What I Wanna Wear vs What I Actually Wear

5 Ting jeg skal i november

Oktober er både fløjet afsted og gået mærkelig langsomt. Jeg kan normalt godt lide at have en ret tom kalender, men den fornemmelse har terminsdato lavet om på. Nu kigger jeg hele tiden frem, tænker at tiden går hurtigere hvis jeg kan krydse noget af i min kalender. Virkelig skørt.

November. Det føles som om jeg har ventet på denne måned for evigt. Barselopstart og the grand finale med termin den 30. november. Min krop er rigtig klar til at være hjemme på sofaen, så det bliver en langsom måned uden særlig meget planlagt. Her er alligevel lidt af de ting jeg skal lave den næste måned.

Min trang til nesting når nye højde og jeg sorterer og sælger ud som aldrig før. Heldigvis er der Loppeladies søndag den 3. november hvor mine standdamer har lovet at hjælpe med at bære og sætte op. Sælger mange gode ting, så kig endelig forbi!

Øve mig i at lægge min telefon væk. Min computer crashede i sidste uge, hvilket gør min forestilling om Barsel og Netflix noget mere kompliceret. Jeg er virkelig slem til at sidde med hovedet i min telefon i timevis og det dur ikke når det kommer en sød baby, så skal bruge den næste måned på at have den uden for rækkevidde. Det bliver virkelig svært.

Vaske, folde og sortere. Har samlet en ret imponerende garderobe i størrelse mini sammen over sommeren og nu skal det hele gøres klar på et kommende børneværelse.

Pakke den obligatoriske hospitalstaske. Jeg læser alle indlæg jeg kan finde med pakkelister – blandt andet HER, HER og HER. Pusletasken er allerede indkøbt HER. Søde venner har allerede givet mig små ting til tasken, blandt andet DENNE for at skabe lidt spastemning til første bad.

Hænge lidt ekstra ud med Frede og JJ som har lovet masser af barselsbesøg, og som jeg har savnet siden hun stoppede hos Rezet som ligger en spytklat fra mit kontor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I Wanna Wear vs What I Actually Wear