Elle Style Awards

Tiny Prada

Da jeg spottede denne dueblå Pradataske på Vestiaire Collective for en månedstid siden var det kærlighed ved første blik. Fandt den under søgningen ‘Prada Totebag’ og tænkte den ville være perfekt til arbejdsbrug med plads til kalender, kamera og andre løsdele. Det var lige indtil den kom med posten i en mikroskopisk kuvert og jeg indså at jeg virkelig skal blive bedre til at læse teksten når jeg shopper online.

Den er med andre ord meget mindre end jeg troede da jeg klikkede køb. Heldigvis er den virkelig fin og har allerede været med til middagsselskab hvor den passede helt rigtigt i størrelsen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Style Awards