07.06.19

5 Cool Blazers on Sale

BROWN & Other Stories* LIGHT Stella McCartney* GREEN Cristaseya PINK Arket* BLUE Toteme*

Det er udsalgstid (allerede?!) og jeg prøver virkelig at holde mig i skindet. Det sidste år har jeg investeret i en del smukke blazere – senest en beige fra en Røde Kors i Nykøbing Sjælland. Og netop den har givet mig blod på tanden til at supplere min garderobe med flere jakker i støvede smukke farver. Den grønne fra Cristaseya er favorit, sammen med den blå fra Toteme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07.06.19