frontpage

25.10.14

Elsker lørdage der aldrig slutter uden faste planer. Jeg har lavet alt mulig og ingenting på samme tid og endda været til hotyoga som var virkelig varmt - har en teori om at det er varmere når det er overskyet... Er der nogen af jer der har meldt jer til '21 Days Challenge' som jeg skrev om HER?

JACKET H&M KNIT H&M PANTS T by Alexander Wang (similar HERE) SNEAKERS Adidas 'Stan Smith' BAG Lykkeli x & Other Stories

I love saturdays where you do anything and nothing at the same time. Lunch dates, coffee, flea markets and even hot yoga which was especially warm today - I have a theory that it's hotter when the weather is grey... 

Comments (0)

Alexander Wang X H&M

Jeg er naturligvis ret begejstret for at H&M har nviteret Alexander Wang indenfor og har allerede planlagt et mindre shopping-marathon når kollektionen lander den 6. november. Denne serie fra L'officiel Mexico gør mig kun endnu mere utålmodig!

It's no suprise I'm pretty excited that H&M invited Alexander Wang to design their new designer collection and I plan on going a little bananas when the collection hits stores on November 6th. This editorial from L'officiel Mexico makes the waiting even harder!

Comments (0)

24.10.14

Skal bruge min lørdag på hotyoga og frokost med seje venner og give min lejlighed en kærlig hånd - venter nemlig på DENNE HER kommer med posten og den fortjener en flot lejlighed! Jeg giver Suits og Netflix skylden for at jeg måtte eje endnu en dobbeltradet blazer, men kunne ikke stå for denne nålestribede version som jeg fandt i Tikkies butik - den kommer eftersigende online her snart!

BLAZER Gat Rimon (similar HERE) KNIT Acne Studios (similar HERE) JEANS Acne Studios SHOES Stella McCartney (similar HERE) NECKLACE Jane Kønig 'Love Tag'

I'm spending my Saturday with hot yoga and lunch with good friends before I need to give my home a little polish. I'm waiting for THIS bad boy to arrive and it deserves a solid apartment. I also blame Suits and Netflix for my need to buy another blazer but I couldn't resist this pinstriped version from Adélie!

Comments (0)

23.10.14

Denne uge har været fyldt med aftaler og pressedage med de danske magasiner for at fremvise Mads Nørgaards SS15 kollektion. Efter flere dage i høje hæle og pænt tøj hoppede jeg i mine yogabukser efter arbejde og min nye yndlingsstrik fra H&M. 

KNIT H&M PANTS Nike SNEAKERS Nike 'Air Jordan Future' WATCH Daniel Wellington

This week has been crazy busy with press days showing of Mads Nørgaard's spring collection for the Danish press. After days in heels and new outfits I jumped straight to yoga pants and my new favorite knit after work. So comfy!

Comments (0)