frontpage

Pretty Please

Jeg har haft en heftig uge med modeugeplanlægning! Glæder mig til Mads Nørgaard show i næste uge, men først har jeg en ligeså travl weekend i møde. Jeg skal nemlig til både Trailerpark Festival og Vanguard der heldigvis ligger tæt på hinanden ved Enghave og Søndermarken. Jeg har forelsket mig helt i Stine Goya kjolen efter jeg så den i Tikkies butik og gad helst iføre mig hele sættet her på min lille 'Tour de Festival' i weekenden. Hvis du følger mig på Instagram kan du se at jeg allerede har inversteret i én af tingene!

KNIT Acne Studios (on sale HERE) BUCKET HAT Serious Wapanese DRESS Stine Goya BRA Topshop BAG A.P.C SHOES Converse (aff. links)

My week so far has been crazy with preparations for Copenhagen Fashion Week! I can't wait for Mads Nørgaard's show next week but first I'm facing a pretty busy weekend as I have two festiavls on my agenda. Trailerpark Festival and Vanguard, lucky for me they are very close together. I am totally smitten with this Stine Goya dress after seeing it in Tikkie's store and would love to wear this entire outfit for my 'Tour de Festival' this weekend. If you follow me on Instagram you might already seen that I bought one of teh things above?

Comments (0)

Sandals

Jeg har forelsket mig i endnu et par sandaler. Denne gang nogle vanvittigt dyre Céline sandaler. Er normalt ikke glad for kopier, men synes alligevel Asos har lavet et fint bud på sandalerne HER.

I've fallen for yet another pair of sandals. This time some really expensice Céline sandals. I normally not a fan of fashion copies but I think Asos did a pretty good job on THIS cheaper version.

Comments (0)

28.07.14

Mine elskede støvler fra Ganni redder mange tøjkriser og er næsten lige så rare at have på som sneakers. De er endda på virkelig meget udsalg lige HER.

T-SHIRT Acne Studios SKIRT Mads Nørgaard BOOTS Ganni

My beloved Ganni boots saves me from many crisis when getting dressed in the morning. They are almost as comfy as my sneakers and the best part is that they are on sale HERE.

Comments (0)

Stella and Kate

Stella McCartney laver altid smukke kampagner, og denne sæson er ingen undtagelse med Kate Moss i hovedrollen. Jeg er ret vild med kampagnevideoen med måner, krystaller, løver og Kate der råber 'Steeellaaa'! 

Stella McCartney is always bringing her A-game when it comes to her campiagn and this yeart is no exception. I love Kate Moss in the video screaming 'Steeellaaa' sorounded by lions, crystals and moons. 

Comments (0)