frontpage

Nørgaard // Cecilie Copenhagen

Imorgen tidlig kl 10 åbner Cecilie Copenhagen for første gang sin pop-up shop i Nørgaard paa Strøget. Jeg har været med til at få det hele op og stå sammen med Cecilie og hendes team og glæder mig til at vi endelig kan åbne dørene! Jeg har udset mig en af hendes nye kjoler med matchende bukser så håber ikke der bliver udsolgt med det samme! Der er gatis kaffe til de første - læs mere om pop-up shoppen HER.

Tomorrow morning at 10 am Cecilie Copenhagen opens her very first pop-up shop in Nørgaard. I has been a part of the planning team with Cecilie and can't wait for the doors to open. I already have my eyes on her new dress and pants so fingers crossed that it will not all be gone before I can get my hands on some belated birthday presents from me to me. Read more about the pop-up shop HERE.

Comments (0)

Pretty Please

På fredag fylder Naked 10 år og jeg gad godt fejre deres fødselsdag iført disse sneakers! Efter mit besøg i House of Hoops i Paris er jeg blevet helt vild med tunge basketsneakers som jo nærmest kan gælde som en vinterstøvle.. ik?

KNIT Mads Nørgaard PANTS H&M BEANIE Topshop iPHONE CASE Asos SNEAKERS Nike 'Air trainer Max 91' BRA Topshop HAND CREAM Rodin

Naked is celebrating 10 years of business this friday and I would love to celebrate wearing these sneakers. After a visist to House of Hoops in paris I now have a big thing for basket shoes and these could almost be used as a boot for winter... right?!

Comments (0)

28.10.14

Den her jakke er en af mine bedste køb til efteråret og lige nu er den endda sat ned på H&Ms hjemmeside. Find den HER

JACKET H&M Trend KNIT Mads Nørgaard SKIRT Vintage SNEAKERS Nike 'Jordan Future' 

This jacket is one of my best buys this season and right now it's even on sale right HERE.

Comments (1)

October 30th
Så pæn! Har efter din post lige købt den- og til 50 procent sgu! 250 det er da et scoop. Tak for tippet:-)

Smells like & Other Stories

Jeg er stor fan af & Others Stories' univers, ikke mindst når det kommer til deres beautyprodukter. Jeg bruger allerede deres body mist, mascara og showergel og nu ser det ud til at jeg også skal dufte af svenskerne med deres nye parfumer lavet med parfumøren Jérôme Epinette. Jeg er altid mest til lette dufte der dufter af enten blomster eller vasketøj men glæder mig til at prøve både 'Fig Fiction', 'Punk Bouquet', 'Botanic Whisper' og 'Moroccan Tea'. Visit & Other Stories HERE.

I'm a big fan & Others Stories' universe, especially when it comes to their beauty products. I already use their body mist, mascara and shower gel and now it seems I have to smell like the Swedes too with their new perfumes made ​​with the perfumer Jérôme Epinette. I always go for light scents that smells of either flowers or fresh laundry but am looking forward try both 'Fig Fiction', 'Punk Bouquet', 'Botanic Whisper' and 'Moroccan Tea'. visit & Other Stories HERE.

Comments (0)