frontpage

21.09.14

Søndag gennemførte jeg min '21 Days Challenge' hos Senses. Det blev fejret med ramen i solen inden jeg endte på min sofa for at se Parks and Recreation - det er verdens sjoveste serie, se den!

JACKET H&M KNIT Pernille Teisbæk x Envii JEANS Acne Studios (similar HERE) SNEAKERS Nike 'Air Max 93' SUNNIES Celine

Sunday I finished my '21 Days Challenge' at Senses and celebrated it with ramen in the sun before soaking up on my couch with Park and Recreation. Have you seen it? I love Leslie Knope aka Amy Pohler!

Comments (0)

Fall Essentials

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg holder mig til det simple når det kommer til efterårsgarderoben. Tilsæt pæne smykker og jeg synes ovenstående er noget nær perfekt. Jeg er især vild med sorte jeans der er lige i benene så de falder pænt under jakken. 

CASHMERE KNITS: 1. Ganni 2. Weekday 3. Uniqlo WRAP COATS: 1. Samsøe Samsøe 2. Ganni 3. FWSS JEANS: 1. Weekday 2. Acne Studios 3. Mads Nørgaard LOAFERS: 1. Asos 2. Lykkeli x & Other Stories 3. Church's

It's no surprise that I like it simple, especially for my fall wardrobe. Add some nice jewelry and this is pretty perfect in my eyes. I really like loafers mixed with straigh legged jeans and a chunky coat.

Comments (0)

20.09.14

Jeg var heldig at få en tidlig fødselsdaggave i fredags, nemlig tasken fra Lykkelis kollektion for & Other Stories. Virkelig god størrelse når jeg slæber rundt på træningstøj hele tiden!

COAT & Other Stories KNIT Weekday Collections (similar HERE) JEANS Diesel 'Skinzee' SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' BAG & Other Stories x Lykkeli (similar HERE)

My birthday is coming early this year! I already got my first present, this dreamy bag from Lykkeli's collection for & Other Stories. Perfect size, especially these days when I'm carrying my gym clothes with me all the time.

Comments (0)

19.09.14

Blev inspireret af det her billede af Naomi og kombinerede alle mine nålestriber på samme tid idag. Efter arbejde var jeg en tur på Fisketorvet med Frede. Hemmeligt yndlingssted hvor man kan få frozen yogurt, finde gemte skatte i H&M og nyde en af København's bedste udsigter fra deres parkeringstag.

JACKET H&M SHIRT Mads Nørgaard PANTS Acne Studios (similar HERE) SNEAKERS Adidas 'Superstars' SUNNIES Retrosuperfuture

This picture of Naomi inspired me to wear all my pinstripes combined today. After work I went to Fisketorvet with Frede - our secret favorite spot with frozen yogurt, hidden H&M treasures and the best view over Copenhagen from their parking garage.

Comments (3)

September 20th
What size did you buy the jacket in?

September 20th
du ser hammer godt ud, er helt vild med din sunnies :) www.nkl-fashion.dk