frontpage

Iceland #1

Da Frede og jeg blev spurgt om vi ville til Island med WOW Air var det første vi undersøgte hvilke ture vi kunne komme på. Islands natur er helt overvældende smukt, og selv om det var bidende koldt var vi heldige med vejret! Vi havde tre ture booket med Reykjavik Excursions;

Den Blå Lagune: Vi var faktisk lidt bange for om det var en turistfælde, men vi kom derud en fredag aften hvor der ikke var så mange mennesker og fik badekåber, fadølsbiletter og ansigtsmasker med ud til det varme vand og det var virkelig lækkert og smukt. Den Blå Lagune har eksisteret som offentlig badeanstalt siden 1987 som en del af det varmeanlæg der ligger i samme område og som er med til at give varme til hele Reykjavik. Det føltes meget luksuriøst og spagagtigt at svømme rundt i bidende kulde med ansigtsmasker og store fadøl. Det tog cirka en time i bus at komme derud, og man kan med fordel gøre det på vej til eller fra lufthavnen da det ligger på vejen fra Keflavik til Reykjavik.

Ishestar: Frede og jeg var helt enige om fra starten at vi ville ud og ride på Islandske heste på vores tur. Frede er mere erfaren hestepige end mig, men elsker at ride og kalder mig selv for lidt af et naturtalent. Ishestar ligger cirka 30 minutter fra Reykjavik i det smukkeste lavalandskab. Vores guide var en dansk pige ved navn Mathilde der var taget derop for at arbejde med hestene efter gymnasiet - vi fik lov både lov til at tølte og galopere på den turen der varede lidt over en time. 

4x4 ATV Adventures: Okay, indrømmet - her trumfede jeg lidt igennem, men jeg elsker spænding og adventureagtige aktiviteter og hvornår får man nogensinde muligheden for at køre ATV? Med Frede bagpå gik det over stok og sten gennem landskabet omkring Den Blå Lagune. Det var magisk smukt og virkelig sjovt at køre ræs. Det kræver man har kørekort og ikke er en bangebuks, men hvis jeg kunne ville jeg gerne køre hver dag!

BEANIE H&M JACKET Mads Nørgaard (similar HERE) TERMO JACKET Canada Goose SKIRT Canada Goose JEANS Diesel 'Skinzee' SUNNIES Dior

When Fred and I were asked if we wanted to go to Iceland with WOW Air, the first thing we looked into was what tours we could go on. Iceland's nature is overwhelmingly beautiful, and although the weather was freezing cold we were lucky with the sunny weather! We had three tours booked with Reykjavik Excursions; The Blue Lagoon, horseback riding with Ishestar and an ATV tour with 4x4 ATV Adventures. All awesome and highly recommended! 

 

 

Comments (0)

29.02.15

Jeg er hjemme igen fra min forlængede weekend til Reykjavik med flyselskabet WOW Air. Island er virkelig smuk på en helt uvirkelig og spacey måde, og vi var heldige at få ov til at ride og køre på ATV og opleve Islands varme kilder. Jeg er ved at strikke et helt indlæg sammen om turen - men først et sidste outfit fra turen i praktisk jakke og svedige solbriller fra Dior!

JACKET Tretorn KNIT Weekday Collections T-SHIRT Mads Nørgaard JEANS Diesel 'Skinzee' SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' SUNNIES Dior

I'm back home from my extended weekend in Reykjavik with the airline WOW Air. Iceland is really beautiful in a completely unreal and spacey way, and we were lucky to go riding and  drive a ATV and experience Iceland's hot springs. I'm making a whole post about the trip - but first a last outfit from in practical jacket and awesome sunnies from Dior!

Comments (0)

Brows

Når det kommer til skønhed har jeg altid været fascineret af pæne bryn. Jeg har skrevet om mine makeup-rutiner HER, men tænkte det var på tide at dedikere et helt indlæg til øjenbryn! Mine brynikoner er Brooke Shields og Amanda Peet (google dem, så pæne øjenbryn!). Jeg har fra naturens side ret markerede bryn, men jeg bruger alligevel en 'browfixer' med farve hver dag. En 'browfixer' giver en smule farve (lidt som en mascara) og samler hårerne så de kan styles og se mere markerede ud. Jeg skifter lidt mellem Maybellines og Tromborgs som er nemme at bruge - Maybellines er lidt kraftigere, mens Tromborgs er meget naturlig. Har du tyndere eller lysere bryn kan det være smart at bruge en farvet palette som disse fra L'oreal eller en tube med farve som fra & Other Stories (den er meget kraftig så brug evt vatpind eller pensel så du bedre kan styre farven) og slutte af med en fixer uden farve til at holde både farve og bryn på plads. Her er Oriflames virkelig god og holdbar. Jeg plukker næsten aldrig mine bryn, men når jeg gør er det kun for at fjerne vildfarne hår under under og mellem brynene. Et godt trick er altid at plukke nedefra så du ikke ender med at overplukke - der findes tusindvis af guides på Youtube som viser det bedre end mig. 

BROW ARTIST GENIUS KIT L'oreal BROW FIX Tromborg SHAPING EYEBROW GEL Oriflame BROW DRAMA Maybelline EYEBROW CREME & Other Stories

When it comes to beauty, I have always been fascinated by beautiful eyebrows. I have written about my makeup routines HERE, but I thought it was time to dedicate an entire post to the brows! My eyebrows icons are Brooke Shields and Amanda Peet (google them so preety brows!). I have naturally marked eyebrows, but I still use a "browfixer' with color every day. A 'browfixer' gives a bit of color (a bit like a mascara) and gathers the hair so they can be styled and sharpend. I flex between Maybelline and Tromborg which are really easy to use - Maybelline's gives a lot of color, while Tromborg is more natural. If you have thinner or lighter brows you could use a color palette like this from L'oreal or a tube of color from & Other Stories (it is very powerful so use any cotton swab or brush so you can control the coloring better) and finish with a fixer without color to keep both color and brows in place. Oriflame is really good and long lasting. I pluck my eyebrows almost never, but when I do, it is only to remove stray hairs below and between the eyebrows. A good trick is always to pick from below so you can't overdo it - there are thousands of guides on Youtube that shows it better than me.

Comments (0)

Don't forget: Julia Kostreva

Ah, søndag! Jeg håber I har haft en god weekend og er friske og klar til en ny uge og ny måned (februar, du har virkelig været grå og trist - lad marts komme til med en omgang forår, tak!) Husk at du stadig kan være med i min give away med seje Julia Kostreva og hendes smukke kalendre og iphone covers. Læs mere HER.

Ah, Sunday! Hope you all had a great weekend and are ready for the a new week and new month (february your weather sucks! Let March take over from here). Don't forget my awesome give away with Julia Kostreva and her beautiful stationary. Find it HERE!

Comments (0)