frontpage

10.02.16

COAT Mads Nørgaard - Copenhagen BOMBER JACKET Acne Studios JEANS Mads Nørgaard - Copenhagen BOOTS Asos BAG Little Liffner x Filippa K

Jeg har været en del på farten med møder og arranementer denne uge og i når det sker, kan godt lide at skifte sneakers og totebag ud med pænere accessories.

I've been on the run this week with meetings and events and have had an urge to change from my casual sneakers and totebag uniform to something a bit more classy.

Comments (1)

February 13th
Can't find the shoes...do you know the name of the style? thanks

Interior: The Side Table

RED Max Lamb via Dusty Deco BOX Dansk Made for Rooms CUBE Sabine Marcelin SIDE TABLE Sebastian Herkner via Beau Marche OTTOMAN Azucena via The Apartment PINK Christophe Delcourt via The Apartment

Jeg er ikke specielt begejstret for mit soveværelse. Det er småt og alt for proppet med tøj, vaskekurve, seng, spejl og tasker. Jeg drømmer om at lave det helt om og fordi det er så uoverskueligt er jeg startet med noget så simpelt som et nyt natbord. Lige nu er jeg vild med kunstneriske bokse, skamler og puffer. Hvis jeg havde alle penge i verden ville jeg købe både Sabine Marcelins fantastiske 'cubes' som allerede pynter i Céline-butikker i hele verden, eller den mønstrede puf lavet af Hermes stof. En mere budgetvenlig version er opbevaringskassen fra Dansk Made for Rooms der både pynter og kan gemme en ekstra dyne til venner der sover på sofaen. 

As much as I love my livingroom as much I hate my bedroom.  It's small and too stuffed with clothes, laundry baskets, bed, mirror and bags. I dream about remaking it completely,but it's such a difficult task I started with something as simple as a new nightstand. Right now, I really love artistic boxes, stools and ottomans. If I had all the money in the world would I buy both Sabine Marcelins fantastic 'cubes' which you can see in Céline stores worldwide, or the patterned ottoman made of Hermes fabric. A more budget-friendly version is the storage box from Dansk Made for Rooms to both decorate and save an extra duvet for friends crashing on the couch.

Comments (0)

09.02.16

COAT Mads Nørgaard - Copenhagen KNIT Nué Notes JEANS Mads Nørgaard - Copenhagen BAG Comme des Garçons BOOTS Asos (on sale HERE)

Har haft så utrolig svært ved at stå ud af sengen de sidste par morgener. Måske det er fordi jeg har set Parks and Recreation færdig for tredje gang og derfor ikke har noget at se mens jeg spiser mine morgenæg. Er begyndt at gense The O.C på Netflix, kan huske jeg elskede det da jeg gik i gymnasiet men det er gået lidt for mange dødsfald i den så det er ikke så sjovt mere. Husker egentlig godt at jeg gav op samme sted i serien da den blev sendt i tv i 2006. Det er 10 år siden. Mamma mia! 

Extra big ginger latte since I've been so tired the last couple of days! 

 

Comments (0)

Totême Denim

Jeg er ret begejstret for Elin Kling. Jeg er ret begejstret for hendes mærke Totême som er eksklusivt, minimalistisk og bare virkelig pænt. Nu har de netop lancere deres første denimlinie. Elin har teaset lidt for den nye kollektion på sin Instagram @elinkling og jeg synes især de sorte løse boyfriend jeans kunne ligne noget de perfekte jeans! Se mere fra Totême HER.

I really like Elin Kling. I really like her brand Totême which is exclusive but almost affordable and minimalistic chic. Elin just added denim to the brand and looking at her latest Instagram teasers it looks almost perfect! Find Totême HERE.

Comments (0)