frontpage

New Years #1

Jeg har endnu ikke styr på hvor jeg skal fejre nytår men jeg er naturligvis begyndt at tænke over hvad jeg skal have på! Jeg er helt vild med pasformen på bukserne fra Topshop og de blev inspirationen til et enkelt og elegant nytårsoutfit tilsat masser af guld og mørke øjne. Har I udtænkt jeres nytårssæt?

BRA & Other Stories PANTS Topshop T-SHIRT Frame Denim SHOES Asos BRACELET Trine Tuxen EARRING Katrine Kristensen EYESHADOW Tromborg EYELINER Oriflame BROW SHAPER Maybelline NAILPOLISH Essie

I don't have my New Years Eve planned yet but I'm starting to plan my outfit in advance. I love the fit on these pants from Topshop and they could easily be the main inspiration for an simple but elegant outfit including lots of gold and dark eyes. Have you started planning your party attire?

Comments (1)

14.12.14

Stod virkelig tidligt op og gik ud i vintersolen for at købe kaffe og dounuts, men dounutsbutikken på Jægersborggade var lukket så planlægger lidt en ny tur senere når jeg er færdig med at pakke julegaver ind. Jeg glæder mig mest af alt til at posten kommer med mine nye sko!

KNIT H&M Trend PANTS Acne Studios (similar HERE) SNEAKERS Adidas 'Superstars' SUNNIS FWSS HEAD BAND SilverQueen

I woke up pretty early and went out in the sun to get coffee and dounuts but the dounut shop was closed so I have to go back later after I finish wrapping up my christmas åresents. Mostly I look forward to getting my new shoes!

Comments (0)

Pretty Please

Jeg har ledt efter de sorte Nike 'Air Jordan Future' sneakers i en evighed og idag kom de endelig tilbage på Nikes webshop. Har kastet mine loppemarkedspenge efter dem og drømmer nu om at bruge mine nye sko med det her sæt. Så smart!

PANTS Totême KNIT Acne Studios BAG Head Porter SUNNIES Asos SNEAKERS Nike 'Air Jordan Future'

I have been craving the black version of my Nike 'Air Jordan Future' for ever and today they finally appeared on Nike's webshop. I threw all my money from the flea market after them and would love to wear with everything shown above. So pretty!

Comments (0)

Flea Market

Tog spontan beslutning og står tidligt op imorgen for at sælge tøj og sko på Ritas Lopper på Papirøen. Jeg skal dele bod med seje Fedty kl 11-16. Kig forbi!

Selling almost all of my clothing and shoes tomorrow morning at Rita's Lopper. I'm sharing my space with sweet Fedty - please stop by!

Comments (0)