frontpage

23.10.14

Denne uge har været fyldt med aftaler og pressedage med de danske magasiner for at fremvise Mads Nørgaards SS15 kollektion. Efter flere dage i høje hæle og pænt tøj hoppede jeg i mine yogabukser efter arbejde og min nye yndlingsstrik fra H&M. 

KNIT H&M PANTS Nike SNEAKERS Nike 'Air Jordan Future' WATCH Daniel Wellington

This week has been crazy busy with press days showing of Mads Nørgaard's spring collection for the Danish press. After days in heels and new outfits I jumped straight to yoga pants and my new favorite knit after work. So comfy!

Comments (0)

21 Days Challenge

Som I kunne læse om HER og HER var jeg i september med i Senses' '21 Days Challenge'. Det gik i alt sin enkelthed ud på at træne et hold om dagen i 21 dage. For mig skulle det blive et velfortjent spark i røven til at komme i gang med træning og yoga. De 21 dage var hårde, men jeg klarede det og følte mig hurtigt friskere og stærkere og så gik jeg to størrelser ned i jeans og tabte 2 kilo. Det kan være lidt uoverskueligt at finde plads i kalenderen, men jeg skiftede mellem morgen og aftentimer så jeg cirka hver anden dag stadig kunne have aftaler og møder om eftermiddagen og tog en pause fra fest og alkohol for at klare weekendtræning. Efter de 21 dage meldte jeg mig ind i Senses og går nu cirka tre gange om ugen primært til hotyoga og cardio core. Den 1. november starter Senses endnu en '21 Days Challenge' og du kan melde dig til eller bare læse mere om deres hold og tilbud HER.

As you could read about HERE and HERE, I joined Senses' '21 Days Challenge' back in September. 21 days of training each day. For me it should be a well-deserved kick in my ass to get started with my training and finally trying out yoga. The 21 days were hard, but I did it, and quickly felt less tired and stronger, and lost two sizes in jeans and 2 kg. It can be a little hard to find space in the calendar, but I switched between morning and evening classes so I still could see friends and my boyfriend every other day in the afternoon. I also took a break from parties and alcohol to cope with the weekend training. After the 21 days, I joined Senses for good, and I now go around three times a week mainly to hotyoga and cardio core. On November 1st Senses starts another '21 Days Challenge 'and you can sign up, or just learn more about their classes and offers HERE.

Comments (0)

Adélie

Et besøg i Tikkies butik i fredags var farligt for mine pengepung - hun har så mange fine efterårsting dernede lige nu! Idag giver Costume dig 20% på alt i webshoppen med koden COSTUME20 - jeg endte hjem med to af ovenstående ting igår - kan I gætte hvad jeg købte?

SHIRT Wood Wood PANTS Libertine-Libertine BOOTS Gat Rimon FACE MIST Mario Budesco EARRING Stine Goya

I love Tikkie's shop Adélie and after a visit this friday I was fastly ruined. Today only Costume gives you a 20% discount on her webshop with the code COSTUME20 - Can you guess what I bought?

Comments (2)

October 21st
Kære Sidsel. Du kan jo næsten kaldes for en ekspert indenfor basic tøj. Derfor håber jeg, at du kan svare på mine spørgsmål. Da jeg er træt af at købe sorte sokker og sorte trusser i h&m og t-shirts i dårlig kvalitet, vil jeg spørge: Hvor finder jeg helt basic strømper, undertøj, t-shirts, de bedste sweatere, de bedste uld-produkter af lækrest og mest holdbare kvalitet? Jeg håber du kan hjælpe, da jeg virkelig gerne vil have noget kvali i mit skab nu. Mange hilsner sofie (som er utrolig glad for din blog.)

October 23rd
Hej Sofie Prøver at komme med lidt af mine basic tips :) Jeg køber faktisk altid strømpebukser i H&M (100 den) og synes de er god kvalitet - strømper nok også! Er glad for undertøj fra Magasins eget mærke, & Other Stories og faktisk også Sloggi selvom det er oldschool! Lavede en lille t-shirt guide her : http://fashionpolish.dk/t-shirt-2 Synes dog det er svært med god kvalitet og pris.. lige nu har jeg en samling af Mads Nørgaards herre t-shirts som jeg synes holder form og struktur rigtig pænt. Når dte kommer til strik vælger jeg oftest kashmir eller en uldblanding med mohair, silke eller andre ekstra bløde tråde i.. Weekday Collections, Uniqlo, Zara og Acne laver mine favoritter som holder men er til at betale - ellers er mit bedste tip at købe kashmir vintage, hvis det er pænt der holder den strik nok for evigt :) Håber det var svar nok - ellers kig i min 'Pretty Please' kategori for alle collager og shoppingguides: Mvh Sidsel

17.10.14

Fandt mine vinterstøvler denne sæson på et marked i Paris. Lige i min størrelse og i tykt læder der knirker på den helt rigtige måde. Helt perfekte.

BLAZER Monki (similar HERE) T-SHIRT Cos JEANS Weekday 'Sunday' BOOTS Vintage (similar HERE)

Found this season's winter boot on a flea market in Paris. Just perfect.

Comments (0)