30.01.20

Pretty Please

SHIRT Arket KNIT Toteme JACKET Mads Nørgaard BAG Bottega Veneta

Jeg grubler lidt på et indlæg om stil før og efter en graviditet. Jeg kan i hvertfald mærke jeg er draget endnu mere mod det nedtonede efter Helle kom til verden. Gerne velkendte silhuetter, endda gengangere som den her strik fra Toteme som jeg allerede har i en mørkere farve. Jakken fra Mads Nørgaard har bestilte jeg i sommers og glæder mig helt vildt til at få hentet på kontoret. Skjorten fra Arket er virkelig fin med den store krave og ruskindstasken fra Bottega Veneta er så drømmeagtig og helt uden for rækkevidde.

2 kommentarer

 • Er jakken en vinterjakke eller passer den mere til forår? Synes den ser utrolig lækker ud, og kunne godt overveje at anskaffe mig den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er ret varm og god med en strik under, men hvis det bliver snevejr og frost er den nok ikke varm nok 🙂
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.01.20