frontpage

New Shoes

Min mandag blev lige pludselig optur da jeg fandt disse vintage Yves Saint Laurent pumps i min lokale genbrug til 50 kr. Var egentlig på jagt efter en arkitektlampe, men bagerst stod de der i min størrelse. Kender i det når man prøver at skjule sin begejstring og helt henkastet prøver at få det til at lyde som om de sko er det mest ligegyldige i verden? Sådan stod jeg ved kassen med to Coca Cola-kopper, drømmesko og en bunke mickey mouse klistermærker og først da jeg kom ud af butikken med min fangst kunne jeg ånde lettet op! Er de ikke flotte?

My Monday had a sudden upswing when I found these vintage Yves Saint Laurent pumps in my local thrift store for only 50 kr. I was actually just looking for a lamp, but there in the back they were - in my size. Don't you know that feeling when you try to hide your excitement and quite casually trying to make it sound as if the shoes are the most boring thing in the world? That's me when I stood at the counter with two Coca Cola cups, dream shoes and a bunch of Mickey Mouse stickers and only when I came out of the store with my catch, I could breathe again! I mean, how lucky can you be?

Comments (2)

September 23rd
Hvilket genbrug er der tale om, om man må spørge? :)

September 23rd
Hej Ingrid - det er i underlig lille loppebiks på HIllerødgade - tror dog det var et utrolig heldigt fund i forhold til hvad de ellers har :)

21.09.14

Søndag gennemførte jeg min '21 Days Challenge' hos Senses. Det blev fejret med ramen i solen inden jeg endte på min sofa for at se Parks and Recreation - det er verdens sjoveste serie, se den!

JACKET H&M KNIT Pernille Teisbæk x Envii JEANS Acne Studios (similar HERE) SNEAKERS Nike 'Air Max 93' SUNNIES Celine

Sunday I finished my '21 Days Challenge' at Senses and celebrated it with ramen in the sun before soaking up on my couch with Park and Recreation. Have you seen it? I love Leslie Knope aka Amy Pohler!

Comments (2)

September 22nd
Hej. Super fede sko. Hvordan er de egentlig i størrelsen? :-)

September 23rd
Hej Josefine - tusind tak :) De er ret normale i størrelsen - mener mine er en 41:)

Fall Essentials

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg holder mig til det simple når det kommer til efterårsgarderoben. Tilsæt pæne smykker og jeg synes ovenstående er noget nær perfekt. Jeg er især vild med sorte jeans der er lige i benene så de falder pænt under jakken. 

CASHMERE KNITS: 1. Ganni 2. Weekday 3. Uniqlo WRAP COATS: 1. Samsøe Samsøe 2. Ganni 3. FWSS JEANS: 1. Weekday 2. Acne Studios 3. Mads Nørgaard LOAFERS: 1. Asos 2. Lykkeli x & Other Stories 3. Church's

It's no surprise that I like it simple, especially for my fall wardrobe. Add some nice jewelry and this is pretty perfect in my eyes. I really like loafers mixed with straigh legged jeans and a chunky coat.

Comments (0)

20.09.14

Jeg var heldig at få en tidlig fødselsdaggave i fredags, nemlig tasken fra Lykkelis kollektion for & Other Stories. Virkelig god størrelse når jeg slæber rundt på træningstøj hele tiden!

COAT & Other Stories KNIT Weekday Collections (similar HERE) JEANS Diesel 'Skinzee' SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' BAG & Other Stories x Lykkeli (similar HERE)

My birthday is coming early this year! I already got my first present, this dreamy bag from Lykkeli's collection for & Other Stories. Perfect size, especially these days when I'm carrying my gym clothes with me all the time.

Comments (0)