smuk med grålige toner men et mere sikkert valg ville nok være den sorte. Jeg har samlet to sæt - et luksus og et på budget. Hvad ville I helst hoppe i?

DELUXE: SUNNIES Miu Miu KNIT Filippa K SKIRT Zara SHOES Tod's BUDGET: SUNNIES Asos KNIT Uniqlo SKIRT Zara SHOES Asos

I'm always searching for a perfect a-shaped skirt and really dig these ones from Zara in different colors. I love the pink version that would be great with fifty shades of grey but the black one is a classic for any wardrobe. I made two outfits, one is pure luxury the other one more budget friendly. Which one is your favorite?

Comments (1)

July 29th
De er bare så fine de nederdele der :) Og så smuk i rosa!

Alexa Chung x AG Jeans

Alexa Chung har designet endnu en kollektion for AG Jeans og jeg synes denne er endnu bedre end den første! Øverst på min ønskeliste står de stumpende jeans og den grå strik. Har I fundet nogle favoritter? Se hele kollektionen HER.

KNIT Alexa Chung x AG SKIRT Alexa Chung x AG JEANS Alexa Chung x AG

Alexa Chung designed another collection for AG Jeans and I like this one even better than the first! The jeans are on top of my wish list together with the grey knit (off course!) What are your favorites? See the entire collection HERE.

Comments (1)

July 28th
Nederdelen er da fantastisk :) . //www.neronoir.dk