Graviddagbog: Maj

Copenhagen Fashion Week

Det kan næppe være gået nogles næser (eller instagram feeds) forbi at det har været modeuge i København i denne uge. En uge er en overdrivelse, der er shows tirsdag, onsdag og torsdag og messer hvor mærkerne sælger den kommende kollektion ind til butikker onsdag, torsdag og fredag.

Mine to vigtigste opgaver i løbet af ugen var at sørge for alt PR materiale var klar og synligt på Mads Nørgaards stand på messen Revolver og så stå for en større middag for presse, influencers og andre gæster på Apollo på Charlottenborg.

Derudover var jeg inviteret til en del shows, men kunne mærke at min krop ikke var helt i humør til at cykle byen tynd for at nå det hele, så det blev en mere koncentreret modeuge i denne omgang. Jeg tænkte det måske var sjovt at se hvad jeg egentlig laver de tre hektiske dage.

Tirsdag: 
08.50: Møder ind på kontoret. Jeg har en kaffe med fra Jack’s hole in the Wall i Jorck’s Passage som min ven Christoffer har. Det er efterhånden blevet et fast morgenritual.

09.00: Jeg har et par interne møder på kontoret inden jeg sætter mig foran computeren.

10.30: Holder løbende øje med vores gæsteliste til middag onsdag aften. Derudover er der praktiske opgaver som skal løses. Postkort til messen, videoer der skal vises på en skærm derude, duge til middag og andre småting.

12.00: Frokost!

12.30: Personal Delievery til Emilie Lilja. Jeg slår et smut forbi hendes kontor for at aflevere en kjole hun skal have på til middagen onsdag. I samme omgang kan får jeg et modeuge-survivalkit fra hendes kontormakker Karen der har Beauty Hero.

13.00: Mads Axelsen og Josefine Winding er også blandt dem der skal DJ’e til efterfesten på Apollo. De kommer forbi kontoret for at vælge et sæt tøj til aftenen.

14.00: Snakker med Andreas fra Apollo om vejrudsigten for onsdag. Middagen er ved langborde i gården på Charlottenborg og den ser ikke helt sikker ud. Vi er optimistiske og beslutter at blive ude, og reevaluere beslutningen onsdag kl 12.00

14.15: mails, mails, mails.

16.00: Kører med min kollega Anna til Refshaleøen hvor Sunflower holder show. Midt på en åben parkeringsplads med vindmøller i baggrunden viser de deres herrekollektion.

17.00 Kører forbi Hotel Skt. Petri hvor vintagewebshoppen Vestiaire Collective har en pop-up-butik hvor de har tilbudt mig at låne en taske til modeugen.

17.30 Hjemme! Har med vilje ingen planer, bruger dog en del tid på at finde et smart sæt tøj til de næste dage og ender med at pakke tre forskellige sæt klar til middag.

Onsdag:
08.00: Starter dagen tidligt på messen Revolver. Jeg skal sætte en skærm op til at vise videoer på messen og i det hele taget sørge for at de har alt det PR materiale de skal bruge liggende klar. Opdager de mangler stribede kopper til gæsterne.

09.00: Helmstedt holder dagens første show på Nationalmuseet. Heldigvis serverer de kaffe ved indgangen. Showet er helt i hendes ånd, og Emilie får et kæmpe bifald til sidst.

09.30: Jeg cykler ind på kontoret og pakker en pose med kopper og en forlængerledning i en pose og kører tilbage til messen. Der er allerede helt proppet med mennesker så bliver ikke længe.

10.30: Kører forbi Jack’s på vejen og får en iskaffe. Har jo en ekstra varmedunk spændt på maven for tiden og cykelture er forbavsende hårde.

10.45: Lægger sidste hånd på gæstelisten og printer praktiske papirer til arrangementet i aften.

12.00: Tjekker Yr.no hele tiden. Den viser torden og regn kl 15.00 og aftaler med personalet på Apollo at vi ikke dækker borde før kl 17.00 i tilfælde af regn.

13.00 Cykler til DGI-byen hvor Holzweiler holder show. Det er nu tredje gang jeg kører ruten den dag. Showet er forsinket og jeg sidder lidt og tripper for at komme videre i mit program.

14.30: Kører sammen med min kollega Anna ned på Apollo og gør klar. Vi bakser helt vildt med en projekter der skal vise Mads Nørgaards kampagnefilm under middagen.

16.00: Soulland holder show for første gang i årevis og jeg har planlagt hele min dag så jeg kan nå ud og se det. Den latterlige projektor forsinker mig og ender med at sidde i en taxa ved Rådhuspladsen da showet går i gang. Må bede ham køre mig tilbage og misser det hele. Mest irriterende 200 kr brugt under denne modeuge.

17.00: Enderne begynder at blive samlet som der kommer borde, duge og blomster ned på Apollo. Vi folder 200 vifter med Mads Nørgaard klistermærker på der skal ligge ved hver tallerken og pynter op sammen med personalet.

18.00: Får en gravidtallerken med brød og lidt skinke og ost og en rose-sodavand. Tager 15 minutters pause inden det hele går løs.

18.30: Skifter tøj og gennemgår de sidste ting inden gæsterne kommer.

19.00: Gæsterne ankommer, det holder tørt, alt går godt,

01.00 Cykler fuldkommen most hjem i seng.

Torsdag:

09.30: Starter igen på messen Revolver hvor jeg arbejder et par timer. Er virkelig most efter onsdagens program. Bliver stadig overrasket over hvor meget mere pres der er på min krop for tiden.

11.30: Tilbage på kontoret. Vi skal udvælge billeder fra middag, sørge for at blomstervaser og lydudstyr er blevet afhentet og at der ikke er andre hængepartier.

12.30: Det smarte ved at have kollegaer med tømmermænd er at de har lyst til burger til frokost. Vi spiser Jagger på en bænk ved kanalen inden vi skal tilbage på kontoret.

13.00: mails!

14.00: Sørger for at dele billeder med alle gæster fra festen og opdaterer løbende Mads Nørgaard instagram.

17.00: Hjem i seng!

18.00: Skal til Saks Potts show men kan se at hele programmet er forsinket, tager en hurtig lur og følger med i Gannis show på deres instagram og holder vejret da der pludselig kommer skybrud. Efter at have opdateret Yr-appen hele onsdag har jeg så ondt af de shows der drukner i regn.

19.00 Regnen stopper heldigvis da jeg skal ud af døren og afsted til Saks Potts. Showet er som altid en fornøjelse at se. Imponerende cast, strygerorkester og masser af 90’er referencer.

20.00: Tager med Trine og Mads Axelsen ud for at få et glas vin (danskvand) og lidt mad efter showet. Virkelig hyggeligt lige at runde ugen af og da de tager videre til Ganni fest cykler jeg helt balret hjem i seng.

22.00: Tak for denne gang #cphfw

2 kommentarer

  • Sim

    Hvilke bukser har du på på sidste billede? Er selv gravid og desperat efter inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De er fra H&M – jeg købte dem inden sommerferien og de er det eneste par “rigtige” bukser jeg kan passe lidt endnu. De er fra trend men kan desværre ikke finde på deres webshop. KH Sidsel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviddagbog: Maj