27.08.19

8 ting jeg skal i september

Der er to måneder tilbage før jeg skal på barsel og prøver at balancere ikke at plotte for meget i kalenderen samtidig med, at jeg gerne vil se mine veninder og familie lidt ekstra inden der kommer en baby og vender op og ned på alting. Her er alle de ting jeg gerne vil nå i september.

Bade en masse nu hvor sommeren på magisk vis er vendt tilbage. Det er så rart for hævede ankler og trætte ben at hoppe i koldt vand. Jeg købte denne badedragt i starten og sommeren, som jeg har været meget glad for. Eneste anke at den er lang tid om at tørre.

Se den nye Guldalder-udstilling på Statens Museum for Kunst. Har endda købt et årskort, specifikt tiltænkt den udstilling som jeg har glædet mig til i knap et år. Jeg vil kombinere mit besøg med morgenmad på Kafeteria.

Til frisøren! Det var jeg sidst i starten af april og ligesom mine negle er det som om mit hår gror ekstra vildt efter jeg blev gravid. Jeg har en gevaldig udgroning som desværre må blive, da hårfarvning og graviditet er et dårligt match, men glæder mig til at få styr på løvemanken hos min trofaste frisør Frederikke hos Gun-britt.

Nå forbi de sidste loppemarkeder inden sæsonen slutter til efteråret. Mine favoritter i øjeblikket er Gentofte og Frederiksberg Loppemarked – især gode hvis man kigger efter babytøj. Noget jeg i øvrigt brygger lidt på et indlæg omkring.

Forlænget weekend til Paris! Mine svigerforældre har inviteret min kæreste og jeg på forlænget weekend. Vi skal bo i et af mine yndlingsområder, Pigalle og jeg glæder mig sådan til fortovscafeer, croissanter og lidt shopping.

Til mit andet jordmoderbesøg. Det er helt underligt at vide at jeg ikke har flere scanninger før termin hvor man kan se babyen vinke inde fra mørket. Glæder mig til at høre hjerteslag hos jordmoderen, og naturligvis sikre at alt går som det skal inde i maven.

En tur forbi Amazing Space som har inviteret til mig til en Pretty & Pregnant behandling. Glæder mig helt vildt til at blive most og forkælet.

Blive færdig med mit patchworktæppe. Jeg mangler stadig at finde det helt rigtige stof til bagsiden af mit hjemmesyede legetæppe, men det er svært da jeg helst vil finde alle materialer brugt.

1 kommentar

  • Emma

    Tip: mange af de store genbrugsforretninger, som også har møbler mv., sælger også større stofmængder. Har selv fundet større mængder stof og syet puder af det. Jeg kan anbefale Røde Kors butikken i Hørsholm, hvis du alligevel skal nordpå.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.08.19