frontpage

SATC

Nogen har haft for meget tid og samlet alle brands der bliver nævnt i Sex and the City. Overrasket over hvor tit de alligevel siger Big Mac!

Someone has too much time on their hands and collected all brand mentioned in Sex and the City. Pretty surprised how often they say Big Mac!

Comments (0)

Living

Jeg har boligindretning på hjernen for tiden. I virkeligheden mangler jeg praktiske ting som en reol og en løsning til de titusind sko der altid ligger på gulvet, men det er så kedeligt at ønske sig så jeg kigger i stedet på de fantastiske møbler hos The Apartment, flettede stole fra Broste og guld fra Svenskt Tenn.

MARBLE BOX Muller Van Severen CHAIR Broste Copenhagen CANDLESTICK Svenskt Tenn POSTER Supreme PLANT Soulland RUG Knight Mills

I have interiors on my mind. What I really need is a small dresser or a smart solution for the thousands of shoes lying on mt floor but that is so boring so instead I look at the amazing furnitures at The Apartment, chais from Broste and gold from Svenskt Tenn.

Comments (0)

22.07.14

Igår aftes var jeg til afskedsmiddag hos min veninde der flytter til New York i alt for lang tid. Hvis jeg kunne bestemme skulle alle mine venner aldrig rejse længere end landets grænser, men håber lidt jeg kan komme og besøge i verdens sejeste by!

TOP Weekday (similar HERE) SKIRT Zara BOOTS Ganni (on sale HERE) BRACELET Pico

Last night I had 'farewell dinner' with my girl Sara who's moving to New York. I it was up to me none of my friends would be allowed to leave the country, but I hope I get a change to visit her in the coolest city in the world!

Comments (1)

July 23rd
du ser skide godt ud og super fed nederdel :) //N.K.L www.nkl-fashion.dk

Hair

Jeg har besluttet at lade mit hår gro langt - inspiration er smukke Malgosia Bela i hollandsk Vogue. Du kan se hele serien hos The Blab HER.

Okay, I decided I want long hair. The inspiration is the ever so beautiful Malgosia Bela in Dutch Vogue. See the whole editorial at The Blab HERE.

Comments (0)