Fashionpolish Baby: Maternity Leggings

Graviddagbog: Maj

Endnu et tilbageblik måned efter måned efter jeg fandt ud af jeg var gravid. Her kommer maj, som var ualmindelig travl samtidig med jeg var ualmindelig træt.

Uge 8-12

Maj måned havde jeg virkelig meget at se til på arbejde. Samtidig var jeg så træt at jeg hver dag falder i søvn så snart jeg kommer hjem, sover et par timer inden aftensmad og er klar til at gå i seng igen kl 21. Jeg har pakker med kiks i min skrivebordsskuffe og spiser adskillige bananer om dagen for at holde kvalme og sult på et minimum.

Jeg har mange arrangementer i kalenderen, og beslutter at bestille en ekstra scanning inden nakkefold for at få lidt ro. Jeg bliver scannet hos Min Spire på Frederiksberg, et stenkast fra hvor jeg bor. Heldigvis ser alt fint ud og får endda af vide at den lille ært er vokset en del, så min terminsdato bliver sat et par dage frem.

Første arrangement er der den årlige Maj Festival i Nørgaard og senere på ugen Elle Style Awards hvor jeg både skal finde gallatøj jeg kan passe, og undgå alkohol hele aftenen. Jeg skal følges med Trine, og da hun tilbyder mig velkomstdrinks inden afgang fra hendes lejlighed er jeg allerede afsløret. Heldigvis serverer de små flasker med champagne da vi ankommer og jeg går rundt og spytter i den samme flaske indtil vi skal spise middag. Her føler jeg alle holder øje med mig, og prøver at få min tjener til at fylde så lidt vin i mine glas som muligt så det ser ud som jeg har drukket af dem. Da middag og show er slut er jeg ved at falde om af træthed og skynder mig i en taxa før nogle opdager jeg ikke tager med til efterfesten.

Ugen efter har Mads Nørgaard – Copenhagen et stort event på Louisiana som jeg har brugt måneder på at planlægge. Et samarbejde med kunstneren Pipilotti Rist, der blandt andet byder på en fin frokost for presse og venner af huset. Uger inden har jeg, til et møde med Lousiana, foreslået tatar på menuen. Det fortryder jeg nu, hvor jeg ikke må spise råt kød og skal finde på en undskyldning for hvorfor jeg hverken er sulten eller vil have vin. Krydser fingre for ingen opdager min mærkelige opførsel.

Min kæreste og jeg tager i sommerhus i Store Bededagsferien og jeg nyder virkelig at slappe af og ikke skulle tænke på at holde min tilstand hemmelig for nogen. I det hele taget er jeg meget taknemmelig for de mange helligdage hvor jeg kan lade batterierne godt og grundigt op.

Jeg er alt for træt til at træne og beslutter i stedet at gå på arbejde for at holde min krop lidt i gang. Det hjælper også en smule på min træthed og så slår jeg hjernen fra mens jeg går og hører podcasts de 45 minutter det tager hver vej til og fra kontoret.

Endelig er det den 22. maj og vi skal til 12-ugers scanning på Herlev. Jeg er vildt nervøs og siger ikke meget i bilen på vej derud. Vi ser igen en ært der nu er blevet en del større, bevæger sig og vinker inde fra dybet. Alt ser godt ud, der er ikke risiko for downssyndrom eller andre kromosonfejl. Jeg er lettet, men stadig meget berørt. Det har været nogle meget lange uger og selvom man kan føle sig meget mere sikker når man runder de 12 uger mærker jeg ikke den lettelse jeg havde håbet.

Dagen efter fortæller jeg nyheden på mit arbejde, de er naturligvis glade på mine vegne og en del havde lugtet lunten. Jeg har stadig svært ved at sige højt at jeg er gravid, og skriver i stedet sms’er til tætte veninder med nyheden.

Slutter måneden af med Heartland Festival sammen med min kæreste og team Nørgaard. Mads Nørgaard har lavet en T-shirt med kunstneren David Shrigley og festivalen, så turen er både arbejde og fornøjelse. Det er ret skørt at være på festival uden alkohol og kan tydeligt mærke jeg ikke kan stå op ligeså længe, eller holde mig vågen for den sags skyld. Heldigvis har vi lånt et værelse i Svendborg hvor min kæreste og jeg pendler til hver dag.

Læs første del af min graviddagbog HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionpolish Baby: Maternity Leggings