frontpage

28.01.15

De sidste to dage har været alt for vilde med showplanlægning, selve showet, middag med crew og til sidst på hovedet hjem i seng efter den sejeste dag! Mads Nørgaard show gik fantasisk! Se videoen HER. Nu skal jeg have kaffe og gøre mig klar til en dag med shows fra blandt andet Freya Dalsjø og Bruuns Bazaar. 

JACKET Carin Wester DRESS Mads Nørgaard PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' 

The last two days has been insane. Prepping for show until early in the morning and make sure everything run smoothly before kick off. Mads Nørgaard's show was amazing! See the video HERE. Now I need coffee before Iøm heading out for a couple of shows!

Comments (0)

Pretty Please

Jeg er helt forelsket i denne jakke fra Carin Wester. Desværre er den kun til låns men den opdaterede bomberjakke giver mig lyst til at forny garderobefavoritter som en oversize cardigan og Weekdays nye jeansmodel der er cropped og med en brede ben. Klassisk med et tvist.

JACKET Carin Wester JEANS Weekday CARDIGAN Uniqlo BRACELET Trine Tuxen

I love this Carin Wester jacket! Unfortunatly it's only a loan, but the updated bomber jacket gives me an urge to renew some other wardrobe classics like the oversized cardigan and Weekday's new jeans that are cropped and sligthly flared. Classic with a twist.

Comments (0)

24.01.15

Min weekend forsvandt alt for hurtigt og den her mandag synes usædvanlig lang og grå. Jeg har en lang aften på kontoret foran mig, men selvom det er stressende er det også ret sjovt at blive modeugeklar. Forhåbentlig har jeg det på samme måde imorgen!

JACKET Carin Wester KNIT H&M SKIRT Carven SNEAKERS Adidas 'Stan Smith'

My weekend was way to short and this monday seems really grey. I still have plenty of office hours left but I don't really mind when it's fashion week preparations that's keeping me busy. Hopefully I feel the same way tomorrow!

Comments (0)

Sale scoop

Jeg elsker udsalg. Kan ikke sige det ofte nok. Lagersalg, sample sale, førudsalg og loppemarkeder er noget af det bedste jeg ved. Indrømmet, nogle gange bliver jeg grebet af stemningen og kommer hjem med noget der ikke er et hit. Men langt de fleste af mine garderobefavoritter er fundet på udsalg, og nogle gange tror jeg at jeg elsker tøjet eller skoene lidt ekstra fordi jeg føler jeg har gjort en god handel. Sidste weekend fandt jeg denne nederdel fra Rag & Bone sat ned med 60% fordi den er fra en tidligere sæson. Den passer virkelig fint med min Acne strik som jeg købte i Acne Archive med 40% og som er det stykke tøj jeg har brugt mest det sidste halve år. Begge ting ville jeg aldrig have råd til at købe til fuld pris, så mit stærke jydegen jubler og glæder sig allerede til jeg skal på udsalgsjagt igen.

KNIT Acne Studios SKIRT Rag & Bone SNEAKERS Lacoste WATCH Daniel Wellington

I love sale. I can't say it often enough. Stock sale, sample sale, pre-sale and flea markets are a few of my favorite things. I admit sometimes I get coaught in the moment and come home with something wardrobe failures. But, most of my wardrobe favorites are found on sale, and sometimes I think that I love the clothes or shoes a little bit more because I feel I have done such a good deal. Last weekend I found this skirt from Rag & Bone reduced by 60% from a previous season. It fits really well with my Acne knit that I bought in Acne Archive with 40% off (I think it's the piece of clothing I have been wearing the most over the last half year). Both are things I would never be able to afford to buy at full price, and I can't wait to go bargain hunting again!

Comments (1)

January 24th
Hvad størrelse har du nederdelen i? Den er så fin til dig