Summer in the City

Books to read

Strandture og sommerhusbesøg har gjort jeg endelig er kommet ind i en god stime med at læse bøger igen. Da jeg var barn læste jeg hele tiden, og det er sådan en fornøjelse igen at blive opslugt af en bog. Jeg har efterhånden anbefalet Dolly Aldertons ‘Everything I Know About Love’ en del gange, men den er god og perfekt til sommerlæsning. Jeg har læst den på engelsk, hvilket jeg normalt synes er lidt svært fordi jeg læser virkelig hurtigt, men denne gik det fint.

Jeg er halvvejs med Sally Rooneys debutroman ‘Conversations with Friends’ som jeg faktisk fik tilsendt i den danske udgave, men synes omslaget var så grimt at jeg købte den originale version. Jeg skulle lige igang, men nu er jeg fuldkommen fanget og glæder mig allerede til at læse hendes nye roman ‘Normal People’.

Hvis du skal holde sommerferie i Danmark er Martin Kongstads ‘Fryser Jeg’ spot on – den foregår i København og tisvilde og jeg syne at kunne genkende nogle af karaktererne fra mine 10 år i København. Jeg vil også gerne læse hans nyeste roman ‘Kokken der Holdt op med at Rødme’.

Sidste sommer genlæste jeg Harper Lees ‘To Kill a Mockingbird’. Jeg var ret ung da jeg læste den første gang og kunne faktisk ikke rigtig huske den, heldigvis. Det gjorde det til en fornøjelse at læse. Hvis du ikke allerede har læst den så skynd dig!

Min yndlingsbog i hele verden er John Steinbecks ‘Øst for Paradis’. Jeg fik den i konfirmationsgave og i en periode læste jeg den én gang om året. En slægtshistorie i begyndelsen af det 20. århundrede i USA.

‘Just Kids’ er Patti Smiths fantastiske skildring af New York i 60’erne. Hendes forhold til kunstneren Robert Mapplethorp mens hun bor på det legendariske Chelsea Hotel.

3 kommentarer

 • Ej, hvor er det sjovt, vi har ret meget samme bogsmag. East of Eden er også min absolutte yndlings, har læst den så mange gange, og hver gang opdager jeg nye vidunderlige ting i den. ‘Normal People’ var lidt skuffende, synes jeg, men jeg vil kaste mig over ‘To Kill a Mockingbird’! Tak for anbefalingerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia

  Normal People är otroligt bra! Rekommenderar den verkligen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tak for dine altid gode indlæg og din fede stil! Håber du fortsætter med at blogge selvom at du snart bliver mor😊 og tillykke med graviditeten og din åbenhed omkring det.🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer in the City