Something new

Summer in the City

FLIP FLOPS Havaianas BOOK Dolly Alderton SUN LOTION Ren SHIRT Arket SKIRT Rodebjer

Jeg koger lidt ekstra i sommervarmen og tager ud og bader så tit jeg kan efter arbejde. Min kæreste og jeg har indført picnic-aftener i skyggen for at køle af, heldigvis er Frederiksberg fyldt med grønne åndehuller.

Jeg drømmer om ovenstående outfit – især Rodebjer nederdelen ville være fin med voksende mave. Bogen ‘Everything I Know About Love’ har jeg netop læst færdig og anbefaler til alle – en fornøjelse at læse og rammer i hjertekulen på den dejligste måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something new